Ετικέτες

Σελίδες

menou

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Rewiew Messinian spa





Σήμερα σας ετοίμασα ένα rewiew σχετικά με μια μάσκα μαλλιών με ΠΟΠ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας.

Περιγραφή προιόντος: Μάσκα μαλλιών με ΠΟΠ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας, με ρόδι και δαφνέλαιο, πρωτεΐνες σιταριού και μελιού, αλόη, σύμπλεγμα βιταμινών και μικροσφαιρίδια βιταμίνης Ε, για βαθιά ενυδάτωση, θρέψη, προστασία, τόνωση και αναζωογόνηση της τρίχας.
Ξεμπερδεύει και προσφέρει ελαστικότητα, λάμψη και προστασία από την ψαλίδα.

Η συγκεκριμένη μάσκα μαλλιών είναι ελληνικό προιόν φτιαγμένη με αγνά υλικά της μεσσηνιακής γης. Δεν περιέχει parabens και παραφινέλαιο, ενώ είναι δερματολογικά ελεγμένο προιόν.

Αυτή η μάσκα μαλλιών μυρίζει πραγματικά υπέροχα ενώ στη σύστασή της διακρίνονται στρασάκια (κρίμα που δεν φαίνονται στην φωτογραφία). Η συσκευασία είναι των 250 ml.

Όσον αφορά το προιόν, σίγουρα μου άφησε θετικές εντυπώσεις αφού ξεμπερδεύει εύκολα τα μαλλιά μου προσφέροντάς τους ένα διακριτικό άρωμα με βαθειά ενυδάτωση.

Θα το αγόραζα σίγουρα αφού εκτός το γεγονός πως είναι ελληνικό προιόν φτιαγμένο με ποιοτικές πρώτες ύλες, δεν περιέχει parabens ενώ πραγματοποιεί αυτά που αναγράφει η περιγραφή του!!! Περιμένω την άποψη σου για το συγκεκριμένο ή για της ίδιας σειράς προιόντα!!!

Θα την βρείς εδώ: opencosmeticsgr και εδώ messinian spa heart emoticon



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου