Ετικέτες

Σελίδες

menou

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Rewiew: Catrice mascara



   Η μάσκαρα είναι σίγουρα το καλλυντικό που δεν λείπει από το νεσεσέρ καμιάς γυναίκας. Όλες μας την λατρεύουμε αφού την χρησιμοποιούμε καθημερινά, μιας που δίνει ένταση στο βλέμμα και τονίζει τα μάτια μας.

Ακόμη και να μην έχουμε όρεξη να βαφτούμε βάζουμε την μάσκαρα και ένα κραγιόν και είμαστε έτοιμες για έξοδο!! Υπάρχουν τόσα πολλά σχέδια που πραγματικά είναι δύσκολο να διαλέξεις μια και μόνο. Προσωπικά έχω αμέτρητες γιατί τις χρησιμοποιώ καθημερινά. Σήμερα θα σου παρουσιάσω την ''Catrice Glam & Doll Volume Mascara Black'' που έφτασε στα χέρια μου από το Online κατάστημα Beautyaz.


Το Beautyaz διαθέτει μια τεράστια ποικιλία σε επώνυμες μάρκες αλλά και προϊόντα. Η εξυπηρέτηση είναι άψογη ενώ ταυτόχρονα οι προσφορές σε διάφορες μάρκες, είναι άκρως δελεαστικές. 

Ρίξε μια ματιά στο site, εδώ και στο facebook εδώ.


Catrice Glam & Doll Volume Mascara


Πρόκειται για μια μάσκαρα της εταιρείας Catrice, σε μαύρο χρώμα που υπόσχεται μάκρος, όγκο και πυκνότητα στις βλεφαρίδες.



Το βουρτσάκι είναι σιλικονούχο και 'φυλακίζει' αρκετή ποσότητα προϊόντος. Απλώνεται εύκολα στις βλεφαρίδες χωρίς να δημιουργεί κόμπους, ενώ το βουρτσάκι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με άνεση και στις κάτω βλεφαρίδες, λόγω του βολικού μεγέθους του.

Η αλήθεια είναι πως στις δικές μου βλεφαρίδες παρατήρησα περισσότερο μήκος παρά όγκο. Αλλά σας έχω ξαναπεί πως τα βουρτσάκια σιλικόνης δουλεύουν λιγότερο καλά σε εμένα σε σχέση με τα τρίχινα. Δεν θα έλεγα πως δεν έμεινα ευχαριστημένη, και θεωρώ πως για κάθε μέρα είναι ένα καλό και οικονομικό προϊόν. 




Στα Plus του προϊόντος είναι πως αφαιρείται εύκολα χωρίς να χρειαστεί να τρίβουμε τα μάτια μας και τα μας φεύγουν οι μισές βλεφαρίδες στο βαμβάκι :P




Τέλος είναι αρκετά οικονομική, αφού κοστίζει μόλις 4,59 € και μπορείς να την αγοράσεις εδώ





Stay social with me!!

facebook page: https://goo.gl/ByiDI1


Instagram: aggeliki_agrafioti



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου