Ετικέτες

Σελίδες

menou

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Rewiew: Ariadne Athens 24/7 Flawless Skin Moisturizer BB



  Καλησπέρα beauties,



   Επιτέλους το καλοκαιράκι έφτασε και μαζί με αυτό θα έρθουν στιγμές ξεγνοιασιάς, και ατελείωτες βόλτες σε παραλίες και όμορφα μέρη!! Ο ήλιος είναι ο πρωταγωνιστής του καλοκαιριού και σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες, μπορούν να κάνουν την καθημερινότητα μας δύσκολη και ανυπόφορη.


    Προσωπικά τους θερινούς μήνες θέλω να βάφομαι ελαφριά και να μην βαραίνω την επιδερμίδα μου. Μια από τις αγαπημένες μου συνήθειες είναι η χρήση μιας bb κρέμας με χρώμα και ελαφριά κάλυψη. Πρόσφατα δοκίμασα μια bb cream της ελληνικής εταιρείας Ariadne Athens, που μου έστειλε η Beautytestbox.



    H εταιρεία Ariadne Athens είναι μια ελληνική εταιρεία, που χρησιμοποιεί φυσικές πρώτες ύλες άριστης ποιότητας, με σκοπό την δημιουργία πολυδραστικών συστατικών με προηγμένα συστήματα διαδερμικής απορρόφησης, ώστε τα κύτταρα του δέρματος να λειτουργήσουν σωστά και να ξαναχτίσουν την υγεία τους. Τα προϊόντα που διαθέτει αφορούν την περιποίηση του προσώπου και σώματος τόσο των αντρών όσο και των γυναικών.

Θα βρείτε την σελίδα στο facebook εδώ αλλά και στο site: https://www.ariadne-athens.com

Επίσης μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα Ariadne Athens και να τα παραγγείλετε από την σελίδα του Beautytestbox εδώ



 Περιγραφή προϊόντος 

   Πολυδραστική 24ωρη ΒΒ κρέμα με φυσικό χρώμα και βελούδινη υφή.
 Μπορεί να αντικαταστήσει το make-up. Παρέχει αντηλιακή προστασία ευρέος φάσματος (SPF 15 / UVA-UVB) μόνο με φυσικά αντηλιακά φίλτρα βοηθώντας στην πρόληψη των σημαδιών της πρόωρης γήρανσης του δέρματος. Ο βιοτεχνολογικός παράγοντας Biosaccharide Gum-1, ενισχύει τις επιδερμικές σιρτουίνες (πρωτεΐνες νεότητας) και δημιουργεί ένα αόρατο φίλμ στην επιδερμίδα, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο τον φυσικό φραγμό του δέρματος κατά της ατμοσφαιρικής ρύπανσης. 
   Ο συνδυασμός βιταμίνης C, πράσινου τσαγιού και εκχυλίσματος αγγουριού προσδίδει λάμψη διαρκείας και φωτεινότητα. Ενισχυμένη με έλαιο σμέουρου και με ιπποφαές άγριας συγκομιδής, για να παρέχει στο δέρμα πάνω από 190 θρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνες, μέταλλα, πρωτεΐνες, ωμέγα 3 και 6 λιπαρά οξέα.
  Πολυδραστική φόρμουλα με πιστοποιημένα υψηλής ποιότητας συστατικά, 100% φυσικά αρώματα και natural-identical συντηρητικά. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος. Δερματολογικά ελεγμένο.


Η γνώμη μου


   Πρόκειται για την bb κρέμα 'ήλιος' με αρκετά ελαφριά κάλυψη, ιδανική αν θέλετε να βάφεστε χωρίς να βαραίνετε την επιδερμίδα σας. Προσωπικά η ελαφριά της κάλυψη μου αρκεί, αλλά δεν έχω έντονα σημάδια ή μαύρους κύκλους που θα ήθελα να καλύψω.


    Απλώνεται εύκολα χωρίς να 'κολλάει' στην επιδερμίδα και χωρίς να αφήνει έντονη γυαλάδα. Δεν κάνει γραμμές στα σημεία έκφρασης, αφού ενυδατώνει το δέρμα και έχει ελαφριά σύνθεση, κάτι που την καθιστά ιδανική για τους καλοκαιρινούς μήνες.


    Περιέχεται σε γυάλινο μπουκάλι των 50ml, ενώ ο δοσομετρητής μου αρέσει γιατί ελέγχω την ποσότητα που θέλω να χρησιμοποιήσω. Το άρωμα (που οφείλεται στα φυσικά συστατικά που περιέχει) δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε αλλά ούτε και ότι δεν μου άρεσε.

Κοστίζει 34,99 € και θα την βρείτε εδώ και εδώ


* Το βραχιόλι είναι της εταιρείας Ehandmade.gr


Stay social with me!!

facebook page: https://goo.gl/ByiDI1

Instagram: aggeliki_agrafioti

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου