Ετικέτες

Σελίδες

menou

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Rewiew: Mega Cushion από την Wet n Wild



    Επιτέλους ο άστατος καιρός μας άφησε και πλέον μπορούμε να χαρούμε ξέγνοιαστοι το καλοκαίρι.


  Σήμερα θα σου παρουσιάσω 4 προϊόντα της Wet n Wild, δύο εκ των οποίων ανήκουν στην νέα περιορισμένη έκδοση. Η Wet n Wild λοιπόν δημιούργησε μια νέα εποχιακή σειρά, την '' Mega Cushion'' με έντονα χρώματα και διάρκεια που θα σε συναρπάσουν!!




Το πρώτο προϊόν που θα σας παρουσιάσω, είναι το Mega Cushion Matte Lip Cream.  Πρόκειται για ένα Lip cream μακράς διαρκείας, που διατίθεται σε 3 αποχρώσεις.



Η συγκεκριμένη απόχρωση, είναι η ''Bubblegum In Paradise''. Θεωρώ πως είναι άκρως καλοκαιρινό χρώμα, αλλά ευκολοφόρετο. Διαρκεί πολλές ώρες και έχει υγρή και κρεμμώδης υφή. Περιέχει βούτυρο Shea, που το καθιστά κρεμώδες και εύκολο στη χρήση του, χάρη στο απλικατέρ του, που μοιάζει με μίνι μαξιλαράκι!!

Η αλήθεια είναι πως στην αρχή νόμιζα ότι δεν θα με βολέψει το σφουγγαράκι και ότι δεν θα μπορώ να απλώσω εύκολα το προϊόν. Και όμως είναι πολύ βολικό και εύκολο στην χρήση κορίτσια!! 

Κοστίζει 4,99 € και θα το βρείτε εδώ.




    Το επόμενο προϊόν είναι το Mega Cushion Color Corrector, στην απόχρωση ''Lavender''. Πρόκειται για ένα προϊόν με υπέροχη υφή, που είναι κατάλληλο για την εξουδετέρωση της ωχρότητας, της κιτρινάδας και του χλωμού χρώματος!!



Περιέχει σφουγγαράκι για εύκολη εφαρμογή, ενώ έχει ελαφριά σύνθεση δημιουργώντας μια ωραία αίσθηση στην στοιβάδα της επιδερμίδας, χωρίς να την βαραίνει ή να την αφήνει λιπαρή.

Οι υπόλοιπες αποχρώσεις είναι:

  • Κίτρινο Nr.765 : Εξουδετερώνει την νωθρότητα και δημιουργεί φυσική εμφάνιση.
  • Ροδακινί Nr. 766 : Εξουδετερώνει τους μαύρους κύκλους και τις κηλίδες.
  • Πράσινο Nr. 767 : Εξουδετερώνει την ερυθρότητα και τα σπυράκια.
Βρείτε το εδώ στην τιμή των 5.99€. 



  Το επόμενο προϊόν είναι ένα μολύβι ματιών σε έντονο μπλε χρώμα, με μαλακή υφή που απλώνεται ομοιόμορφα στα μάτια διαρκώντας ώρες, χωρίς να δημιουργεί μουτζούρες. Έχω πολλές αποχρώσεις της σειράς και είμαι πολύ ευχαριστημένη, τόσο για την ποιότητα, όσο και για την ποσότητα αλλά και την τιμή του προϊόντος



Τέλος θα κλείσω με το 1 Step WonderGel Nail Color που είναι η πρώτη Gel φόρμουλα νυχιών σε 1 βήμα. Ημιμόνιμο χωρίς UV Light, που διατηρεί το χρώμα και τη λάμψη των νυχιών έως και 2 βδομάδες!!! 

Διατίθεται σε πάρα πολλές αποχρώσεις και θα το βρεις εδώ. ‪

Πες μου σε σχόλιο αν έχεις δοκιμάσει κάποιο προϊόν και αν σου άρεσε!!


Stay social with me!!

facebook page: https://goo.gl/ByiDI1


Instagram: aggeliki_agrafioti

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου