Ετικέτες

Σελίδες

menou

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015



  Rewiew: Προϊόντα περιποίησης μαλλιών και άκρων από την εταιρία Beautybeauty.gr



    Καλησπέρα αγαπημένες μου, πως είστε? Σήμερα σας ετοίμασα ένα Rewiew σχετικά με κάποια προϊόντα που μου έστειλε η εταιρία Beautybeauty.gr. Η εταιρία Beautybeauty.gr με έδρα την όμορφη Θεσσαλονίκη, πραγματεύεται με είδη κομμωτηρίου, αισθητικής, αρώματα, είδη μανικιούρ, πεντικιούρ και ονυχοπλαστικής. 

   Την εταιρία μπορείς να την βρεις τόσο στην σελίδα Beautybeauty.gr στο facebook ( https://www.facebook.com/BeautyBeauty.gr/timeline) όσο και στο site: http://www.beautybeauty.gr/





1) Botugen Επανορθωτικό Σαμπουάν 300ml Botox

























Περιγραφή:


  • Εμπλουτισμένο με κερατίνη και υαλουρονικό οξύ. Kαθαρίζει σε βάθος τα μαλλιά, προετοιμάζοντας την τρίχα να δεχτεί την διαδικασία του Botox.
  • Ιδανικό για άτονα και κατεστραμμένα μαλλιά.
  • Χάρη στην σύσταση του χωρίς θειικό άλας αναδομεί την τρίχα χωρίς να καταστρέφει την φυσική πρωτεϊνική ισορροπία του τριχωτού αφήνοντας τα μαλακά, ενυδατωμένα και με πλούσιο όγκο.
Τρόπος χρήσης:

Εφαρμόστε σε βρεγμένα μαλλιά κάνετε αφρό και ξεβγάζετε, επαναλάβετε την διαδικασία.



Η γνώμη μου:

  Ένα σαμπουάν με όμορφο και διακριτικό άρωμα δημιουργεί τον επιθυμητό αφρό αφήνοντας τα μαλλιά απαλά και ενυδατωμένα. Τα δικά μου μαλλιά είναι λιπαρά και ύστερα από την χρήση του, θεωρώ ότι θα δούλευε καλύτερα σε ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά. Το φυσικό των μαλλιών μου είναι ελαφρώς σπαστό και διαπίστωσα πως όταν λουζόμουν με το συγκεκριμένο σαμπουάν τα μαλλιά μου γινόταν πιο σπαστά και με ελαστικότητα κάτι που μου άρεσε πολύ!!! Η συσκευασία είναι των 300 ml και η τιμή του  στα 7,65€.



2) Botugen Επανορθωτική Μάσκα 300ml Botox


   





















Περιγραφή:


  • Mάσκα αναδόμησης και ανάπλασης με κερατίνη και υαλουρονικό οξύ για άτονα και κατεστραμμένα μαλλιά.
  • Η πλούσια και κρεμώδης σύσταση του, δημιουργεί φιλμ προστασίας και δρα σε βάθος στα λέπια της τρίχας.
  • Χαρίζει ελαστικότητα, ενυδάτωση και αφήνει μεταξένια τα μαλλιά.


Τρόπος χρήσης:


Εφαρμόζετε σε βρεγμένα ταμποναρισμένα μαλλιά κάνοντας μασάζ από την ρίζα έως την άκρη. Αφήνετε να δράσει 5 λεπτά και ξεβγάζετε. Χωρίς θειικό άλας, χωρίς paraben, χωρίς άρωμα , ph 4,5



Η γνώμη μου:


   Αναμφίβολα η χρήση της μάσκας μαλλιών είναι απαραίτητη για την προστασία των μαλλιών και την διατήρηση ή και βελτίωση της ποιότητας της τρίχας. Η σωστή εφαρμογή της μάσκας ορίζεται συνήθως στα 5 λεπτά. Την συγκεκριμένη την λάτρεψα αφού δεν λαδώνει τα μαλλιά όπως πολλά παρόμοια προϊόντα, αλλά τα διατηρεί όμορφα, λαμπερά και ευκολοχτένιστα παρέχοντάς τους την απαραίτητη προστασία. Η συσκευασία είναι επίσης των 300 ml και κοστίζει επίσης   7,65€.



3) Botugen Επανορθωτικό Spray Botox 150ml

























Περιγραφή:


Η αποκλειστική φόρμουλα του, δίνει τον τόνο, το σώμα και τον όγκο στα μαλλιά, καθιστώντας τα εξαιρετικά λαμπερά, απαλά και μεταξένια. Δεν  βαραίνει την τρίχα και κάνει το χτένισμα να διαρκεί  περισσότερο


Τρόπος χρήσης:

  • Ψεκάστε το Botugen Filler ομοιόμορφα σε όλο το μήκος των μαλλιών σε ελαφρώς στεγνά μαλλιά, κάντε μασάζ και προχωρήστε στο χτένισμα που επιθυμείτε.
  • Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε πιστολάκι ή πρέσα, ψεκάστε το προϊόν στα μαλλιά για μια ακόμη φορά.
  • Χωρίς θεικό άλας, χωρίς paraben, χωρίς άρωμα ,ph 4.0


Η γνώμη μου:

Σπρέι μαλλιών με όμορφο άρωμα χαρίζοντας  ταυτόχρονα λάμψη και προστασία. Δεν βαραίνει τα μαλλιά ούτε τα κάνει λιπαρά. Είναι σε συσκευασία των 150 ml και κοστίζει 7,20€.



4) Μανό της εταιρίας Elixir





Όμορφα καλοκαιρινά χρώματα που στεγνώνουν γρήγορα και απλώνονται ομοιόμορφα. Διαρκούν τουλάχιστον 7 μέρες και δεν κιτρινίζουν το νύχι. Εγώ δοκίμασα την απόχρωση νο11 και νο64 όπως φαίνονται στην φωτογραφία. Είναι στα 13ml και κοστίζουν μόνο 2.50€. 




Στην εικόνα βλέπετε σε εφαρμογή την απόχρωση νο11




Ελπίζω να σας άρεσε η παρουσίασή μου, μέχρι το επόμενο Rewiew φιλάκια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου