Ετικέτες

Σελίδες

menou

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015



  Wet n Wild products rewiew


    Καλημέρα κορίτσια, σήμερα σας ετοίμασα ένα Rewiew για κάποια προϊόντα που μου έστειλε η εταιρία Wet n Wild προς δοκιμή. Η εταιρία Wet n Wild είναι αμερικάνικη και συνδυάζει ποιότητα και τιμή, ενώ στην Ελλάδα τα εισάγει η εταιρία Skouras Cosmetics σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής πώλησης. 

Μπορείς να επισκεφτείς την εταιρία Wet n Wild Greece στην σελίδα στο facebook (https://www.facebook.com/wetnwildcosmeticsGR/timeline) και να πραγματοποιήσεις ;online Τις αγορές σου εδώ : http://skouras.papakishop.gr/shop/products.

    Τα προϊόντα που διάλεξα εγώ προς δοκιμή (και ευχαριστώ πολύ την εταιρία) , είναι τα εξής:



1) Cover All Face Primer


 Το primer προσώπου είναι απαραίτητο για κάθε γυναίκα που της αρέσει το μακιγιάζ. Χρησιμοποιείται μετά την ενυδατική κρέμα και πριν την τοποθέτηση του make up έτσι ώστε να χαρίσει ομοιόμορφη χροιά και όψη στην επιδερμίδα

  • Το συγκεκριμένο Primer είναι αρκετά οικονομικό (8,99€) για το αποτέλεσμα που προσφέρει. Είναι λευκό και κρεμώδες, σε ποσότητα 25ml , απλώνετε εύκολα ενώ παράλληλα 'γεμίζει' τους πόρους και τις ρυτίδες τις επιδερμίδας. Το δέρμα αποκτά λαμπερή και ματ όψη αφού επιπλέον απορροφά την λιπαρότητα ενώ ταυτόχρονα την ενυδατώνει, και συντελεί στην μεγαλύτερη διάρκεια του make up. Μου άρεσε πάρα πολύ και σίγουρα θα φροντίσω να το αγοράσω μόλις τελειώσει.

 2) CoverAll Concealer Pallette




  Περιέχει 4 διαφορετικές αποχρώσεις για να καλύπτει όλες τις ανάγκες σας. 
Μια πράσινη απόχρωση για να εξουδετερώνουμε τις κοκκινίλες, μια ιριδίζουσα απόχρωση για να δώσουμε λάμψη στα σημεία που θέλουμε καθώς και 2 αποχρώσεις οι οποίες είτε μόνες του είτε σε συνδυασμό, μας δίνουν την απόχρωση της επιδερμίδας μας ώστε να έχουμε την σωστή κάλυψη.

  • Aυτή η παλέτα concealer περιέχει 4 αποχρώσεις οι οποίες με εντυπωσίασαν. Ροζ, πράσινη, ροδακινή και ιριδίζον λευκό. Η σύνθεσή τους είναι κρεμώδης και μυρίζουν όμορφα. Η ροζ απόχρωση χρησιμοποιείται για την κάλυψη μπλε περιοχών, όπως είναι οι μώλωπες ή οι μαύροι κύκλοι ενώ η πράσινη χρησιμοποιείται για την κάλυψη ερυθρών περιοχών του προσώπου. Ακόμη η ροδακινή απόχρωση αν και φαίνεται αρκετά κίτρινη, ωστόσο καλύπτει τέλεια την επιδερμίδα. Τέλος το ιριδίζον λευκό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως highlighter και για να προσδώσει λάμψη σε περιοχές όπως το μέτωπο. Η τιμή της παλέτας είναι στα 5.99€.

 3) Μega Glo Illuminating Power















 Δημιουργήστε μια φωτεινή λάμψη με λεπτούς ιριδισμούς σε οποιαδήποτε χροιά. Μπορείτε να αναμίξετε τα χρώματα ή να χρησιμοποιήσετε το καθένα ξεχωριστά να αναδείξει το πρόσωπο, το λαιμό, το στήθος, και το σώμα.

Δημιουργείστε μία φωτεινή λάμψη με κάθε συνδυασμό.


  • Eγώ επέλεξα την απόχρωση 347 που βλέπετε στην φωτογραφία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάθε απόχρωση του ρουζ μεμονωμένα ή όλες μαζί προσδίδοντας φωτεινότητα και λάμψη στην επιδερμίδα σας. Η τιμή του είναι στα 5.99€.

 4) Color Icon Eyeshadow Collection


Οκτώ δυναμικές αποχρώσεις!!
Μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί ή ξεχωριστά για να δημιουργήσετε μια ατελείωτη ποικιλία βλεμμάτων!!!

  • Aυτή η παλέτα σκιών (no 738) αποτελείται από βασικά και διαχρονικά χρώματα, όπως αυτό του καφέ, μπεζ. Mε εύκολη χρωματική απόδοση και αποτέλεσμα που διαρκεί, αυτές οι ιριδίζον σκιές μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλο το 24 ωρο ανάλογα με τους συνδυασμούς που θα κάνεις. Μου άρεσε πάρα πολύ αυτή η παλέτα αφού αποτελείται από τα αγαπημένα μου χρώματα. Θα την βρεις στην τιμή των 12.00€. 

 5) Μegaslicks Lip Balm Stain



  
    Το Lip Balm Stains, είναι εμπλουτισμένο με έλαιο acai, για την ομαλή εφαρμογή και τη συνεχή υγρασία των χειλιών!!!

Eγγυάται μακράς διάρκειας φόρμουλα για εκτεταμένη φθορά και δίνει μια νέα αίσθηση στα χείλη!!!

Είναι εύκολο να εφαρμοστεί, υποσχόμενο απαλότητα και φρεσκάδα στα χείλη μας!
Διαθέτει ακρυλικό κάλυμμα με άριστη εφαρμογή,προστατεύοντας το μπροστινό μέρος του στυλό από το στέγνωμα.
Είναι ιδανικό για την ενυδάτωση και προστασία των χειλιών μας και πρακτικό και για την τσάντα μας !!!!

  • Eπέλεξα την απόχρωση 161 (made you pink) είναι ροζ σχετικά έντονο. Το στυλό προσφέρει άμεση και γρήγορη εφαρμογή, ενώ ταυτόχρονα προσδίδει ενυδάτωση και λάμψη στα χείλη. Μου άρεσε γιατί διατηρεί τα χείλη μου ενυδατωμένα και δροσερά , με όμορφο ταυτόχρονα χρώμα που διαρκεί. Θα το βρεις στα 6.49€.  


















6) Μega Last Lip Colour


Κραγιόν διαρκείας που αφήνουν ένα ημι-ματ φινίρισμα. Γλιστράει εύκολα στα χείλη προσδίδοντας πλούσιο και βελούδινο χρώμα.
Φτιαγμένο με συστατικά κατάλληλα για την ενυδατική φροντίδα του δέρματος:
• Τα Ηyaluronic Μicrospheres προσφέρουν μία εξαιρετική προσκόλληση στα χείλη.
• Ένα αποκλειστικό σύμπλεγμα πολυμερούς προσφέρει προστασία – όπως αίσθηση και υφή.
• Φυτικά εκχυλίσματα θαλάσσιων φυτών Coenzyme Q10 και Vitamins A & E βοηθάνε για απαλά χείλη.

  • Kαι για το τέλος άφησα το κραγιόν που μου άρεσε πιο πολύ από όλα τα προϊόντα. Η απόχρωση 902C ταιριάζει απόλυτα με έντονα βαμμένα μάτια αφού είναι διακριτική και ουδέτερη. Διαρκεί πολλές ώρες  και είναι ματ. Όμορφο χρώμα και απαλά χείλη!! Σίγουρα θα δοκιμάσω και άλλες αποχρώσεις αυτής της σειράς. Θα το βρεις στα 6.49€.

























Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα? Ποιες ήταν οι εντυπώσεις σου?












  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου