Ετικέτες

Σελίδες

menou

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015



Rewiew: Hydrating & cooling mask with sea lavender της εταιρείας apivita από PharmacyValue.gr




















Το σημερινό rewiew αφορά την μάσκα ενυδάτωσης & δροσιάς με θαλάσσια λεβάντα / Hydrating & cooling mask with sea lavender της εταιρείας apivita!!

Η εταιρία αναφέρει ότι πρόκειται για μία αντιοξειδωτική ενυδατική μάσκα με 91% φυσική σύνθεση, η οποία ενυδατώνει σε βάθος και καταπραΰνει την επιδερμίδα, χαρίζοντας αίσθηση δροσιάς & προστασία από τις ελεύθερες ρίζες. Περιέχει μέλι, sea butter, πρόπολη, λεβάντα, αιθέρια έλαια γερανιού και εκχύλισμα πράσινου τσαγιού γεγονός που την κάνει κατάλληλη & για λιπαρά δέρματα.

Μυρίζει τόσο όμορφα (κάτι από καλοκαίρι) που ξεχνάω να απλώνω μόνο μια λεπτή στρώση στο πρόσωπο και τον λαιμό tongue emoticon

Την αφήνω για 10-15 λεπτά στην επιδερμίδα μου και αυτό που διαπίστωσα (αφού την ξεπλύνω) είναι πως την ενυδατώνει σε βάθος και την καταπραΰνει, χαρίζοντας μία μοναδική αίσθηση δροσιάς, απαλότητας και αναζωογόνησης. Οπότε πιστεύω θα είναι ιδανική μετά την έκθεση στον ήλιο το καλοκαίρι

Μπορείτε να την βρείτε εδώ : PharmacyValue.gr και εδώ http://www.pharmacyvalue.gr/ ένα φαρμακείο με μεγάλη γκάμα προιόντων!!

Ελπίζω να σας άρεσε το Post μου!Εσύ έχεις δοκιμάσει αυτό το προιόν? Και αν ναι σου άρεσε? Περιμένω τις απόψεις σας!!!

Φιλιά και τα λέμε σύντομα smile emoticon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου