Ετικέτες

Σελίδες

menou

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015


Kαλημέραα σε όλους!! Πώς είστε ?? Επιτέλους ήρθε η άνοιξη !!!!

  Λοιπόν σήμερα σας ετοίμασα κάτι διαφορετικό!! Μιας που ήρθε η άνοιξη πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τις χειμωνιάτικες μπότες και μποτάκια και να φορέσουμε κάτι πιο ανάλαφρο, ανέμελο και ανοιξιάτικο!! Το σημερινό Post αφορά τα όμορφα παπουτσάκια της εταιρείας Bucketfeet. Tα γνωρίζετε? Αν όχι θα κάνουμε μια πρώτη γνωριμία μαζί!!


  Η εταιρεία έχει έδρα το Chicago και η ιδέα γεννήθηκε το 2011 από δύο ανθρώπους, έναν καλλιτέχνη και έναν που με ένα σακίδιο στην πλάτη γυρνούσε όλο τον κόσμο. Το πρώτο ζευγάρι φτιάχτηκε και είχε τόσο μεγάλη απήχηση, που πλέον η εταιρεία συνεργάζεται με καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο συνδέοντας όλους τους ανθρώπους δια μέσω της τέχνης. Ο κάθε καλλιτέχνης μπορεί να υποβάλλει τα σχέδια του στην εταιρεία και αυτά να μετατραπούν σε παπούτσια με ωραία τυπώματα και σχέδια. To site της εταιρείας είναι: http://www.bucketfeet.com/

  Στην Ελλάδα μπορείτε να τα βρείτε σε πολλά καταστήματα σε όλη την χώρα καθώς και στην σελίδα στο facebook Bucketfeet Greece (https://www.facebook.com/pages/BucketFeet-Greece/611812925583046?sk=timeline) με τηλέφωνο:210 5753100.


 Τα δικά μου bucketfeet είναι αυτά που βλέπετε στην φωτογραφία. Το χρώμα τους είναι ζωηρό κόκκινο με μικρά διαφορετικά μοτίβα στο μπροστινό και πίσω μέρος τους. Όλα τα bucketfeet θα σου τραβήξουν αμέσως την προσοχή χάρη στα πρωτότυπα σχέδια και μοτίβα τους!! 
  

   Tα bucketfeet χάρη στον σχεδιασμό τους προσφέρουν μεγάλη άνεση. Το κύριο υλικό τους είναι ο καμβάς, ενώ είναι βαμβακερά και φοριούνται με η χωρίς κάλτσα. Η σόλα τους είναι ειδικά διαμορφωμένη ώστε να απορροφάει τους κραδασμούς, ενώ το γεμισμένο κολλάρο στην πλαινή πλευρά προσφέρει επιπρόσθετη άνεση και ευχαρίστηση. Tέλος η σόλα είναι κατασκευασμένη από καουτσούκ και έτσι οι καθημερινές μας βόλτες είναι απολαυστικές.


Τέλος η συσκευασία των παπουτσιών είναι οικολογική αφού παρασκευάζεται από 100% προιόντα ανακύκλωσης.


 Εγώ τα λάτρεψα αφού είναι πολύ ξεκούραστα και άνετα!! Enjoy !!














BucketFeet GreeceBucketFeet Greece

BucketFeet Greece



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου