Ετικέτες

Σελίδες

menou

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015


Nέο Rewiew: Για την κρέμα σώματος της εταιρείας toyoko cosmetics

Καλησπέρα κορίτσια μου!! Πως είστε? Επιτέλους ο καιρός μας χαμογελάει :)

   Λοιπόν σήμερα σας ετοίμασα ένα rewiew σχετικά με την κρέμα σώματος (body lotion) της εταιρείας toyoko cosmetics με την επωνυμία 4u που μου έστειλε μαζί με άλλα καλλούδια (θα σας μιλήσω σύντομα για τα υπόλοιπα), η εταιρεία  Facebeaut

***Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.Facebeaut.gr αποτελεί τη διαδικτυακή προέκταση των εταιριών Foxy και Toyoko.
To Facebeaut.gr, αποτελεί ένα ολοκληρωμένο, σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα στην υπηρεσία του καταναλωτή. Είναι πρωτοπόρο σε προσφορές με προϊόντα ομορφιάς, καλλυντικών, αισθητικής, καλλωπισμού, μόδας, οργάνωσης χώρων, είδη μπάνιου, αξεσουάρ μαλλιών και προσώπου, περιποίηση άκρων και σώματος, αρωμάτων, είδη οράσεως, ρολόγια και κινητών τηλεφώνων. ***




















    Η εταιρεία toyoko είναι ελληνική και ιδρύθηκε το 2004. Η συγκεκριμένη κρέμα σώματος είναι σε εύχρηστη συσκευασία των 330ml.

Περιγραφή προιόντος: 

Η κρέμα σώματος έχει μεταξένια υφή και άρωμα που ενυδατώνουν βαθιά την επιδερμίδα και την αφήνουν αρωματισμένη για όλη την ημέρα. Δεν περιέχει parabens και αποτελείται από συστατικά που σέβονται το περιβάλλον.

 



















Στην παραπάνω φωτογραφία μπορείτε να διαβάσετε τα συστατικά που περιέχει και στην συνέχεια να δείτε την υφή της.




















Είμαι πολύ ικανοποιημένη από την κρέμα αφού χαρίζει βαθιά ενυδάτωση και ταυτόχρονα ένα ελαφρύ άρωμα που διαρκεί. Περισσότερο όμως χαίρομαι που η εταιρεία toyoko είναι ελληνική, με προσιτές τιμές και πολύ καλή ποιότητα.

    Την κρέμα σώματος όπως και πολλά άλλα προιόντα ομορφιάς, καλλυντικών, αισθητικής, καλλωπισμού, μόδας, οργάνωσης χώρων, είδη μπάνιου, αξεσουάρ μαλλιών και προσώπου, περιποίηση άκρων και σώματος, αρωμάτων, είδη οράσεως, ρολόγια και κινητών τηλεφώνων θα βρείτε στην διεύθυνση www.facebeaut.gr και στην σελίδα στο facebook Facebeaut (https://www.facebook.com/facebeaut.gr?fref=ts).

   Περιμένω τις απόψεις σας για το συγκεκριμένο προιόν!! Φιλάκιαα <3







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου