Ετικέτες

Σελίδες

menou

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

e-handmade.gr handmade jewellery + GIVEAWAY



    
    Η ανάγκη του ανθρώπου να στολίσει το σώμα του είναι πολύ παλιά, αφού ο άνθρωπος πάντα έψαχνε τρόπους για να στολίσει το σώμα του και να ξεχωρίσει. Έτσι, σιγά σιγά άρχισε να κατασκευάζει τα πρώτα κοσμήματα με τα υλικά της εποχής, και τώρα ύστερα από τόσα χρόνια η τέχνη του κοσμήματος έχει εξελιχθεί, με τα χειροποίητα κοσμήματα να κατέχουν την πρώτη επιλογή στις προτιμήσεις των καταναλωτών.

    Αυτό συμβαίνει, γιατί τα χειροποίητα κοσμήματα είναι έργα τέχνης φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη. Κανένα χειροποίητο κόσμημα δεν είναι ίδιο με κάποιο άλλο, αφού ακόμη και στην πιο μικρή λεπτομέρεια διαφέρουν. 


    Σήμερα θα σου παρουσιάσω κάποια χειροποίητα κοσμήματα από το eshop:  e-handmade.gr  . Βρείτε το και στο facebook:  e-handmade.gr 



1) Δαχτυλίδια





    Τα δαχτυλίδια είναι κοσμήματα που ομορφαίνουν τα χέρια και τα συγκεκριμένα της φωτογραφίας φοριούνται όλες τις ώρες. Φτιαγμένα με χαολίτη (το πρώτο) και με ηφαιστειακή λάβα (τα άλλα δύο) θα γίνουν τα αγαπημένα σου αξεσουάρ του καλοκαιριού. Ταιριάζουν σε όλα τα δάχτυλα, αφού το μέγεθος τους αυξομοιώνεται και μπορείς να τα δεις όλα εδώ


2) Σκουλαρίκια




    Προσωπικά λατρεύω τα σκουλαρίκια, ιδίως τα χειροποίητα μακριά σκουλαρίκια, γιατί προσδίδουν μια όμορφη νότα στο στυλ μιας γυναίκας, είτε έχει κοντά είτε μακριά μαλλιά. Τα παραπάνω είναι επίχρυσα, ενώ όμορφες χάντρες και πολύχρωμες φουντίτσες τα στολίζουν όμορφα.


    
Μπορείτε ακόμη να τα κάνετε σετ με τα δαχτυλίδια που σας έδειξα παραπάνω. Δεν ταιριάζουν υπέροχα;

Δείτε ολόκληρη την συλλογή εδώ.


3) Βραχιόλια



    Τα βραχιόλια αποτελούν όμορφη πρόταση για δώρο, αφού ταιριάζουν σε όλα τα χέρια. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε βραχιόλια με μεταξωτά πολλαπλά κορδόνια και διακοσμητικά στοιχεία, ή σε κάτι πιο απλό όπως το βραχιόλι στα αριστερά της φωτογραφίας.

Ρίξε μια ματιά εδώ

4) Κολιέ




























    Αγαπώ τα κολιέ, είτε μακρυά, είτε κοντά, αφού εκτός από το ότι στολίζουν όμορφα τον λαιμό μου, μπορώ επίσης να αναδείξω ένα αδιάφορο μπλουζάκι.
    Το μακρύ κολιέ της φωτογραφίας είναι κατασκευασμένο από μπλε χαολίτη και κρυστάλλους, ενώ το κοντό με το αστέρι, είναι από γκρι αιματίτη και σμάλτο εξαιρετικής ποιότητας.

Δείτε όλα τα κολιέ εδώ


Πώς σας φάνηκαν οι προτάσεις μου; Αν θέλεις να κερδίσεις και εσύ το βραχιόλι της επιλογής σου, δήλωσε συμμετοχή εδώ και στο instagram: aggeliki_agrafioti.


Stay social with me!!

facebook page: https://goo.gl/ByiDI1

Instagram: aggeliki_agrafioti

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου