Ετικέτες

Σελίδες

menou

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015


Rewiew: RESTRUCTURING CREAM BODY 200ml από την εταιρεία Καλλυντικά Μελίς

Kαλησπέρα κοριτσάκια μου, πώς είστε?

Σήμερα σας ετοίμασα ένα rewiew σχετικά με μία κρέμα σώματος για την καταπολέμηση των ραγάδων που μου έστειλε η εταιρεία Καλλυντικά Μελίς. Αρχικά θα σας πω λίγα λόγια για αυτήν την εταιρεία καθώς και εγώ προσωπικά δεν την γνώριζα.

Ο πρωτοπόρος κλάδος των φυσικών καλλυντικών, με την εμπορική ονομασία «Melis» ®, είναι ένας δυναμικό κομμάτι των επιχειρήσεων και έχει κυρίως εξαγωγικό προσανατολισμό.  http://www.promelis.gr/
Χαρακτηρίζεται για την υψηλή ποιότητα και την καινοτόμο φιλοσοφία των προϊόντων ομορφιάς που παρασκευάζει, τα οποία έχουν τύχει της αναγνώρισης του καταναλωτικού κοινού που είχε την ευκαιρία να τα δοκιμάσει. 
Τα καλλυντικά έχουν σαν βασικές πρώτες ύλες τα παράγωγα των μελισσών, δηλαδή το μέλι, το βασιλικό πολτό, το κερί και την πρόπολη. Εκείνο όμως που τα κάνει μοναδικά και τελείως ξεχωριστά είναι η καινοτόμος μέθοδος της «Ολιστικής Αφάρμακης Μελισσοκομίας»™ με την οποία λειτουργεί το ιδιόκτητο μελισσοκομείο όπουπαράγουνε μελισσοκομικά προϊόντα  κρυστάλλινης καθαρότητας (EXTRA VIRGIN / FREE-DRUG)Και τα υπόλοιπα όμως συστατικά των καλλυντικών έχουν επιλεχθεί με κριτήριο τη καθαρότητά τους και την βιολογική τους προέλευση, όπου αυτό είναι δυνατόν. Το λάδι ελιάς που περιέχεται στα καλλυντικά μας προέρχεται από δέντρα βιολογικής καλλιέργειας, και αποτελεί ένα καλό παράδειγμα αυτής μας της φιλοσοφίας.

 Τα προϊόντα μας παρασκευάζονται σε ένα άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο καλλυντικών, που είναι επίσημα εγκεκριμένο και αναγνωρισμένο από τον «Ελληνικό Οργανισμό Φαρμάκων και καλλυντικών» (ΕΟΦ) και φυσικά, είναι, ένα προς ένα, δερματολογικά ελεγμένα.
 Το εργαστήριο παρασκευής των καλλυντικών «Melis» ®, λειτουργεί σύμφωνα με όλες τις διατάξεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και είναι στελεχωμένο με έμπειρο επιστημονικό προσωπικό. 
 Στόχος της εταιρείας είναι να μεγαλώσει την γκάμα των καλλυντικών και να προσφέρει στην αγορά και νέα φυσικά προϊόντα φροντίδας και περιποίησης του δέρματος, όπως αντηλιακές κρέμες, κρέμες για παιδιά κ.λ.π., χρησιμοποιώντας τις πεντακάθαρες πρώτες ύλες του μελισσοκομείου, σε συνδυασμό πάντα με αρίστης ποιότητας ή και βιολογικής προέλευσης, έλαια.

Το προιόν που έλαβα προς δοκιμή είναι η θρεπτική κρέμα σώματος (RESTRUCTURING CREAM BODY ) των 200 ml για την καταπολέμηση των ραγάδων.













Περιγραφή του προιόντος: 
    Η κρέμα σώματος F/Ρ «Melisplus» έχει ενυδατικές,  αναζωογονητικές  και αναπλαστικές ιδιότητες, ενώ καταπολεμά αποτελεσματικά τις ραγάδες. Έχει χαρακτηριστεί σαν την κρέμα που απεχθάνεται τις ραγάδες, γιατί τις καταπολεμά όπου τις βρίσκει, τις εξολοθρεύει λειαίνοντας το δέρμα και δεν αφήνει να αναπτυχθούν καινούργιες. Η ταχτική χρήση της, προλαμβάνει την αποδυνάμωση του δερματικού ιστού, τη χαλάρωση και τη δημιουργία ραβδώσεων. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα, βελτιώνει την υφή της, αυξάνει την ελαστικότητα και την ανθεκτικότητα της. Συσφίγγει τους ανοιχτούς πόρους και τις ουλές στο δέρμα, μαλακώνει την επιδερμίδα, και την κάνει ελαστική και φρέσκια. Η ξεχωριστεί αυτή κρέμα, σας χαρίζει λεία, μεταξένια και φωτεινή επιδερμίδα













Αρχικά δεν είμαι σε θέση να επιβεβαιώσω πως αυτή η κρέμα καταπολεμά αποτελεσματικά τις κόκκινες ραγάδες διότι δεν έχω. Ωστόσο την χρησιμοποιώ καθημερινά στις ήδη υπάρχουσες και χρόνιες ραγάδες που έχω, αν και όπως όλοι γνωρίζουμε οι άσπρες ραγάδες δεν φεύγουν εντελώς.
    Η κρέμα έχει πολύ ωραία υφή και εντυπωσιάστηκα από το φανταστικό άρωμά της. Μυρίζει τέλεια αφήνοντας μία γλυκιά νότα μελιού εκτός των άλλων στην επιδερμίδα. Ενυδατώνει πάρα πολύ καλά χωρίς να αφήνει αυτήν την λιπαρότητα στο δέρμα. Τέλος μετά από την χρήση αυτής της κρέμας το δέρμα είναι λαμπερό και λείο. Στα πολύ θετικά είναι ότι περιέχει αγνά και φυσικά συστατικά - ότι καλύτερο για την επιδερμίδα.














Στην ίδια σειρά, κυκλοφορούν :
Σειρά Melis Plus


Μπορείτε να βρείτε τα καλλυντικά Μελίς στην σελίδα στο facebook: Καλλυντικά Μελίς (https://www.facebook.com/meliscosmetics?fref=ts) καθώς και στο site: http://www.promelis.gr/
Eσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο προιόν αυτής της εταιρείας?? Περιμένω τις απόψεις σου <3











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου