Ετικέτες

Σελίδες

menou

Τρίτη 5 Μαΐου 2015


REWIEW ΓΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ pharm24.gr

  Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα!! Ελπίζω να είστε όλοι καλά !!

Σήμερα θα σας μιλήσω για τρία προιόντα που μου έστειλε το pharm24.gr προς δοκιμή και τους ευχαριστώ πολύ!! Αρχικά θα σας πω λίγα λόγια για το φαρμακείο.



    Το online φαρμακείο Pharm24.gr ιδρύθηκε το 2012 και γρήγορα καταξιώθηκε ως το αγαπημένο φαρμακείο χιλιάδων αναγνωστών. Στο www.pharm24.gr θα βρείτε δερμοκαλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής, αντηλιακά και προϊόντα ελέγχου του βάρους σε προσφορές που φτάνουν έως και το 50%. Μπορείτε να κάνετε εύκολα την παραγγελία σας από το τηλέφωνο στο 2735 400 149 ή online και τα παραλάβετε τα προϊόντα στην πόρτα σας σε 1-2 μέρες πληρώνοντας με αντικαταβολή. Μάλιστα οι αποστολές είναι δωρεάν σε αγορές άνω των 29 ευρώ!! Θα βρείτε μία μεγάλη, αν όχι τεράστια γκάμα προιόντων γνωστών εταιρειών σε πολύ δελεαστικές και συμφέρουσες τιμές.


Korres Αφρόλουτρο Αμύγδαλο Κεράσι 1+1 Δώρο 2 x 250ml



    To συγκεκριμένο αφρόλουτρο έχει πολύ όμορφο και μεθυστικό άρωμα, αφού περιέχει μια γλυκιά ποικιλία αμυγδάλου και φρέσκια κεράσια. Είναι σούπερ ενυδατικό ενώ περιέχει ενυδατικούς παράγοντες, που το καθιστούν ιδανικό για καθημερινή χρήση. Οι πρωτεϊνες σιταριού σχηματίζουν προστατευτικό φιλμ πάνω στην επιδερμίδα, διατηρώντας σταθερά τα επίπεδα ενυδάτωσης. Στο www.pharm24.gr (fb page: https://www.facebook.com/pharm24?fref=ts) θα το βρείτε σε συσκευασία 1+1 δώρο με μόνο 3.46  .

Vichy Purete Thermale Gel nettoyant Δροσερό gel καθαρισμού 200ml





 Το δεύτερο προιόν που είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω είναι το δροσερό gel καθαρισμού (200ml) της Vichy.

 Φόρμουλα εμπλουτισμένη με Moringa , που προστατεύει τα κύτταρα της επιδερμίδας από τους καθημερινούς ρύπους και Amilite που προκαλεί πλούσιο , κρεμώδη , ανθεκτικό και συμπαγή αφρό , καθώς και αίσθηση δροσιάς στην επιδερμίδα . Περιέχει ιαματικό νερό της Vichy, ενώ είναι υποαλλεργικό και δεν περιέχει parabens.

Moυ άρεσε πολύ καθώς είναι πολύ δροσερό, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί κρεμώδης, συμπαγή αφρό, αφήνοντας της επιδερμίδα καθερή, ενυδατική και με ένα διακριτικό, φρουτώδες άρωμα λουλουδιών.  Δεν σου δημιουργεί την αίσθηση τραβήγματος, ενώ καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα. Κοστίζει μόνο 8.43  .

Korres Antispot Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου Με Χρώμα SPF50 Αντιρυτιδική/ κατά των πανάδων Κόκκινο Σταφύλι 50mL























  Tώρα που ο ήλιος μπήκε για τα καλά στην καθημερινότητα μας, είναι αναγκαίο να προστατεύουμε την επιδερμίδα μας με την κατάλληλη αντηλιακή προστασία. Ταυτόχρονα όμως χρειαζόμαστε μια μικρή κάλυψη και λάμψη. 

ΚΥΡΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

    Το καινοτόμο δραστικό από μια σπάνια ποικιλία κόκκινων σταφυλιών, πλούσιο στις ισχυρά αντιοξειδωτικές ανθοκυανίνες, προστατεύει την επιδερμίδα από τη φωτογράφηση, κύρια αιτία δημιουργίας ρυτίδων. Το εκχύλισμα curcuma longa, από ρίζα κουρκουμά, ρυθμίζει τη σύνθεση μελανίνης και έχει αποδεδειγμένη προληπτική και επανορθωτική δράση κατά των πανάδων. Το ενεργό εκχύλισμα από κάρδαμο ενισχύει τη σύνθεση του κολλαγόνου, ενυδατώνει την επιδερμίδα και απαλύνει την εμφάνιση ρυτίδων, χαρίζοντας λάμψη και ομοιόμορφο τόνο.


Έχει αρκετά καλή κάλυψη, ενώ ταυτόχρονα μυρίζει πολύ όμορφα. Με δείκτη προστασία 50 spf και δράση κατά των πανάδων, είναι το Must have προιόν του καλοκαιριού!! Θα το βρεις με μόνο 9.89  !!!! Από 19.80 


Μπορείς να επισκεφτείς το online φαρμακείο στην διεύθυνση www.pharm24.gr καθώς και στην σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pharm24?fref=ts

Eλπίζω να σας άρεσε το post μου!! Περιμένω τα δικά σας σχόλια!! <3


















2 σχόλια: