Ετικέτες

Σελίδες

menou

Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Rewiew : Για σειρά καλλυντικών της εταιρείας PURE Philosophy


Rewiew : Για σειρά καλλυντικών της εταιρείας PURE Philosophy 


   Καλησπέρα κορίτσια μου πως είστε? Σας ετοίμασα ένα rewiew σχετικά με κάποια προιόντα που μου έστειλε η εταιρεία PURE Philosophy προς δοκιμή.

 Ας γνωριστούμε πρώτα με την εταιρεία ♥



   Η εταιρεία PURE Philosophy παράγει φρέσκα, οργανικά καλλυντικά για την φροντίδα του δέρματος, από αγνά, φυσικά συστατικά από επιλεγμένες βιολογικές καλλιέργειες της Κρητικής γης. Με σύμβολό της τον λωτό, που χρησιμοποιείται ευρέως από τους αρχαίους χρόνους αφού είναι σύμβολο καθαρότητας, πνευματικής αφύπνισης και πίστης,  η PURE Philosophy μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άτομα που κάνουν ομοιοπαθητική, αφού τα καλλυντικά της δεν περιέχουν συντηρητικά ή χημικά πρόσθετα.

GNOTIS (greek for purity) is a revolutionary series of Beauty Products by PURE PHILOSOPHY. All of our creams & lotions are created by a 100% natural ingredients which are all certified by ECOCERT. Grape seeds, green tea, olives & olive oil are some of the certified ingredients that will rejuvenate your skin in the most natural way. With no preservatives, parabens or chemical our fresh creams are sold straight from the fridge.
Feel the love of nature on your skin & stop time in the purest way.

  
*  Την εταιρεία θα βρεις στο site: http://www.agnotis.eu/ καθώς και στην σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/purephilosophy με δωρεάν αποστολή προιόντων σε όλη την Ελλάδα.


1) Γαλάκτωμα προσώπου / face mask


























Περιγραφή

Η νέα σύνθεση δρα απαλά και ενδυναμώνει την υδρολιπιδική ασπίδα της επιδερμίδας και περιέχει ελαιόλαδο και λάδι απο κουκούτσι σταφυλιού. Τα εκχυλίσματα από αλθαία, πράσινο τσάι, τσίντζερ και χαμομήλι προέρχονται από ελεγμένες βιολογικές καλλιέργειες. Οι μαλακτικές ουσίες του ελαιολάδου περιέχουν μη κορεσμένα λιπαρά οξέα και φλαβονοειδή (αντιοξειδωτικές ουσίες), προστατεύουν την επιδερμίδα απο την αφυδάτωση και αποτρέπουν την καταστροφική δράση της κολλαγενάσης, περιέχουν συστατικά που αναστέλλουν συγκεκριμένα ένζυμα όπως η λιποξυγενάση και η κυκλοοξυγενάση. Έτσι το δέρμα αποκτά ελαστικότητα και ενυδατώνεται. Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αφαίρεση make up. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος.
Χρήση: Εφαρμόστε το Face milk στο πρόσωπο και το λαιμό. Κάντε απαλό μασάζ και αφαιρέστε την περιττή ποσότητα με βαμβάκι χρησιμοποιόντας την AGNOTIS “Youth and Nature” λοσιόν.
Η γνώμη μου: 
Το συγκεκριμένο γαλάκτωμα καθαρίζει και ενυδατώνει πολύ καλά την επιδερμίδα του προσώπου. Το χρησιμοποιώ για την αφαίρεση ρύπων ή μακιγιάζ και αφαιρεί άψογα τα υπολείμματα καλλυντικών προιόντων. Ακόμη το χρησιμοποιώ και για την αφαίρεση της μάσκαρας και δεν τσούζει ή ερεθίζει τα μάτια. Στα συν του είναι πως δεν περιέχει paraben και έχει διακριτικό και όμορφο άρωμα. Είναι σε συσκευασία των 200 ml και η αρχική τιμή του είναι 19.00 €.
2) Μη αλκοολούχα λοσιόν/Revitalising Lotion 











Περιγραφή

Καθαρίζει και ξεκουράζει το δέρμα. Τα εκχυλίσματα από αλθαία, πράσινο τσάι, τσίντζερ και χαμομήλι προέρχονται από ελεγμένες βιολογικές καλλιέργειες, αναζωογονούν το δέρμα, καταπραϋνουν ερεθισμούς και ενυδατώνουν την επιδερμίδα. Ουδετεροποιεί επιβλαβή στοιχεία τα οποία επηρεάζουν την παραγωγή κολλαγόνου, υαλουρονικού οξέος και μυκοπολυσαγχαριτών, βελτιώνουν την ελαστικότητα του δέρματος και επαναφέρουν το φυσικό του PH. Τα αιθέρια έλαια που χρησιμοποιούνται σε αυτή τη φόρμουλα έχουν αντιβακτηριδιακές ιδιότητες.
Χρήση: Καθαρίστε το πρόσωπο κάθε πρωί και βράδυ με AGNOTIS “Youth and Nature” γαλάκτωμα προσώπου. Μετά ψεκάστε με την λοσιόν το πρόσωπο και το λαιμό για να αφαιρέσετε τους ρύπους. Η AGNOTIS “Youth and Nature” λοσιόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κατά τη διάρκεια της μέρας για επιπλέον φρεσκάδα και ενυδάτωση.
Η γνώμη μου:  
Η λοσιόν είναι επίσης σε συσκευασία των 200 ml και έχει αντλία ψεκασμού.  Η αρχική της τιμή είναι στα 18.00 και πραγματικά δεν τελειώνει!!! Μου αρέσει πολύ γιατί είναι αρκετά ελαφριά για το δέρμα με το ίδιο διακριτικό άρωμα που έχει το γαλάκτωμα προσώπου. Χαρίζει ενυδάτωση και λάμψη και την χρησιμοποιώ ως βάση υποδοχής της κρέμας προσώπου. Θεωρώ πως είναι η κατάλληλη για ευαίσθητες επιδερμίδες και για κάθε τύπο δέρματος.
3) Αναζωογονητική κρέμα ημέρας/ Revitalising Day Cream

Περιγραφή

Τα προϊόντα της σειράς ‘‘Youth and Nature” περιέχουν μαλακτικές ουσίες που προέρχονται από το ελαιόλαδο και το κουκούτσι σταφυλιού, φυσική πηγή βιταμίνης Ε και αιθέρια έλαια που χρησιμοποιούνται σαν φυσικά συντηρητικά και έχουν μοναδικό άρωμα. Όλα τα παραπάνω συστατικά επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρανσης, εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες, μειώνουν οποιαδήποτε φλεγμονή και προστατεύουν το δέρμα από την καθημερινή έκθεση στους ρύπους του περιβάλλοντος. Η πρωτοποριακή σύνθεση των παραπάνω συστατικών προστατεύει απο την καταστροφική δράση της κολλαγενάσης και περιέχει συστατικά που αναστέλλουν συγκεκριμένα ένζυμα όπως η λιποξυγενάση και η κυκλοοξυγενάση που επιτρέπει στο δέρμα να ανακτήσει την ελαστικότητα των κολλαγόνων ιστών και να αποκτήσει την κατάλληλη ενυδάτωση.
Χρήση: Εφαρμόστε την Agnotis ‘Youth and Nature” κρέμα ημέρας σε καθαρό και στεγνό πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Περιμένετε μέχρι να απορροφηθεί και προχωρήστε στην τοποθέτηση του make up
H γνώμη μου: 
Η κρέμα ημέρας είναι από τις καλύτερες φυσικές κρέμες που έχω δοκιμάσει. Απορροφάται πολύ εύκολα από την επιδερμίδα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση για το make up. Αρκετά ενυδατική χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Την χρησιμοποιώ καθημερινά και η όψη της επιδερμίδας μου είναι πιο  φωτεινή και υγιείς. Η συσκευασία είναι των 50 ml και η τιμή της στα 32.50 €. 
4) Αναζωογονητική κρέμα ματιών / Eye Contour Cream












Περιγραφή
Τα προϊόντα της σειράς ‘‘Youth and Nature” περιέχουν μαλακτικές ουσίες  που προέρχονται απο το ελαιόλαδο και τοκουκούτσι σταφυλιού, φυσική πηγή βιταμίνης Ε και αιθέρια έλαια που χρησιμοποιούνται σαν φυσικά συντηρητικά και έχουν μοναδικό άρωμα. Η πρωτοποριακή σύνθεση των παραπάνω συστατικών προστατεύει απο την καταστροφική δράση της κολλαγενάσης, περιέχει συστατικά που αναστέλλουν συγκεκριμένα ένζυμα όπως η λιποξυγενάση και η κυκλοοξυγενάση καιεπιτρέπει στο δέρμα να ανακτήσει την ελαστικότητα των κολλαγόνων ιστών και να αποκτήσει την κατάλληλη ενυδάτωση.
Χρήση: Εφαρμόστε την κρέμα για το περίγραμμα  των ματιών σε καθαρό δέρμα γύρω απο τα μάτια. Ταμπονάρετε απαλά την κρέμα με κυκλικές κινήσεις ξεκινώντας απο το περίγραμμα των ματιών προς την εξωτερική πλευρά. Εφαρμόστε το make up αφότου έχει απορροφηθεί η κρέμα.
H γνώμη μου: 

Απορροφάται το ίδιο εύκολα όπως η κρέμα προσώπου, αφήνοντας λεία και σφριγηλή την περιοχή γύρω από τα μάτια. Σίγουρα μεγαλύτερα αποτελέσματα θα δούνε όσες κυρίες έχουν ρυτίδες ή σακούλες στην περιοχή γύρω από τα μάτια.  Είναι σε συσκευασία των 15 ml και κοστίζει 26.00 €. 


Πραγματικά αξίζει να δοκιμάσετε τα προιόντα αυτής της ελληνικής εταιρείας. Όλα τα προιόντα της PURE Philosophy είναι:

  • Δερματολογικά ελεγμένα
  • Κατά των κλινικών δοκιμών σε ζώα

Με φυσικά συστατικά, χωρίς paraben και συστατικά προερχόμενα από οργανικές καλλιέργιες.
Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προιόντα? Πως σου φάνηκε? 
Μέχρι το επόμενο rewiew φιλάκιαα!!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου