Ετικέτες

Σελίδες

menou

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Ώρα για περιποίηση ποδιών!!



Μπορεί το καλοκαίρι να είναι η εποχή που τα πόδια μας είναι καθημερινά ορατά και άρα επιβάλλεται να είναι περιποιημένα, αλλά θεωρώ πως εξίσου και τον χειμώνα πρέπει να φροντίζουμε το ίδιο επιμελώς τα κάτω άκρα ώστε να είναι απαλά και αγαπησιάρικα.

Αρχικά είναι απαραίτητη μία ράσπα απολέπισης για τις φτέρνες, ώστε να διώξουμε τα νεκρά κύτταρα και να λειάνουμε την περιοχή της φτέρνας.



Η συγκεκριμένη κεραμική ράσπα της PARSA, ενδείκνυται για σκασμένες φτέρνες. Μπορεί να είναι αρκετά σκληρή αλλά πιστέψτε με το αποτέλεσμα θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Κοστίζει μόλις 5,88€ και μπορείτε να την βρείτε στο site: https://www.abbeauty.com ή πατώντας εδώ.


Και αφού κάνετε αυτή τη διαδικασία και πλέον οι φτέρνες σας είναι μαλακές, το επόμενο βήμα είναι να τις θρέψετε και ενυδατώσετε με τις κατάλληλες κρέμες ποδιών.


Η πρώτη κρέμα (από αριστερά) 

Θρεπτική κρέμα ποδιών Dulgon hydro foot balm που ενυδατώνει και περιποιείται τα πόδια σας και τους δίνει μια διαρκή αίσθηση ευεξίας .
Με 5 % ουρία και πολύτιμο βούτυρο καριτέ προσθέτει υγρασία και προστατεύει από το ξηρό δέρμα και τους κάλους .
Χρήση: Κατάλληλο για καθημερινή φροντίδα . Εφαρμόστε πρωί και βράδυ σε καθαρό πόδια και κάντε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί εντελώς.

Η δεύτερη κρέμα

Κρέμα για σκασμένα δέρματα Dulgon.
Αναγεννά σκασμένα, άγρια και πολύ ξηρά δέρματα. Η υψηλή περιεκτικότητα σε ουρία 25% ενυδατώνει και ανακουφίζει από τα επώδυνα σκασμένα δέρματα. Η γλυκερίνη και η πανθενόλη δίνουν στο δέρμα μια απαλή και ελαστική αίσθηση.
Χρήση: σε καθαρό και στεγνό δέρμα εφαρμόστε δύο φορές την ημέρα στις περιοχές που έχουν πρόβλημα.


Περισσότερο μου άρεσε η κρέμα για σκασμένα δέρματα, αφού ένιωσα μετά την εφαρμογή της, τις φτέρνες μου τόσο απαλές και ενυδατωμένες. Και οι δύο απορροφούνται αρκετά γρήγορα και σίγουρα θα τις λατρέψετε!!

Βρείτε τες εδώ και εδώ.


Μέχρι το επόμενο post φιλάκιααα!!


Stay social with me!!

facebook page: https://goo.gl/ByiDI1

Instagram: aggeliki_agrafioti

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου