Ετικέτες

Σελίδες

menou

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Rewiew: ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ - THE NOTEBOOK (βιβλίο)



  Καλησπέρα αγαπημένες μου,


    Ελπίζω να σας πετυχαίνω σε κάποια παραλία απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Αν πάλι όχι, δεν πειράζει γιατί σήμερα θα σας παρουσιάσω ένα βιβλίο που ελπίζω να σας κρατήσει συντροφιά κάποιες καλοκαιρινές μέρες.

Φαντάζομαι οι περισσότερες από εσάς θα έχετε δει την ταινία '' The Notebook'', που σημείωσε τεράστια εμπορική επιτυχία, και αποτελεί την μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του  Nicholas Sparks.




Η απόλυτη ιστορία αγάπης, που μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο με τεράστια επιτυχία, με πρωταγωνιστές τους ΡΑΪΑΝ ΓΚΟΣΛΙΝΓΚ και ΡΕΪΤΣΕΛ ΜΠΑΚΑΝΤΑΜΣ.

Ο Νόα Καλχούν έχει μόλις επιστρέψει στη γενέτειρά του ύστερα από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο αποφασισμένος να πραγματοποιήσει το όνειρό του: να αναπαλαιώσει μια παλιά αγροικία και να ξαναβρεί την εσωτερική του γαλήνη κοντά στη φύση. Όμως τον νου του κατακλύζει η σκέψη ενός πανέμορφου κοριτσιού που ερωτεύθηκε πριν από δεκατέσσερα χρόνια, ενός κοριτσιού που αιχμαλώτισε την καρδιά του όπως καμιά άλλη.

Όταν οι αναμνήσεις του παίρνουν σάρκα και οστά, όταν η Άλι εμφανίζεται αναπάντεχα μπροστά του, το πάθος που σιγόκαιγε μέσα τους παίρνει ξανά φωτιά. Υπάρχουν τόσα εμπόδια για να έχει η ιστορία τους ένα ευτυχισμένο τέλος, ωστόσο η μοναδική δύναμη που τους δίνει η αγάπη τους δεν τους επιτρέπει να εγκαταλείψουν το όνειρό τους.





Η γνώμη μου

Οι εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφόρησαν αυτήν την ιστορία αγάπης φέτος το καλοκαίρι. Πάντα απολαμβάνω περισσότερο να διαβάζω ένα βιβλίο από το να δω την αντίστοιχη ταινία, διότι το βιβλίο περιέχει περισσότερες λεπτομέρειες και πιο περιγραφικές σκηνές.

Το ''Ημερολόγιο'', πρόκειται για μία ιστορία αγάπης που σε μεταφέρει πίσω στο παρελθόν με αρκετές αλλά όχι υπερβολικές δόσεις ρομαντισμού. Η μεστή γλώσσα του συγγραφέα σου περιγράφει με ακρίβεια το σκηνικό, νομίζοντας πως το ζεις πραγματικά, ενώ ταυτόχρονα σου μεταδίδει τα έντονα συναισθήματα των πρωταγωνιστών.

Πρόκειται για μια ιστορίας αγάπης, αληθινή και παντοτινή που όλες μας θα θέλαμε να ζήσουμε. Λόγια απλά αλλά αληθινά που σε συγκινούν και σε μεταφέρουν στον ρομαντισμό μιας αλλιώτικης εποχής. 

Το βιβλίο το διάβασα μέσα σε μία ημέρα και πραγματικά το λάτρεψα και θα το ξαναδιαβάσω. Μπορείς να το αγοράσεις με έκπτωση εδώ.

 Θα κλείσω με μια φράση που αγάπησα μέσα από το βιβλίο.


«Σ’αγαπώ. Είμαι αυτός που είμαι επειδή υπάρχεις. Είσαι κάθε αιτία, κάθε ελπίδα και κάθε όνειρο που είχα ποτέ και οτιδήποτε κι αν μας συμβεί στο μέλλον, κάθε μέρα που περνάμε μαζί είναι η καλύτερη ημέρα της ζωής μου. Θα είμαι για πάντα δικός σου.»



Stay social with me!!

facebook page: https://goo.gl/ByiDI1


Instagram: aggeliki_agrafioti




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου