Ετικέτες

Σελίδες

menou

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017



REWIEW: BIOSELECT


Καλημέρα beauties,


    Το σκηνικό του καιρού άλλαξε για τα καλά, και την εμφάνισή τους έκαναν τα χιόνια και ο παγετός. Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, το δέρμα μας έχει ακόμη περισσότερη ανάγκη από περιποίηση και βαθιά ενυδάτωση, για αυτό μην αμελείτε την φροντίδα του σε καθημερινή βάση.

    Σήμερα θα σας παρουσιάσω μία εταιρεία, την οποία είχα ακουστά αλλά για να είμαι ειλικρινείς δεν είχα δοκιμάσει κάποιο προϊόν της. Ευτυχώς μου δόθηκε η ευκαιρία και θα σας παρουσιάσω αναλυτικά τα προϊόντα που δοκίμασα.


    Η εταιρεία ονομάζεται BIOselect, και από το λογότυπο που βλέπεται παραπάνω καταλαβαίνετε πως πρόκειται για μια εταιρεία, που απαρτίζεται από οργανικά καλλυντικά, βασικό συστατικό των οποίων αποτελεί το Εxtra Παρθένο Ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας αλλά και το δίκταμο. 

Η εταιρεία με έδρα το Ρέθυμνο της Κρήτης, αποτελεί τη μοναδική ολοκληρωμένη σειρά Ελληνικών Οργανικών Καλλυντικών, που είναι πιστοποιημένη από τον Ευρωπαϊκό οργανισμό ICEA ( www.icea.info ).


Τα πιστοποιημένα Οργανικά καλλυντικά BIOselect ® προσφέρουν αγνή και φυσική περιποίηση προσώπου, σώματος & μαλλιών, απαλλαγμένα από συνθετικές πρώτες ύλες, παράγωγα πετρελαίου, βλαβερά συντηρητικά και συνθετικά αρώματα.

- Για να δείτε αναλυτικά όλα τα προϊόντα, κάντε κλικ στο  www.bioselect.gr , και στο facebook : Bioselect 



Στην φωτογραφία μπορείτε να δείτε συγκεντρωτικά τα προϊόντα που μου έστειλε η εταιρεία προς δοκιμή αλλά και πάρα πολλά δείγματα άλλων προϊόντων που διαθέτει στην μεγάλη γκάμα της. 

1)  Nutritional Night Cream & Face scrub 

























Nutritional Night Cream

Περιγραφή προϊόντος

    Το πρώτο προϊόν είναι μια τροφοτονωτική κρέμα νύχτας, που παρέχει θρεπτική και αντιρυτιδική δράση. Παράλληλα ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Περιέχει μεταξύ άλλων: Dictamelia, εκχύλισμα φύτρων alfa-alfa & μέλι.

Μπορείτε να δείτε τα συστατικά που περιέχει ακριβώς, ώστε να έχετε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για την αγνότητα του προϊόντος, εδώ

Η γνώμη μου




















    Η κρέμα, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, έχει τόσο βελούδινη σύσταση και υφή που απλώνεται σαν χάδι στην επιδερμίδα. Συνοδεύεται από μία μικρή σπάτουλα, γιατί αν δεν το γνωρίζετε, όταν βάζετε την κρέμα με τα δάχτυλα στο πρόσωπο (όσο καθαρά και αν είναι), αυτό έχει ως αποτέλεσμα την σταδιακή αλλοίωση της σύστασης της κρέμας και των θρεπτικών της συστατικών. Για αυτό καλό είναι να χρησιμοποιείτε μια μπατονέτα, ή ιδανικά μια ανάλογη σπάτουλα.

 Επίσης μου άρεσε πάρα πολύ το άρωμα της -διακριτικό αλλά τόσο φρέσκο και φυσικό- . Είναι σαν να μυρίζω εξοχή, κάτι το οποίο λατρεύω!!!

Εφαρμόζεται κάθε βράδυ σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό. Απορροφάται αστραπιαία θα έλεγα αφήνοντας ματ την επιδερμίδα (να σημειώσω ότι έχω μεικτό προς λιπαρό δέρμα), βαθιά ενυδατωμένη  και απαλή.

Η συσκευασία είναι ένα γυάλινο βαζάκι των 50 ml και η κρέμα ενδείκνυται για όλους τους τύπους της επιδερμίδας. Θα βρείτε την κρέμα εδώ

Face scrub 




















Περιγραφή προϊόντος

    Το Face Scrub είναι για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ενώ περιέχει dictamelia, μολόχα και κουκούτσια ελιάς. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και καθαρίζει τους πόρους αφήνοντας την επιδερμίδα του προσώπου λεία και απαλή.


Μπορείτε να δείτε τα συστατικά που περιέχει ακριβώς, ώστε να έχετε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για την αγνότητα του προϊόντος, εδώ

Η γνώμη μου






















    Το face scrub έχει μια πιο έντονη μυρωδιά βοτάνων σε σχέση με την κρέμα νυχτός. Οι κόκκοι είναι μικροί (και προσωπικά το ιδανικό μέγεθος για εμένα) χωρίς να καταπονούν το δέρμα. Καθαρίζει σε βάθος την στοιβάδα της επιδερμίδας αφήνοντας την καθαρή και αναζωογονημένη.  

Η συσκευασία είναι ένα γυάλινο βαζάκι των 50 ml και η κρέμα ενδείκνυται για όλους τους τύπους της επιδερμίδας. Θα βρείτε την κρέμα εδώ. 


2)  Olive Shampoo for coloured hair &  Olive Shower Scrub 




















Olive Shampoo for coloured hair

Περιγραφή προϊόντος

    Σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά, ιδανικό για να διατηρήσει την λάμψη και το χρώμα των μαλλιών. Χάρη στα αντιοξειδωτικά συστατικά που περιέχει και τον χυμό αλόης, προστατεύει την κερατίνη της τρίχας κάνοντας τα μαλλιά υγιή και λαμπερά. Περιέχει dictamelia, και ολιγοπεπτίδια από αμύγδαλο και αλόη.

Μπορείτε να δείτε τα συστατικά που περιέχει ακριβώς, ώστε να έχετε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για την αγνότητα του προϊόντος, εδώ. 

Η γνώμη μου

    Το σαμπουάν μυρίζει δεντρολίβανο και ένα συνονθύλευμα βοτάνων και φυσικών συστατικών. Προσωπικά δεν μου 'έκατσε' καλά σαν προϊόν, αφού τα μαλλιά μου την επόμενη κιόλας μέρα αποκτούσαν λιπαρότητα. Ναι μου άρεσε σαν άρωμα αλλά θα ήθελα να κάνει περισσότερο αφρό και να νιώθω τα μαλλιά μου πιο φρέσκα και ανάλαφρα. 

Η συσκευασία είναι ένα πλαστικό μπουκάλι των 250 ml και θα το βρείτε εδώ. 


Olive Shower Scrub 

Περιγραφή προϊόντος

    Απολεπιστικό αφρόλουτρο που χάρη στους φυσικούς κόκκους ελιάς αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα δίνοντας μια αίσθηση φρεσκάδας και ανανέωσης στην επιδερμίδα με παράλληλη καλλωπιστική δράση. Το Dictamelia και το Μέλι απαλύνουν, τονώνουν και αναζωογονούν το δέρμα. Κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος. Περιέχει μέλι, κουκούτσια ελιάς και dictamelia.

Η γνώμη μου

    Όσες με παρακολουθείτε ξέρετε πως τα peeling σώματος είναι από τα αγαπημένα μου προϊόντα και δίνω μεγάλη προσοχή στο άρωμα και στην υφή. Τι να σας πω!!! Λάτρεψα αυτό το peeling. Έχει μια μυρωδιά που με συναρπάζει και δεν χορταίνω να το μυρίζω!! 




















Με ελαφριά σύσταση όπως βλέπετε στην φωτογραφία το αφρόλουτρο peeling σώματος είναι το ιδανικό προϊόν αν θέλεις μια επιδερμίδα απαλλαγμένη από τα νεκρά κύτταρα, βαθιά ενυδατωμένη και καθαρή και ταυτόχρονα για την αποφυγή της γήρανσης του δέρματος. Χρησιμοποιήστε το 2-3 φορές εβδομαδιαίως και θα με θυμηθείτε!!

Η συσκευασία είναι ένα πλαστικό μπουκάλι των 250 ml και θα το βρείτε εδώ. 

Και κάπως έτσι θα κλείσουμε και αυτό το rewiew post <3 Ελπίζω να σας άρεσε. Πείτε μου και εσείς αν δοκιμάσατε κάποιο προϊόν της εταιρείας BIOselect. 

Βρείτε με στα εξής social media:
  • Instagram: aggeliki_agrafioti





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου