Ετικέτες

Σελίδες

menou

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Rewiew: Καθαρισμός και τόνωση με Bioliq Δερμοκαλλυντικά




Hey girls!!


Σήμερα θα σας παρουσιάσω μια εταιρεία δερμοκαλλυντικών, την Bioliq η οποία περιλαμβάνει προϊόντα για την καθημερινή περιποίηση προσώπου και σώματος, με φυτικά συστατικά.



  • E-shop: https://www.bioliq.gr/



Η σύνθεση των δερμοκαλλυντικών BIOLIQ βασίζεται σε φυτικά και συμπυκνωμένα ενεργά συστατικά που λαμβάνονται μέσω μεθόδων εκχύλισης που εγγυώνται την διατήρηση των μοναδικών ιδιοτήτων τους. Η βάση της σειράς BIOLIQ είναι το εκχύλισμα Γαϊδουράγκαθου (Onopordum Acanthium) με τις ιδιαιτέρως αναγεννητικές του ιδιότητες. Χάρη σ' αυτές, τα δερμοκαλλυντικά BIOLIQ ενεργοποιούν την ανασύσταση του δέρματος, προωθώντας την ανανέωση και αναγέννησή του.

Τα αρώματα των δερμοκαλλυντικών BIOLIQ αναδίδουν την φιλοσοφία της σειράς: εξαιρετικά ευχάριστα αλλά πάντοτε ανάλαφρα, αντιπροσωπεύουν την ήπια αλλά αποτελεσματική δράση των φυτικών συστατικών και των συνθέσεων.




               


Είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω δύο προϊόντα της σειράς, το BIOLIQ CLEAN Υγρό Καθαρισμού με Μυκίλλια και το BIOLIQ CLEAN Τζελ Καθαρισμού Προσώπου.



1) BIOLIQ CLEAN Υγρό Καθαρισμού με Μυκίλλια 


Εδώ και αρκετό καιρό έχει γίνει μεγάλος ντόρος για τα miceller waters ή αλλιώς νεράκια καθαρισμού, και όχι άδικα. Πρόκειται για προϊόντα με βάση το νερό, που καθαρίζουν την επιδερμίδα του προσώπου από ρύπους, ενώ παράλληλα αφαιρούν αποτελεσματικά το μακιγιάζ. Δεν χρειάζονται ξέβγαλμα, ενώ απευθύνονται σε όλους τους τύπους επιδερμίδας.






Το BIOLIQ CLEAN Micellar Solution περιέχει προβιταμίνη B5 (Dexpanthenol) καθώς και ενυδατικά συστατικά που εξασφαλίζουν την άμεση ενυδάτωση. Η σύνθεση αφήνει το δέρμα καθαρό και ανανεωμένο χωρίς καθόλου λιπαρή αίσθηση. Το υγρό δεν περιέχει parabens και είναι κατάλληλο και για ευαίσθητα δέρματα.


Η γνώμη μου

Η αλήθεια είναι πως λατρεύω γενικά τα Micellar waters γιατί τα θεωρώ πολύ εύκολα στην χρήση, αποτελεσματικά και οικονομικά. Το συγκεκριμένο αφαιρεί εύκολα το μακιγιάζ από την περιοχή του προσώπου χωρίς να ερεθίζει το δέρμα, ενώ παράλληλα του προσφέρει αρκετή ενυδάτωση. Μάλιστα αφαιρεί με μεγάλη ευκολία και το αδιάβροχο μακιγιάζ αλλά και τα ματ κραγιόν (τέλειο;).

Η συσκευασία είναι των 200ml και θα το βρεις εδώ. 



2) BIOLIQ CLEAN Τζελ Καθαρισμού Προσώπου


Ένα τζελ απαλού καθαρισμού που αφαιρεί όλα τα κατάλοιπα από την επιφάνεια του δέρματος, ακόμη και όσα δεν φαίνονται με γυμνό μάτι. Η χρήση ελαίου Αττάλειας (Attalea Speciosa, "Babassu") παρέχει επιπρόσθετη υγρασία και μία αίσθηση μεταξένιας απαλότητας στο δέρμα. Περιέχει εκχύλισμα Babassu και έχει ενσωματωμένη βούρτσα σιλικόνης



















Καταρχάς μου έκανε εντύπωση η σιλικονούχα βούρτσα και δεν σας κρύβω πως στην αρχή ήμουν διστακτική σχετικά με την ευκολία στην χρήση του προϊόντος. Παρόλα αυτά δεν αντιμετώπισα καμιά δυσκολία. Αντιθέτως είναι πολύ εύκολο στην εφαρμογή, ενώ κατά την χρήση στην επιδερμίδα νιώθεις μια ωραία αίσθηση αφού η βούρτσα κάνει μασάζ ενώ ταυτόχρονα αφαιρεί το σμήγμα και τους ρύπους σε βάθος, ενώ παράλληλα κάνει και απολέπιση.

Δεν θα έλεγα ότι με τρέλανε το άρωμα, όντας αρκετά ήπιο, ωστόσο αυτό αποτελεί μέρος της φιλοσοφίας της εταιρείας. Το δέρμα μένει λαμπερό και απαλό ενώ είναι καθαρό σε βάθος. Σίγουρα θα ξαναπροτιμήσω το συγκεκριμένο τζελ καθαρισμού, αφού θεωρώ απίστευτα αποτελεσματική την σιλικονούχα βούρτσα.







Θα το βρεις εδώ.




Stay social with me!!

facebook page: https://goo.gl/ByiDI1


Instagram: aggeliki_agrafioti


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου