Ετικέτες

Σελίδες

menou

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Rewiew: Για το ελιξίριο αναδόμησης από την εταιρεία TRINITY HAIR CARE Hellas




     Rewiew: Για το ελιξίριο αναδόμησης από την εταιρεία  TRINITY HAIR CARE Hellas 

  



Ελάτε να γνωρίσουμε μαζί την εταιρεία:
      Ήταν καλοκαίρι του 2006 μια υπέροχη μέρα στις ελβετικές Άλπεις και ο Werner Schmitt την απολαμβάνει περιμένοντας το γεύμα του όταν ακούει δυο ανθρώπους να συζητάνε δυνατά στο διπλανό τραπέζι. Μία πρόταση τον αναστατώνει … “ Αλλά δεν έχω ιδέα από τη γερμανική αγορά κομμωτηρίων”. Όσο περισσότερο άκουγε τα οράματα των δυο ξένων τόσο ελκυστική του φαινόταν η ιδέα μιας νέας πολυτελούς σειράς για κομμωτήρια. Αυτή η σύμπτωση να βρεθούν τυχαία αυτοί οι τρεις άνθρωποι στο ίδιο μέρος( η Γαλλίδα επιχειρηματίας Estelle Brouille ο Ελβετός Thomas Früh με την τεχνογνωσία και τις εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ελβετία ο Γερμανός Werner Schmitt με πλούσια εμπειρία στο χώρο των σαλονιών κομμωτηρίου) δημιούργησε την TRINITY Haircare!
     Η εταιρεία είναι η  TRINITY HAIR CARE Hellas  είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των ελβετικών επαγγελματικών προϊόντων σε Ελλάδα και Κύπρο. Απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε επαγγελματίες κομμωτές, προσφέροντας :

     · Χρόνια εμπειρίας στο κομμάτι της ανάπτυξης και της τελειοποίησης των προϊόντων.
     · Δερματολογικό και μικροβιολογικό έλεγχο
      Πιστοποιημένα προϊόντα από τον παγκόσμιο οργανισμό δερματολογικού ελέγχου dermatest.
     · Παραγωγή σύμφωνα με GMP (Good Manufacturing Practices).
     · Σειρά παραγωγής σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής.
     · Προηγμένη εργοστασιακή εμφιάλωση.
     · Έλεγχος απόδοσης όλων των προϊόντων.
     · Απολύτως καμία δοκιμή σε ζώα.
 Βιολογική πιστοποίηση προϊόντων από τον παγκόσμιο οργανισμό ECOCERT  


  Μπορείς να βρεις τα προϊόντα της εταιρείας στην επίσημη σελίδα στο Facebook: ΤRINITY HAIR CARE Hellas (https://www.facebook.com/pages/TRINITY-HAIR-CARE-Hellas/392523580832256?sk=timeline) αλλά και στην διεύθυνση: www.trinity-haircare.gr
 

1)   Création Argan Oil Repair Elixir / Ελιξίριο Αναδόμησης με Αργανέλαιο




  Το συγκεκριμένο προϊόν είναι ελιξίριο αναδόμησης με πιστοποιημένο αργανέλαιο βιολογικής καλλιέργειας από τον παγκόσμιο οργανισμό ECO CERT. Στην ουσία είναι ένα λαδάκι για τα μαλλιά που χάρη στο αργανέλαιο που περιέχει (γνωστό σε όλους για τις ευεργετικές του ιδιότητες) , χαρίζει στα θαμπά, αδύναμα μαλλιά μία γυαλιστερή λάμψη και απαλή δομή. ενισχύει φυσικά τη λεπτή τρίχα , δίνει εκτυφλωτική λάμψη στα θαμπά μαλλιά, προστατεύει από τις συνέπειες της υπεριώδους ακτινοβολίας και τον αέρα. Ταυτόχρονα προστατεύει κατά τη διάρκεια του στεγνώματος με το σεσουάρ και μειώνει το χρόνο της εργασίας αυτής.

    Το ελιξίριο περιέχεται σε 100% γυάλινη συσκευασία των 100 ml.  δυο τύπους, για κανονικά έως χονδρά μαλλιά η για λεπτά μαλλιά  .Το άρωμά του είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και αισθησιακό ενώ το χρησιμοποιώ πλέον καθημερινά. Λόγω της υφής του μία μικρή ποσότητα αρκεί για να χαρίζει στα μαλλιά τόσο λάμψη όσο και προστασία από την θερμότητα, ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι!!!
     Δεν βαραίνει καθόλου τα μαλλιά και δεν τα λαδώνει αλλά τα κάνει πιο ευκολοχτένιστα και λαμπερά!! Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε λουσμένα, υγρά μαλλιά κάνοντας ελαφρύ μασάζ. Εγώ προσωπικά το χρησιμοποιώ ως μάσκα προστασίας όταν πρόκειται να χρησιμοποιήσω το σεσουάρ.
    Μου άρεσε πάρα πολύ και σίγουρα έχει προστεθεί στην λίστα με τα top λαδάκια μου!!





















 Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο προιόν της εταιρείας αυτής? Θα χαρώ να μοιραστείς τις απόψεις σου μαζί μου!!! Ως το επόμενο rewiew φιλάκια και να περνάτε τέλεια <3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου