Ετικέτες

Σελίδες

menou

Τρίτη 21 Απριλίου 2015




     Eσύ γνωρίζεις την Ventus Beaute?


Καλησπέρα κοριτσάκια μου πως είστε?

Σήμερα θα σας μιλήσω για κάποια από τα προιόντα ventus που μου έστειλε η εταιρεία DMB Hellas Products (https://www.facebook.com/DMBhellasproducts.gr/timeline) προς δοκιμή. 

Αρχικά ελάτε να γνωρίσουμε μαζί την εταιρεία DMB. Με δυναμική παρουσία από το 2003 σε καταστήματα καλλυντικών, φαρμακεία, μικρές και μεγάλες αλυσίδες super market σε όλη την Ελλάδα, προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα ομορφιάς για τη γυναίκα, τον άνδρα αλλά και ολόκληρη την οικογένεια.


Είναι ελληνική εταιρεία, με ιδιαίτερα υψηλή οικολογική και κοινωνική ευαισθησία δημιουργεί ολοκληρωμένες καθημερινές και επαγγελματικές σειρές περιποίησης, για ολόκληρο το σώμα, αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά που όλοι κρύβουμε μέσα μας. Όλα τα προιόντα είναι φυτικά, τα περισσότερα χωρίς parabens και με απίστευτες μυρωδιές που θα κατακλύσουν κάθε χώρο του σπιτιού σας.















Η κρέμα χεριών (και σώματος) της σειράς Ventus aromatherapy , περιέχει βιολογικά και φυτικά εκχυλίσματα αλόης, χαμομηλιού και καλέντουλας, ελαιόλαδο, αμυγδαλέλαιο, βιταμίνες Α,Ε και F, πρωτείνες σιταριού και μελιού, μετάξι και αλλαντοίνη. Έχει πλούσια υφή, ενυδατώνει σε βάθος και έχει υπέροχο άρωμα.


























Το sweety body milk είναι τονωτικό/ενυδατικό γαλάκτωμα της σειράς με άρωμα σοκολάτα-μπισκότο. Περιέχει βιταμίνη Ε και αλόη, ενώ η λεπτόρευστη και ελαφριά υφή της συντελεί στην γρήγορη απορρόφησή της, αφήνοντας το δέρμα ενυδατωμένο, δροσερό και φανταστικό άρωμα.






















Το winter nights eau de toilette είναι σε πρακτική συσκευασία των 30ml που χωράει μέσα στην τσάντα, ενώ είναι ιδανικό για τις χειμωνιάτικες βραδιές αφήνοντας ένα διακριτικό άρωμα που διαρκεί.




















Τέλος η εταιρεία διαθέτει πολλές μάσκες προσώπου που καλύπτουν κάθε ανάγκη (σύσφιξη,
 αντιγήρανση κλπ). 

Εγώ δοκίμασα την ενυδατική-καταπραιντική μάσκα προσώπου με ανανά και παπάγια που είναι για όλους τους τύπους δέρματος και την λευκαντική μάσκα προσώπου με βιταμίνη C και εκχύλισμα πράσινου τσαγιού που δρα ενάντια στις πανάδες και τις δυσχρωμίες του δέρματος.

Εσύ έχεις δοκιμάσει προιόντα αυτής της εταιρείας? Πως σου φάνηκαν?









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου