Ετικέτες

Σελίδες

menou

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Rewiew: Mossa & Revuele Face Products


    


    Οι περισσότερες θα ξέρετε πως μου αρέσει πολύ να δοκιμάζω νέα προϊόντα από άγνωστες σε εμένα εταιρείες. Και είμαι πολύ χαρούμενη όταν ανακαλύπτω μικρούς θησαυρούς, κάποιους από τους οποίους θα σας παρουσιάσω και σήμερα. 


 Η Fresh & Beauty είναι εταιρεία διάθεσης καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς. Στο κατάστημα τους μπορείτε επίσης να βρείτε προϊόντα των εταιρειών GAYA, BIOSWISS, JENEUSSE Cosmetics, GEODERM, MOSSA, LEPO, REVUELE. 



Εγώ είχα την τύχη να δοκιμάσω τις εταιρείες Mossa και Revuele.


1) BB nude Tintinting Moisturiser by Mossa




Ματ ΒΒ Κρέμα προσώπου – 50ml. (Απαλό Μπεζ)

5 σε 1 δράση για τέλεια επιδερμίδα:

1. Ορατά πιο νεανικό δέρμα - κάνει το δέρμα άμεσα πιο ματ, να μη γυαλίζει και τις υπάρχουσες γραμμές, ρυτίδες και πόρους να φαίνονται λιγότερο.
2. Οι φυσικές ορυκτές χρωστικές ουσίες καλύπτουν τις ατέλειες του δέρματος και το κάνουν υγιή και λαμπερό.
3. Το υαλουρονικό οξύ βελτιώνει την ενυδάτωση του και λειαίνει την υφή του δέρματος.
4. Τα φυσικά έλαια και το βούτυρο καριτέ το θρέφουν και το προστατεύουν από την απώλεια υγρασίας.
5. Το έλαιο από Σκανδιναβικό άγριο δαμάσκηνο αναζωογονεί και καταπραΰνει το ξηρό δέρμα.

Για όλους τους τύπους δέρματος.
  • 5 σε 1 δράση για τέλεια επιδερμίδα
  • Ελαφριά κάλυψη που αφήνει το δέρμα να αναπνέει
  • Με υαλουρονικό οξύ
  • Δερματολογικά ελεγμένο / Πιστοποιημένο με ECOCERT

Η ιδανική BB κρέμα προσώπου που ενυδατώνει σε βάθος, ενώ ταυτόχρονα καμουφλάρει τις κοκκινίλες και τις ατέλειες χαρίζοντας σας πρόσωπο όμορφο και λαμπερό χωρίς να γυαλίζει.



ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ:

Ανάλογα με την επιθυμητή ποσότητα ενυδάτωσης που χρειάζεστε, εφαρμόστε απευθείας την κρέμα σε καθαρό δέρμα ή μετά από τα καθημερινά σας ενυδατικά προϊόντα.


Η γνώμη μου

    Πρόκειται για μια bb κρέμα, που περιέχει χρώμα για ελαφριά κάλυψη. Ο χρωματισμός ταίριαξε στην δική μου επιδερμίδα, καλύπτοντας υπέροχα κόκκινες ατέλειες. Ωστόσο λόγω της ελαφριάς της σύνθεσης νομίζω πως για εσάς που έχετε μαύρους κύκλους, καλό είναι να χρησιμοποιείτε ένα concealer στην περιοχή κάτω από τα μάτια, πριν την εφαρμογή της κρέμας.

Δεν βαραίνει καθόλου την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα μυρίζει τόσο μα τόσο υπέροχα (φαντάζομαι λόγω του ελαίου από Σκανδιναβικό άγριο δαμάσκηνο που περιέχει). Παρατήρησα πως ύστερα από καθημερινή χρήση το δέρμα μου έγινε πιο απαλό και χρωματικά ομοιόμορφο.





Μπορείτε να την βρείτε εδώ αλλά και στο facebook: Mossa Greece

Στα Plus του προϊόντος:


* Συστατικά βιολογικής καλλιέργειας
** Φυσικά αιθέρια έλαια
*** Παρασκευασμένο από οργανικά συστατικά
**** Καθαρή ορυκτή χρωστική ουσία

99% του συνόλου των συστατικών είναι φυσικής προέλευσης
18% του συνόλου των συστατικών είναι βιολογικής καλλιέργειας

Φυσικό και οργανικό καλλυντικό πιστοποιημένο από την ECOCERT Greenlife σύμφωνα με το πρότυπο ECOCERT που διατίθεται στο http://cosmetics.ecocert.com



2) NO PROBLEM 3 ΣΕ 1 τζελ καθαρισμού - Απολεπιστικό - Μάσκα - 150ml






  • Ενάντια στην ακμή και τα σπυράκια
  • Με λευκό άνθρακα
  • Λευκός πηλός * Άλατα αργύρου (Ag +)
  • Βαθύς καθαρισμός
  • Απολεπίζει το δέρμα σας
  • Δίνει στο δέρμα σας ματ όψη

Αυτό το μοναδικό 3 σε 1 προϊόν χρησιμοποιείται ως:



  1. Τζελ καθαρισμού: καθαρίζει βαθιά το δέρμα σας, ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος. Αφαιρεί την ακμή και τη λιπαρή λάμψη
  2. Απολεπιστικό: χάρη στα μικροσωματίδια ενεργού άνθρακα - το πιο αποτελεσματικό φυσικό απολεπιστικό, αυτό το προϊόν απολεπίζει απαλά τα τραχιά κύτταρα, απελευθερώνει τους πόρους σας και αφαιρεί τα σπυράκια.
  3. Μάσκα: ο άσπρος πηλός, γνωστός για τις απορροφητικές και ηρεμιστικές του ιδιότητες, καθιστά το δέρμα σας ματ και εξισορροπεί την επιδερμίδα σας.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ:


Ως καθαριστικό - εφαρμόστε κάθε πρωί και βράδυ σε υγρό δέρμα, στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό.


Ως απολεπιστικό - εφαρμόστε καθημερινά στο δέρμα σας με κυκλικές κινήσεις μασάζ και στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό.


Ως μάσκα - εφαρμόστε 2-3 φορές την εβδομάδα ομοιόμορφα επάνω στο δέρμα του προσώπου σας, περιμένετε για 5-7 λεπτά, στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: 


Το δέρμα σας είναι βαθιά καθαρισμένο και απαλλαγμένο από ακμή, σπυράκια και λιπαρή λάμψη!



Η γνώμη μου



Πρόκειται για ένα προϊόν με παχύρρευστη σύσταση και γκρι χρώμα λόγω του άνθρακα που περιέχει. Διαπίστωσα πως και με τους τρεις τρόπους χρήσης, το δέρμα παραμένει ματ χωρίς λιπαρότητα.

Συνήθως το χρησιμοποιώ ως απολεπιστικό, και αυτό γιατί λάτρεψα την υφή που μου προσφέρει. Δεν τραυματίζει το δέρμα, καθώς οι κόκκοι που περιέχει είναι αρκετά μικροί σε μέγεθος. 


Το δέρμα μένει καθαρό με έντονη την αίσθηση της αναζωογόνησης, ενώ είδα μεγάλο αποτέλεσμα όσον αφορά τα μαύρα στίγματα.





Θα το βρείτε εδώ.


3) NO PROBLEM ΜΑΥΡΗ ΜΑΣΚΑ ΕΝΕΡΓΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ - 80ml.





Η Μαύρη Μάσκα, αφαιρεί ρύπους, σμήγμα και λιπαρότητα, από τους πόρους ενώ παράλληλα τους συσφίγγει κάνοντάς τους λιγότερο ορατούς.

Αυτή η λεπτή μεμβράνης μάσκα που βασίζεται στον ενεργό άνθρακα, χρησιμοποιείται για τον αποτελεσματικό καθαρισμό του δέρματος, την καταπολέμηση της ακμής και των μαύρων στιγμάτων. Ο ενεργός άνθρακας που περιέχει, λόγω της υψηλής απορροφητικής ικανότητάς του, αυξάνει το καθαριστικό αποτέλεσμα, απορροφά απαλά τις ακαθαρσίες και τις τοξίνες, καθαρίζει τους πόρους και απομακρύνει το υπερβολικό σμήγμα και τη βρωμιά, εξαλείφει τα σμηγματογόνα βύσματα και αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. 

Ο ψευδάργυρος PCA και τα ιόντα αργύρου έχουν έντονη αντιβακτηριδιακή δράση. Ρυθμίζουν την έκκριση των σμηγματογόνων αδένων, αποτρέποντας την εμφάνιση της ακμής και των μαύρων στιγμάτων. 

Με τακτική χρήση το δέρμα σας γίνεται λείο, καθαρό και απαλλαγμένο από λιπαρή λάμψη. Αφαιρεί τα μαύρα στίγματα ενώ μειώνει και αποτρέπει την ακμή δίνοντας στο δέρμα πιο ματ όψη. Συσφίγγει τους πόρους, προσδίδει ματ όψη και παρέχει υψηλή αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση. 

Δερματολογικά ελεγμένη.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ:

Απλώστε μια λεπτή στρώση στο πρόσωπο, εκτός από την περιοχή των ματιών και των χειλιών. Αφήστε να στεγνώσει και μετά αφαιρέστε ξεκινώντας από την βάση του πηγουνιού προς τα επάνω. Εφαρμόστε μια με δυο φορές την εβδομάδα. 


Η γνώμη μου

Σίγουρα βλέπεις παντού να γίνεται ένας χαμός για την ''μαύρη μάσκα''. Είναι ένα αρκετά καλό προϊόν peel off αλλά μην περιμένετε από την πρώτη χρήση να πείτε αντίο σε όλα τα μαύρα στίγματα. Με την πάροδο του χρόνου και σταδιακά, είδα το πρόσωπο μου σε καλύτερη κατάσταση όσον αφορά τα μαύρα στίγματα.

Τώρα κατά την χρήση νιώθεις μια έντονη αίσθηση δροσιάς, κάτι που μου άρεσε, αλλά ταυτόχρονα αν και δεν την εφάρμοσα στην περιοχή κάτω από τα μάτια, ένιωθα μια αίσθηση καψίματος στον οφθαλμό του ματιού. Τέλος, επειδή έχω δοκιμάσει και άλλες μαύρες μάσκες του εμπορίου, έχω να πω πως η συγκεκριμένη κατά την αφαίρεσή της δεν πονάει όπως άλλες.

Θα την βρείτε εδώ.


Stay social with me!!


facebook page: https://goo.gl/ByiDI1


Instagram: aggeliki_agrafioti

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου