Ετικέτες

Σελίδες

menou

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Summer essentials 2018



  Μπορεί ο καιρός να είναι βροχερός, όμως δεν πτοούμαι!! Για αυτό λοιπόν σήμερα θα σας δείξω ένα look που σκέφτηκα να δημιουργήσω ώστε να είναι πρώτον καλοκαιρινό εννοείται και δεύτερον να  μπορούμε να το 'υιοθετήσουμε' κατά τις καλοκαιρινές μας διακοπές ώστε να είμαστε άνετες κατά την διάρκεια της ημέρας.


Summer essentials 2018



Όλα αυτά τα διαμαντάκια τα ανακάλυψα στο αγαπημένο μου πλέον site Zaful, και λέω αγαπημένο μου γιατί διαθέτει τεράστια ποικιλία σε ρούχα, αξεσουάρ και μεγέθη.

Έτσι λοιπόν, κατά την γνώμη μου ένα μαγιό που μπορεί να φορεθεί και ως κορμάκι, ένα σορτσ, ένα καφτάνι και φυσικά γυαλιά ηλίου, είναι τα πιο must κομμάτια του φετινού καλοκαιριού.


1) Μαγιό-Κορμάκι



Επέλεξα ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό με αποκαλυπτικό ντεκολτέ, το οποίο όμως μπορεί να φορεθεί και ως κορμάκι. Έτσι είμαστε άνετες, στυλάτες και έτοιμες για βουτιές!!

Βρείτε το εδώ


2) Τζιν σορτσάκι




Εννοείται πως ένα τζιν σορτσάκι είναι πάντα απαραίτητο. Έτσι αυτό που επέλεξα έχει κάποια σκισίματα και κεντημένα λουλούδια.

Μπορείς να το βρεις εδώ.


3) Καφτάνι



Επέλεξα αυτό το λευκό καφτάνι για να κάνει αντίθεση με το μαγιό. Είναι σχετικά μακρύ με κεντημένα σχέδια και νομίζω πως θα δείχνει υπέροχα με το μαγιό και το σορτσάκι.

Μπορείς να το βρεις εδώ.


4) Γυαλιά ηλίου




Τα γυαλιά ηλίου που επέλεξα, δεν έχουν κάτι το ιδιαίτερο στο σχήμα ή στο χρώμα τους, απλά μου άρεσε ο συνδυασμός μαύρο με χρυσό.

Βρες τα εδώ.



*** Και για να μην το ξεχάσω, εννοείται έχω και κωδικούς έκπτωσης τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ***

Χρησιμοποιήστε τους κωδικούς:

" ZFbunny " για όλες τις παραγγελίες πάνω από 25USD, κερδίζεις 3USD 

"ZFbunny"  για όλες τις παραγγελίες πάνω από 50USD, κερδίζεις 6USD

"ZFbunny"  για όλες τις παραγγελίες πάνω από 100USD, κερδίζεις 12USD 


Ελπίζω να σας άρεσε το Post μου. Μέχρι το επόμενο :



Stay Tuned!!

  • Instagram: aggeliki_agrafioti

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου