Ετικέτες

Σελίδες

menou

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017


Rewiew: Vichy Idealia BB Cream SPF25 


   Γεια σας ομορφιές μου!!!

    Καλή χρονιά να έχουμε, με υγεία και πολύ αγάπη στην ζωή μας. Ελπίζω να περάσατε τέλεια αυτή την περίοδο!!

Σήμερα θα σας δείξω μια ενυδατική bb κρέμα, την οποία καταευχαριστήθηκα αλλά ταυτόχρονα με βόλεψε πάρα πολύ στις καθημερινές μου εξορμήσεις. 

    Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως. Την κρέμα προμηθεύτηκα από το φαρμακείο BestPharmacy.gr, και για όσους δεν το γνωρίζετε, βρίσκεται στο Ηράκλειο της Κρήτης.


    Το site είναι: http://bestpharmacy.gr/el/ και είναι πολύ εύχρηστο. Εκεί θα βρείτε μια τεράστια γκάμα προϊόντων, αλλά και συμφέρουσες προσφορές!! Διαθέτει τις μεγαλύτερες μάρκες προϊόντων για όλη την οικογένεια.  Μην ξεχάσετε να κάνετε like και στην σελίδα τους στο facebook, εδώ




Περιγραφή προϊόντος:

H Idealia BB cream αποκαλύπτει το ιδανικό χρώμα και την ιδανική ποιότητα της επιδερμίδας με μία μόνο κίνηση. Η μοναδική της σύνθεση με χρωστικά στοιχεία που αντανακλούν το φως και σύμπλεγμα από τσάι Κομπούχας και φίλτρα UV δρα σε βάθος για να χαρίσει άμεσα πολλαπλά αποτελέσματα ομορφιάς μεγάλης διάρκειας.

Στοχεύει:

1.'Αμεση λάμψη
2.Ομοιόμορφη όψη
3.Ενυδάτωση
4.Λείανση των 1ων ρυτίδων
5.Μείωση των κηλίδων και 
6.Προστασία από τις UVA & UVB ακτίνες. 

Idealia BB κρέμα είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες. dealia BB κρέμα έχει μια εύκολη υφή ώστε να απλώνεται εύκολα στην επιδερμίδα προσφέροντας ελαφριά κάλυψη και φυσική λάμψη. Επιπλέον προσφέρει εξαιρετική ενυδάτωση και άνεση, όλη την ημέρα και αφήνει μια υπέροχη, διακριτική ομορφιά. Θα τη βρείτε σε δύο αποχρώσεις (light/medium).

Η γνώμη μου: 

    Αρχικά θα ήθελα να τονίσω πως μυρίζει υπέροχα, αφήνοντας ένα λουλουδένιο, σχεδόν ανάλαφρο άρωμα στην επιδερμίδα. Απλώνεται εύκολα χάρη στην λεπτόρρευστη υφή της, διαρκεί πολλές ώρες και δεν αφήνει λιπαρότητα, παρόλο που το τελείωμα της δεν είναι ματ, αλλά φυσικό θα έλεγα. 

Προσφέρει ενυδάτωση, ενώ έχει και δείκτη προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία (25spf), μικρός σχετικά για την καλοκαιρινή περίοδο. Όσον αφορά την κάλυψη δεν προσφέρει τόσο μεγάλη, οπότε αν έχετε σημάδια ή πολύ έντονες δυσχρωμίες, δεν θα σας την συνιστούσα. Για εμένα που δεν θέλω κάτι τέτοιο, με βόλεψε πολύ, αφού την χρησιμοποιώ καθημερινά σφραγίζοντας από πάνω με μια διάφανη πούδρα.

Θεωρώ πως είναι από τις καλύτερες σε αυτήν την κατηγορία και μια δοκιμή θα σας πείσει!! Η συσκευασία είναι των 40 ml και διαθέτει λεπτό στόμιο για εύκολη εφαρμογή. 

Θα την βρείτε εδώ σε προσφορά!!! Αφήστε μου από κάτω τα σχόλια σας αν την έχετε δοκιμάσει και εσείς <3 

Βρείτε με στα εξής social media:
  • Instagram: aggeliki_agrafioti












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου