Ετικέτες

Σελίδες

menou

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Rewiew: Για προϊόντα από την Cura Naturale !!!



   Rewiew: Για προϊόντα από την Cura Naturale !!!

   Αρχικά θα σας πω λίγα λόγια για την εταιρεία. 







H Cura Naturale είναι ελληνική εταιρεία με έδρα τα αγαπημένα μου Γιάννενα. Εμπνευστές αυτής της εταιρείας είναι δύο κοπέλες η Βασιλική και Μαρία Κωστάκη, απόφοιτες του χημικού τμήματος. 

   Τα καλλυντικά Cura Naturale είναι υψηλής ποιότητας, καθώς η σύνθεση τους στηρίζεται σε φυτικά εκχυλίσματα σπάνιων και πολυδύναμων φυτών, αιθέρια έλαια υψηλής καθαρότητας, ενεργά συστατικά και πολλά άλλα που η φύση μας παρέχει απλόχερα.
  • Είναι δερματολογικά ελεγμένα, δεν περιέχουν έκδοχα, χρωστικές, parabens, minerals και άλλα χημικά πρόσθετα επιβλαβή για την υγεία.
  • Δεν έχουν πραγματοποιηθεί δοκιμές και πειράματα σε ζώα.
  • Χάρη στην αποτελεσματική τους δράση ικανοποιούν τις ανάγκες των σύγχρονων γυναικών και ανδρών προσφέροντας λάμψη, τόνωση και ανανέωση.
  • Αποτελούν μία οικονομική εναλλακτική πρόταση.

Μπορείτε να βρείτε την εταιρεία στην σελίδα στο facebook: 
Cura Naturale ( https://www.facebook.com/pages/Cura-Naturale/623036971059406?sk=timeline) καθώς και στο site: http://www.curanaturale.gr/

Η εταιρεία μου έστειλε προς δοκιμή τα παρακάτω  προιόντα:



1) Αντιοξειδωτικός ορός νυκτός για επανόρθωση και λάμψη



Περιγραφή: 

Ένα πολυσύνθετο μείγμα για λάμψη, ενυδάτωση και θρέψη της επιδερμίδας.Πλούσιο σε φυτικά έλαια με αντιγηραντική δράση, όπως τα έλαια από rasberry και cranberry, βιταμίνες και αιθέρια έλαια με αντιοξειδωτικές ιδιότητες, ο ορός Perfetto  λειαίνει τις ρυτίδες ενώ χαρίζει ομοιόμορφη όψη. Αρκούν 4-5 σταγόνες καθημερινά σε πρόσωπο και λαιμό και η αλλαγή είναι ορατή. Χρησιμοποιείται βράδυ για μέγιστη αποκατάσταση της ξηρότητας και της θαμπάδας αλλά για εντατική θρέψη συνίσταται σε συνδυασμό με την ενυδατική σας κρέμα. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Η γνώμη μου:

   Χρησιμοποιώ τον ορό κάθε βράδυ σε πρόσωπο και λαιμό. Έχω μεικτή προς λιπαρή επιδερμίδα και σε εμένα λειτούργησε μια χαρά. Ενυδατώνει αρκετά την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα την λειαίνει χαρίζοντας της λαμπερή όψη. Έχει διακριτική και όμορφη μυρωδιά ενώ χρησιμοποιώντας τον ορό πριν την εφαρμογή της κρέμας νυκτός, συντελεί στην γρηγορότερη απορρόφηση της κρέμας. Ο συγκεκριμένος ορός είναι σε συσκευασία των 15 ml και μπορείς να τον βρεις στην εκπτωτική τιμή των 15.00  .

2) Ορός ματιών Fresco



Περιγραφή: 

Ορός ματιών σε μορφή τζελ με έλαιο argan και βιταμίνη Ε. Απορροφάται γρήγορα, ανακουφίζει από πρηξίματα, ενώ παράλληλα μειώνει τους μαύρους κύκλους και τις γραμμές έκφρασης. Για ακόμη πιο θεαματικά αποτελέσματα, διατηρήστε τον ορό στο ψυγείο και χρησιμοποιήστε απευθείας στην περιοχή των ματιών με ταμποναριστές κινήσεις. Η ευεργετική δράση της αλόης και του ελαίου argan χαρίζουν ξεκούραστο και λαμπερό δέρμα, ενώ το αιθέριο έλαιο δενδρολίβανου ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος και το αιθέριο έλαιο μανταρινιού αποχρωματίζει τους μαύρους κύκλους.

Η γνώμη μου:

 O ορός ματιών απορροφάται αρκετά γρήγορα χαρίζοντας μια αίσθηση φρεσκάδας και ενυδάτωσης στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Μου άρεσε η υφή του που είναι σε μορφή τζελ καθώς απλώνεται εύκολα. Το full size προιόν είναι σε γυάλινη συσκευασία των 20 ml και θα το βρεις επίσης με εκπτωτική τιμή στα 15.00 

3) Τονωτική λοσιόν προσώπου Delizia












Περιγραφή: 


    Tονωτική λοσιόν με βάμμα λεβάντας κ εκχύλισμα αγγουριού. Καθαρίζει σε βαθος κ συσφίγγει τους ανοιχτούς πόρους του δέρματος κ απομακρύνει οποιαδήποτε υπολείμματα ρύπων του προσώπου. Το εκχύλισμα αγγουριού βοηθά στην αναδόμηση της επιδερμίδας κ η μεγάλη περιεκτικότητα του σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνη Ε χαρίζουν φρεσκάδα λάμψη και μαλακώνουν την επιδερμίδα


Η γνώμη μου:

 Δυστυχώς οι περισσότερες γυναίκες δεν χρησιμοποιούν τονωτική λοσιόν αν και αποτελεί κύριο προιόν στην περιποίηση του προσώπου.  Η τονωτική λοσιόν Delizia απομακρύνει την λιπαρότητα και ίχνη μακιγιάζ ή ακαθαρσίες χωρίς να 'τραβάει' την επιδερμίδα. Με όμορφο άρωμα και τονωτική δράση ενυδατώνει την επιδερμίδα και συσφίγγει τους πόρους αυτής.

4) PER SOLE, Λάδι σώματος για μαύρισμα 

    





















Περιγραφή: 

    Λάδι σώματος με καροτέλαιο και λάδι καρύδας σε υπέροχα καλοκαιρινά αρώματα για να αποκτήσετε βαθύ μαύρισμα αλλά και να διατηρήσετε την επιδερμίδα σας ενυδατωμένη.


Η γνώμη μου:

Όμορφο χρώμα και ακόμη πιο όμορφο άρωμα. Δυστυχώς ακόμη δεν έχω επισκεφτεί την παραλία και δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να το δοκιμάσω :'( . Eλπίζω να γίνει σύντομα <3


Γνωρίζετε την εταιρία Cura Naturale? Θα χαρώ να μοιραστούμε τις απόψεις μας <3



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου