Ετικέτες

Σελίδες

menou

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Rewiew: Αγωγή για ενδυνάμωση των βλεφαρίδων, των φρυδιών και των νυχιών από την Foltene








    Kαλησπέρα ομορφιές μου πως είστε? 

Σήμερα σας ετοίμασα ένα Rewiew σχετικά με δύο προιόντα που μου έστειλε η εταιρεία Foltene Greece ώστε να τα δοκιμάσω και να σας παραθέσω την άποψή μου. Η σειρά ανήκει στην εταιρεία Gerolymatos που εδώ και 90 χρόνια κάνει αισθητή την παρουσία της στον χώρο της υγείας και της ομορφιάς.

Την εταιρεία μπορείτε να βρείτε στην σελίδα στο facebook: Foltene Greece (https://www.facebook.com/FolteneGreece/timeline)
 καθώς και στην διεύθυνση: http://www.foltene.eu/el/pro_4.htm 





1)  Αγωγή ενδυνάμωσης για βλεφαρίδες & φρύδια από την Foltène®PHARMA























Το πρώτο προιόν είναι το eyelashes & eyebrow treatment. Πρόκειται για μία αγωγή ενδυνάμωσης των φρυδιών και των βλεφαρίδων.

 Η τακτική χρήση του make-up, η ρύπανση, ο ήλιος, το άγχος, οι δραστικές δίαιτες και οι κακές διατροφικές συνήθειες μπορεί να αλλάξουν την ποιότητα της κερατίνης, το βασικό συστατικό των βλεφαρίδων, κάνοντας τις εύθραυστες και λεπτές.

Η σύνθεση της περιέχει:

TRICALGOXYL®: Το πατενταρισμένο συστατικό της Foltène®PHARMA το οποίο διεγείρει και τονώνει τη φυσική αναγέννηση της τρίχας και βελτιώνει την ποιότητα της κερατίνης.

GLYCOSAMINOGLICANS: Βοηθάει στην επαναφορά της υγιής όψης και λάμψης των βλεφαρίδων και των φρυδιών.

HAMAMELIS VIRGINIANA: Δραστικό συστατικό φυτικής προέλευσης που ενυδατώνει τις βλεφαρίδες πριν τη χρήση make-up.

Η αγωγή είναι κατάλληλη για ευαίσθητα μάτια και για όσους φοράνε φακούς επαφής, καθώς η σύνθεση της δεν ερεθίζει τα μάτια.






















Οδηγίες χρήσης: Απλώστε την αγωγή το πρωί πριν το μακιγιάζ και το βράδυ μετά τον προσεκτικό καθαρισμό του make-up. Εφαρμόστε το προϊόν στις άνω και κάτω βλεφαρίδες ξεκινώντας από τη βάση προς τις άκρες, χρησιμοποιώντας την ειδικά σχεδιασμένη βούρτσα εφαρμογής. Η θεραπεία είναι ιδανική και για τα λεπτά φρύδια. 

Το προϊόν είναι κατάλληλο για μακροχρόνια χρήση & μπορεί να εφαρμοστεί και στα φρύδια. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε αντίθετη περίπτωση ξεπλύνετε με άφθονο δροσερό νερό.

   Η γνώμη μου:

Αρχικά μου άρεσε το βουρτσάκι αφού προτιμώ αυτού του είδους παρά τα βουρτσάκια σιλικόνης. Έχει 2 πλευρές, η μία για εφαρμογή στις βλεφαρίδες και η άλλη στα φρύδια. Με τα φρύδια μου δεν έχω κάποιο πρόβλημα οπότε εφάρμοσα την μάσκαρα στις βλεφαρίδες μου. Προσδίδει ένταση στο βλέμμα και όγκο. Οι βλεφαρίδες σταμάτησαν να 'πέφτουν' και σίγουρα μετά από μακροχρόνια χρήση τα αποτελέσματα θα είναι ακόμα πιο ορατά.

Η ποσότητα του προιόντος είναι στα 10 ml και η αρχική του τιμή είναι 21 ευρώ. Θα την βρείτε όμως σε πολλά Online φαρμακεία γύρω στα 14 ευρώ.

2) Αγωγή Περιποίησης νυχιών από την Foltène®PHARMA






















Η συχνή χρήση των απορρυπαντικών, καθώς και η χρήση βερνικιού νυχιών ή ασετόν που συχνά περιέχουν ισχυρά καθαριστικά , μεταβάλλουν την ποιότητα της κερατίνης και ελαττώνουν την φυσική προστασία του νυχιού. Τα νύχια γίνονται εύθραυστα, ξηρά και αποκτούν κιτρινωπό χρώμα.

Η αγωγή περιποίησης νυχιών από την Foltène®PHARMA βοηθά στην ενίσχυση και αναδόμηση των εύθραυστων και αφυδατωμένων νυχιών. Η σύνθεση περιέχει:


TRICALGOXYL®: Το πατενταρισμένο συστατικό της Foltène®PHARMA. Είναι ένα μίγμα πολυσακχαριδίων θαλάσσιας προέλευσης που βοηθάει τα νύχια να δείχνουν πιο υγιή, ανθεκτικά και όμορφα.

Εκχυλίσματα ALLANTOIN και ROSA CENTIFOLIA: Χάρη στην ενυδατική και καταπραϋντική τους δράση, βοηθούν την αποκατάσταση του προστατευτικού φιλμ των νυχιών και επαναφέρουν τη φυσική του ελαστικότητα.

Πιο μακριά, δυνατά και λαμπερά νύχια

Οδηγίες χρήσης: Απλώνετε ομοιόμορφα την αγωγή περιποίησης νυχιών της Foltène®PHARMA χρησιμοποιώντας το ειδικό πινέλο εφαρμογής σε όλη την επιφάνεια των νυχιών και τα πετσάκια. Αφήνετε το προϊόν να δράσει. Το προϊόν μπορεί να εφαρμοστεί και σε βαμμένα νύχια κοντά στα πετσάκια. Το προϊόν δεν ερεθίζει το δέρμα και είναι κατάλληλο για μακροχρόνια χρήση.

Η γνώμη μου: 

Με αυτό το βουρτσάκι η εφαρμογή είναι πολύ εύκολη και γρήγορη.Τα νύχια παύουν να είναι τόσο εύθραυστα και μεγαλώνουν πιο υγιεί και γρήγορα.


Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προιόντα? Περιμένω τα σχόλιά σου!! Μέχρι το επόμενο rewiew φιλάκιααα!!!


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου