Ετικέτες

Σελίδες

menou

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017



    Kαλημέρα, καλημέρα αγαπημένες μου!!


Ελπίζω να είστε όλες καλά!!

 Ο καιρός είναι λίγο μουντός και μελαγχολικός αλλά ταυτόχρονα ιδανικός για διάβασμα, συγγραφή και χουχούλιασμα. Για αυτό λοιπόν και εγώ σας ετοίμασα ένα rewiew post για κάποια προϊόντα που δοκίμασα, τα οποία αφορούν την περιποίηση και την ενυδάτωση της περιοχής του προσώπου. 

Αρχικά πάμε να γνωριστούμε με το φαρμακείο pharmacy-in.gr.

  Το φαρμακείο Αγγελοπούλου Ελένη ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 1988. Λειτουργεί με συνέπεια, αξιοπιστία, κατανόηση, εχεμύθεια, επιστημονικότητα και επαγγελματισμό, προσφέροντας τις υπηρεσίες του όλα αυτά τα χρόνια στην τοπική κοινωνία. Είναι αυτό που θα λέγαμε «το φαρμακείο της γειτονιάς», προσπαθώντας πάντα να βελτιώνεται, να εξελίσσεται και να παρέχει αναβαθμισμένες υπηρεσίες. Όλες οι συσκευασίες προϊόντων ανακυκλώνονται και τα ληγμένα φάρμακα συλλέγονται σε ειδικό κάδο. 


Τώρα, όσον αφορά τα προϊόντα που δοκίμασα, ήταν της σειράς LAOMEDEIA.



pharmacy-in.gr / Φαρμακείο Αγγελοπούλου Ελένη : ''φέρνουμε τη φύση στην υπηρεσία της ομορφιάς σας, μέσα από βότανα και αιθέρια έλαια λουλουδιών και φυτών, τα οποία συνθέτουν τις συνταγές μας. Όπως η Νηρηίδα Λαομέδεια φρόντιζε την ομορφιά της τόσο που καμιά θνητή δεν τολμούσε να παραβληθεί μαζί της, έτσι και η Laomedeia θα αναδείξει τη δική σας ομορφιά και χάρη, ώστε το αποτέλεσμα να δικαιώσει εσάς για την επιλογή και εμάς για την προσπάθεια''. 


Το δέμα μου ήρθε σε ένα πολύ όμορφο κουτάκι και εκτός από τα ενημερωτικά φυλλάδια, περιείχε και κάποια χειροποίητα σαπουνάκια, το άρωμα των οποίων κατέκλυσε ολόκληρο τον χώρο.





To πρώτο προϊόν που δοκίμασα είναι αυτό το καθαριστικό σαπούνι προσώπου. Είναι των 200ml , αρκετή δηλαδή ποσότητα που θα σας κρατήσει αρκετό καιρό. Ήπιο σαπούνι που δεν στεγνώνει το δέρμα και δεν νιώθετε αυτήν την άσχημη αίσθηση 'τραβήγματος'. Είναι διαφανές και δεν κάνει πολύ αφρό, ενώ το άρωμά του θυμίζει βότανα. Το μόνο που θα προτιμούσα να είναι πιο ρευστής και ελαφριάς σύνθεσης.




Έπειτα δοκίμασα την μάσκα αναζωογόνησης και λάμψης της φωτογραφίας. Η σύνθεση της είναι έτσι (όπως και των υπόλοιπων κρεμών που θα ακολουθήσουν):


  • Η πλούσια κρεμμώδης σύνθεση με βασιλικό πολτό, εκχύλισμα Aloe vera και πρωτεΐνες σιταριού εξασφαλίζει απαλότητα, νεανική φρεσκάδα και λάμψη στην επιδερμίδα. Χρησιμοποιήστε την 2-3 φορές την εβδομάδα, απλώνοντας την σε καθαρή επιδερμίδα (πρόσωπο και λαιμό εκτός της περιοχής των ματιών) για 15 λεπτά. Ξεπλένεται με χλιαρό νερό ή αφαιρείται με υγρό βαμβάκι.

Η μάσκα αναζωογόνησης μου άρεσε πάρα πολύ, αφού όταν την χρησιμοποιώ νιώθω το δέρμα μου φρέσκο και τόσο 'ζωντανό' σαν να αναπνέει. Η επιδερμίδα μένει διακριτικά αρωματισμένη και συνάμα λαμπερή και ενυδατωμένη 



























Στην παραπάνω φωτογραφία μπορείτε να διαβάσετε και τα συστατικά.


Το τρίτο προϊόν που δοκίμασα είναι η Αντηλιακή Κρέμα προσώπου SPF 40-50 (50ml). 

  •  Με τον ειδικό συνδυασμό αντηλιακών φίλτρων για προστασία από την ακτινοβολία UVA και UVB χαρίζει στην επιδερμίδα ενυδάτωση και ταυτόχρονη περιποίηση, εμποδίζοντας την πρόωρη γήρανση που προκαλεί η έκθεση στον ήλιο. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, ιδανική ακόμη και για ευαίσθητα ή ανοιχτόχρωμα δέρματα.



Η αλήθεια είναι ότι το καλοκαίρι αποφεύγω να φοράω κρέμες γιατί η μεικτή-λιπαρή μου επιδερμίδα σε συνδυασμό με την αφόρητη ζέστη, μου δημιουργούν μια αίσθηση όχι και τόσο ευχάριστη. Ωστόσο αυτή η κρέμα απορροφάται γρήγορα και εύκολα χωρίς να αφήνει αυτή την αίσθηση γυαλάδας στο πρόσωπο. Οπότε ναι θα την προτιμούσα πάλι,


Τέλος δοκίμασα την Anti-Acne Norm Cream


























Πρόκειται για μια μη λιπαρή κρέμα με καολίνη και εκχύλισμα πανσέ που συντελεί στην μείωση των εξανθημάτων και των μαύρων στιγμάτων. Προσδίδει ματ όψη - κάτι που λατρεύω - ενώ απορροφάται επίσης γρήγορα ενυδατώνοντας την επιδερμίδα και αφήνοντας την αρωματισμένη. Μου άρεσε πάρα πολύ και σας συνιστώ να την δοκιμάσετε!!!


Ελπίζω να σας άρεσε το σημερινό post!! Φιλάκια <3

Βρείτε με στα εξής social media:
  • Instagram: aggeliki_agrafioti

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου