Ετικέτες

Σελίδες

menou

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015




 Rewiew: Frezyderm Sun Screen Velvet (Second Skin Technology) SPF 50+


Γεια σας κοριτσάκια μου πως είστε? 

Σήμερα σας ετοίμασα ένα Rewiew σχετικά με την αντηλιακή Frezyderm Sun Screen Velvet (Second Skin Technology) SPF 50+ με χρώμα, που είχα την τύχη να δοκιμάσω από το φαρμακείο Qpharmacy.gr που μου την έστειλε προς δοκιμή.

    Μπορείς να βρεις πολλά προϊόντα που σε ενδιαφέρουν σε απίστευτα χαμηλές και συμφέρουσες τιμές, κάνοντας like στην σελίδα στο facebook Qpharmacy.gr (https://www.facebook.com/Qpharmacy.gr/timeline) καθώς και στη διεύθυνση: http://www.qpharmacy.gr/.

 Η εξυπηρέτηση είναι άριστη και σίγουρα θα μείνεις ικανοποιημένη από τις τιμές και την ταχύτητα αποστολής!!




Περιγραφή του προϊόντος:

 Έγχρωμο αντηλιακό προσώπου για προστασία και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, γιατί προσφέρει αποτελεσματική κάλυψη σε δυσχρωμίες, σημάδια και δερματικές ατέλειες, ενώ το χρώμα παραμένει σταθερό και αναλλοίωτο για πολλές ώρες. Χάρη στην τεχνολογία Second Skin εξασφαλίζει πολύ υψηλή προστασία και παράλληλα αφήνει μια βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα, προσφέρει ματ, ομοιογενή όψη και απαλύνει την όψη των ρυτίδων.

  • Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος και κάθε ηλικία.
  •  Μη λιπαρή υφή. 
  • Δερματολογικά ελεγμένο.
Η γνώμη μου:


   Η συσκευασία είναι αρκετά εντυπωσιακή και πρακτική, με αντλία, έτσι ώστε να είναι πιο εύκολη η χρήση του προϊόντος. Επίσης χάρης στην αντλία ο αέρας δεν εισχωρεί στο προϊόν οπότε αυτό μένει αναλλοίωτο. Η συσκευασία είναι των 50 ml αρκετή για καθημερινή χρήση, αφού μια μικρή ποσότητα αρκεί για όλο το πρόσωπο.

    Με μοναδική ΜΗ λιπαρή υφή αφήνει μια βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα χαρίζοντας ματ όψη, χωρίς την αντιαισθητική γυαλάδα και τις γραμμές που αφήνουν τα περισσότερα αντηλιακά αυτού του είδους. Μένει για ώρες αναλλοίωτο στην επιφάνεια του προσώπου και είναι αρκετά ανθεκτικό στο νερό. Ακόμη η διάφανη σύνθεσή του συντελεί στο να αναπνέει το δέρμα μας.



   


Το χρησιμοποιώ καθημερινά είτε στην θάλασσα είτε ως βάση για το μακιγιάζ, αφού η ελαφριά σύνθεσή του δεν βαραίνει ούτε κουράζει το πρόσωπο. Είναι αρκετά καλυπτική οπότε δεν χρησιμοποιώ make up ή πούδρα. Είναι με διαφορά η καλύτερη αντηλιακή με χρώμα που έχω δοκιμάσει ποτέ και δεν πρόκειται να την αλλάξω.






   Με κάνει χαρούμενη το γεγονός ότι υπάρχουν πολλές αξιόπιστες ελληνικές εταιρίες όπως η Frezyderm με τέτοιου είδους προϊόντα. Μην ξεχνάτε να προτιμάτε ελληνικά προϊόντα ιδίως αυτήν την δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύει η χώρα μας!! 

Εσύ έχεις δοκιμάσει αυτό το προϊόν? Πως σου φάνηκε?

Μέχρι το επόμενο rewiew φιλάκια πολλά, και μην αμελείτε την προστασία του δέρματος από την ηλιακή ακτινοβολία!!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου