Ετικέτες

Σελίδες

menou

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015


 Rewiew: ενυδατική κρέμα ημέρας κυπαρίσι από Ferveli


Καλημέραααα!!!!! Με Rewiew!!!!

Στο σημερινό rewiew θα σας πω για μία κρέμα της εταιρείας FERVELI που εδώ και 25 χρόνια παρασκευάζει φυσικά καλλυντικά από τοπικά βότανα και προιόντα και έδρα της το αγαπημένο νησί τη Λέσβο!! Kαι την ευχαριστώ για την ευκαιρεία που μου έδωσε να την δοκιμάσω (καθώς και άλλα προιόντα που θα σου μιλήσω σύντομα για τα υπόλοιπα)!!!! heart emoticon

Πρώτη φορά δοκίμασα κάποιο προιόν της εταιρείας, και αυτό ήταν η κρέμα ημέρας κυπαρίσι για λιπαρό δέρμα. (το οποίο έχω :P)

Περιγραφή του προιόντος: Μια ενυδατική κρέμα με λεπτόρρευστη υφή που ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος, ιδανική για πολύ λιπαρή επιδερμίδα.

Περιέχει: Ανθόνερο, αλόη, σιτέλαιο, αιθέρια έλαια (κυπαρίσσι κ.α.).

*Επειδή περιέχει φρέσκα και φυσικά συστατικά, συντηρείται καλύτερα στο ψυγείο για περίπου 6 μήνες.

Την φοράω πλέον κάθε ημέρα, αφού μέχρι στιγμής είναι η καλύτερη από όσες κρέμες με φυσικά συστατικά έχω δοκιμάσει. Με ένα ιδιαίτερο άρωμα που προσδίδει φρεσκάδα, αυτή η κρέμα απορροφάται αμέσως από την επιδερμίδα!! Και το καλύτερο??? Το δέρμα δεν μένει πια λιπαρό αλλά φρέσκο και απαλό χωρίς θαμπάδες!!

Αν έχεις και εσύ λιπαρό δέρμα και ακόμα δεν έχεις βρεις την κρέμα που να ταιριάζει απόλυτα στην επιδερμίδα σου, σου προτείνω να την δοκιμάσεις!!

Αυτή καθώς και πολλά άλλα φυσικά προιόντα θα βρεις εδώ Ferveli Φυσικά Καλλυντικά, εδώ www.ferveli.com και εδώ http://mamafysi.gr/index.php?option=com_ecwid&view=ecwid&Itemid=230

Περιμένω να μου πείτε αν έχετε δοκιμάσει κάτι της εταιρείας και αν σας άρεσε!!! Τα λέμε σύντομαα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου