Ετικέτες

Σελίδες

menou

Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Book Review: Η εκδίκηση



  Εσύ διαβάζεις βιβλία μυστηρίου, τρόμου και θρίλερ; Αν ναι συνέχιζε να διαβάζεις αυτό το ποστ για το βιβλίο '' Η εκδίκηση'' που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο..




Περιγραφή βιβλίου

Μη φεύγεις. Μη φεύγεις ακόμη. Δεν τέλειωσα.

Σ' ένα απομονωμένο χωριό στην Ισλανδία, τρεις φίλοι αποφασίζουν να ανακαινίσουν ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι. Αλλά σύντομα συνειδητοποιούν ότι δεν είναι μόνοι τους - κάποιος θέλει να φύγουν και δηλώνει σαφώς την παρουσία του. 

Στο μεταξύ, σε μια πόλη απέναντι από το Φιορδ, ένα νεαρός γιατρός ερευνά την αυτοκτονία μιας γηραιάς κυρίας και ανακαλύπτει ότι είχε εμμονή με τον εξαφανισμένο γιο της. Όταν οι δύο ιστορίες συνδέονται, η φρικτή αλήθεια αποκαλύπτεται..

Η γνώμη μου

  Πρόκειται για ένα βιβλίο με έντονη πλοκή και ανατριχιαστικές λεπτομέριες. Δυό παράλληλες ιστορίες που ξεδιπλώνονται ταυτόχρονα και τελικά συνδέονται μεταξύ τους λύνοντας τον γρίφο του μυστηρίου.

   Πρόκειται για ένα μεταφυσικό θρίλερ που κρατάει τον αναγνώστη σε εγρήγορση ενώ οι δύο ιστορίες εναλάσσονται ανά κεφάλαιο. Οι χαρακτήρες είναι ενδιαφέροντες καθόλη την διάρκεια του βιβλίου, ενώ οι περιγραφές είναι τόσο παραστατικές που σε μεταφέρουν κατευθείαν στην ανάλογη σκηνή.

 Είναι αρκετά τρομακτικό βιβλίο ενώ δεν θα πρότεινα να το διαβάσετε όντας ολομόναχοι μέσα στο σπίτι..ιδίως για εσάς που φοβάστε εύκολα. Περίμενα με αγωνία το τέλος, το οποίο δεν με απογοήτευσε καθόλου!!

Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο εδώ.

facebook page: https://goo.gl/ByiDI1

Instagram: aggeliki_agrafioti

blog: http://angelsbeautyfashion.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου