Ετικέτες

Σελίδες

menou

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Rewiew: PharmacyLife products




Καλημέρα κορίτσια!!

Ελπίζω να είστε καλά!!

Σήμερα σας ετοίμασα ένα post σχετικά με κάποια προϊόντα της apivita που δοκίμασα, αλλά και μια κρέμα της Vichy. Τα προϊόντα είναι όλα από το Online φαρμακείο ''PharmacyLife''. 



Πρόκειται για ένα φαρμακείο που διαθέτει προϊόντα των μεγαλύτερων εταιρειών για όλη την οικογένεια. Το site: https://www.pharmacylife.gr/ είναι πολύ εύχρηστο και τα προϊόντα είναι χωρισμένα ανά κατηγορίες. 

Επίσης θα βρεις ασυναγώνιστες τιμές και πολλές προσφορές. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι η εξυπηρέτηση είναι άψογη και η παράδοση των παραγγελιών άμεση και γρήγορη.







1) Apivita Cleansing Κρεμώδης Αφρός Καθαρισμού 































Περιγραφή προϊόντος

Αφαιρεί αποτελεσματικά μακιγιάζ και ρύπους (όλους τους τύπους) ενώ παράλληλα τονώνει την επιδερμίδα αφήνοντάς τη καθαρή, απαλή και λαμπερή. Περιέχει λεβάντα και ειδικό καθαριστικό παράγοντα από λάδι ελιάς με αντιερεθιστική και μαλακτική δράση. Κατάλληλο για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. 


Η γνώμη μου

Πρόκειται για έναν αφρό καθαρισμού με κρεμώδη υφή και χαλαρωτικό άρωμα. Δεν θα έλεγα ότι δημιουργεί έντονο αφρό, ωστόσο καθαρίσει πολύ εύκολα το μακιγιάζ (ακόμη και την μάσκαρα) αφήνοντας την επιδερμίδα τονωμένη και αναζωογονημένη. 

Το πιο θετικό για εμένα είναι το γεγονός ότι δεν τσούζει τα μάτια, αλλά και η ποσότητά του (200ml), μιας που μια μικρή ποσότητα αρκεί. Επίσης δεν νιώθω την αίσθηση 'τραβήγματος' στην επιδερμίδα μου και για αυτό τον χρησιμοποιώ ανελλιπώς κάθε μέρα.


2) Face Scrub Ήπιας Απολέπισης με Βερίκοκο & Μάσκα Λάμψης με Ρόδι






Face Scrub : Gel ήπιας απολέπισης με λεπτούς κόκκους από κουκούτσια βερίκοκου, κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Οι κόκκοι βερίκοκου και η jojoba απολεπίζουν απαλά την επιδερμίδα, απομακρύνοντας νεκρά κύτταρα και ρύπους χωρίς να αφυδατώνουν. 

Το εκχύλισμα σταφυλιού και το βιολογικό πράσινο τσάι αναζωογονούν και λειαίνουν την επιδερμίδα, προσφέροντας λαμπερή όψη. Το λάδι βερίκοκου προσφέρει τροφή, λάμψη και ζωντάνια.

Η πανθενόλη, το βιολογικό εκχύλισμα μελιού και το βιολογικό εκχύλισμα αγγουριού έχουν καταπραϋντική και μαλακτική δράση.Το βιολογικό αιθέριο έλαιο Γεράνι προσφέρει ενυδάτωση και απαλότητα. Η Apivita αντικαθιστά το νερό με έγχυμα από βιολογικό πράσινο τσάι για την αντιοξειδωτική του δράση.



























Η γνώμη μου

Κορίτσια αυτό το face scrub μυρίζει τόσο μα τόσο βερίκοκο!! Το λάτρεψα μόνο από την μυρωδιά του. Οι κόκκοι είναι μικροί και κατάλληλοι για την περιοχή του προσώπου. Δεν την 'γρατζουνάν' ενώ απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα αφήνοντάς την πολύ απαλή και φρέσκια.






Μάσκα Λάμψης  : Μάσκα αναζωογόνησης και λάμψης με cream - gel υφή, κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας και όλες τις ηλικίες. Το εκχύλισμα ροδιού και οι βιταμίνες C & E προσφέρουν λάμψη στην επιδερμίδα.


Η βιταμίνη Ε και το πράσινο τσάι αναζωογονούν και προσφέρουν αντιοξειδωτική προστασία. Το βιολογικό λάδι ελιάς έχει αντιοξειδωτικές, μαλακτικές και αναπλαστικές ιδιότητες. Tο βούτυρο καριτέ, το βιολογικό εκχύλισμα μελιού και το υαλουρονικό οξύ ενυδατώνουν και θρέφουν την επιδερμίδα.


Η γνώμη μου


Η μάσκα αυτή μυρίζει επίσης υπέροχα. Απλώνοντας μια γενναιόδωρη ποσότητα στην επιδερμίδα του προσώπου, νιώθω μια αύρα φρεσκάδας να με διαπερνάει. Νιώθω το δέρμα μου καθαρό και λαμπερό ύστερα από κάθε χρήση.


3) Apivita Suncare Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου κατά των Πανάδων με Χρώμα Spf50






Περιγραφή προϊόντος

Πολύ ισχυρή αντηλιακή προστασία - Μείωση των πανάδων και προστασία από το σχηματισμό νέων. Προστασία από τη φωτογήρανση - Ομοιόμορφη κάλυψη με χρώμα
  • Τα φυσικά και οργανικά φίλτρα προστατεύουν αποτελεσματικά από την UVA & UVB ακτινοβολία. Τα βλαστοκύτταρα κριτάμου και το εκχύλισμα αχιλλέας συμβάλλουν στη μείωση των πανάδων και παρέχουν προστασία από το σχηματισμό νέων.

  • Το καινοτόμο σύμπλοκο 3D PRO-ALGAE® διατηρεί την τρισδιάστατη δομή της επιδερμίδας, καθώς προστατεύει την πυκνότητα και την ελαστικότητά της κάτω από τον ήλιο, προσφέροντας εξαιρετική δράση κατά της φωτογήρανσης, την Νο1 αιτία πρόωρης γήρανσης.

  • Το έγχυμα από τρία είδη βιολογικό, ελληνικό τσάι του βουνού προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία και ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας από το οξειδωτικό stress που προκαλούν οι εξωτερικές επιδράσεις (UV ακτινοβολία, μόλυνση του περιβάλλοντος).

  • Το σύμπλοκο 3D PRO-ALGAE®, το έγχυμα από τρία είδη βιολογικό, ελληνικό τσάι του βουνού και το υαλουρονικό οξύ ενυδατώνουν την επιδερμίδα σε βάθος. Ομοιόμορφη, ελαφριά κάλυψη.Με φωτοσταθερό συνδυασμό φυσικών και οργανικών φίλτρων

Η γνώμη μου

Έχει ωραία υφή και είναι παχύρρευστη, ενώ παράλληλα είναι αρκετά καλυπτική. Έχει ωραίο - όχι πολύ έντονο - άρωμα και δεν αφήνει γυαλάδα στο πρόσωπο παρά μόνο ύστερα από πολλές ώρες έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία. Βέβαια μην ξεχνάτε πως το αντηλιακό σας χρειάζεται ανανέωση σε τακτά χρονικά διαστήματα.


Δείτε όλα τα αντηλιακά προϊόντα εδώ.



4) VICHY Aqualia Thermal Night SPA - Ενυδατική Φροντίδα Νυκτός και Μάσκα σε 1 προϊόν






Περιγραφή προϊόντος

Η AQUALIA THERMAL NIGHT SPA είναι ιδανική για γυναίκες κάθε ηλικίας με αφυδατωμένη επιδερμίδα που εμφανίζει σημάδια δυσφορίας και κόπωσης. Κατάλληλο και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες.
Τα ευεργετικά συστατικά της AQUALIA THERMAL NIGHT SPA πηγάζουν από τα ωφέλιμα στοιχεία του Ιαματικού νερού συνδυασμένα με διπλάσια ποσότητα υαλουρονικού οξέος, 40% περισσότερη γλυκερίνη** και 3% φυτικά έλαια – μια σύνθεση που ενισχύεται με Aquabioryl για βαθιά αίσθηση ενυδάτωσης και άνεσης.
Yποαλλεργική φόρμουλα. Δοκιμασμένη κάτω από δερματολογικό έλεγχο. Η AQUALIA THERMAL NIGHT SPA δεν περιέχει paraben.
Η δροσερή υφή της AQUALIA THERMAL NIGHT SPA, σε ένα μοναδικό βάζο 75ml – για πρώτη φορά από τη Vichy – σε έντονο θαλασσί χρώμα προσφέρει όχι μόνο ενυδάτωση, αλλά άμεση τόνωση και λάμψη μεταφέροντας μας νοερά στο Vichy Spa.


Η γνώμη μου

Η συγκεκριμένη κρέμα νυχτός, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με δύο τρόπους.

-Σαν κρέμα νυχτός: στο πρόσωπο και στο λαιμό με ανοδικές κινήσεις για λείανση.

-Σαν μάσκα: εφαρμόστε μια πιο παχιά στρώση μία ή δύο φορές την εβδομάδα.

Αφήστε τη στην επιδερμίδα για 5-10 λεπτά και αφαιρέστε απαλά με βαμβάκι. 


Η ποσότητα είναι αρκετά μεγάλη (75ml) και έχει γαλάζιο χρώμα. Το άρωμα της είναι αρκετά απαλό και διακριτικό, κάτι που λατρεύω!! Είναι πολύ ενυδατική από την πρώτη κιόλας χρήση ενώ αφήνει τόσο απαλή την επιδερμίδα μου. Την λάτρεψα και την χρησιμοποιώ πάρα πολύ και ως μάσκα προσώπου. 



Stay social with me!!

facebook page: https://goo.gl/ByiDI1


Instagram: aggeliki_agrafioti



Ελπίζω να βρήκατε χρήσιμο το rewiew μου. Μέχρι το επόμενο post, φιλάκιαα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου