Ετικέτες

Σελίδες

menou

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Ήλιος, απόλαυση και προστασία !!



    Είμαστε πολύ τυχεροί που ζούμε στην Ελλάδα, αφού είναι μια από τις χώρες όπου ο ήλιος προσφέρεται σε αφθονία το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου. Ο ήλιος είναι από τα σημαντικότερα αγαθά, αφού οι ευεργετικές του δράσεις αφορούν τόσο την σωματική όσο και την ψυχική υγεία.

Παρόλα αυτά όμως, η αλόγιστη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, χωρίς την χρήση της απαραίτητης προστασίας, μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία αρνητικών επιπτώσεων για την υγεία μας, με την πιο κοινή από αυτές να είναι το ηλιακό έγκαυμα ή η φωτογήρανση. 


Για αυτό λοιπόν κρίνεται απαραίτητη η χρήση αντηλιακών προϊόντων αλλά και προϊόντων για την ενυδάτωση της επιδερμίδας μας ύστερα από έντονη ηλιοθεραπεία.






1) ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΣΠΡΕΙ SPF 20

Εγώ για το φετινό καλοκαίρι επέλεξα ένα αντηλιακό σε μορφή spray της εταιρείας Dulgon, με spf 20 γιατί γενικά τα προϊόντα σε μορφή spray τα βρίσκω τρομερά βολικά και εύχρηστα. Η αντλία μου επιτρέπει να χρησιμοποιήσω όση ποσότητα χρειάζεται, ενώ το μεταφέρω με ασφάλεια στην τσάντα μου χωρίς να φοβάμαι να μην χυθεί το προϊόν. 

Έχει ελαφριά σύνθεση και για αυτό απλώνεται εύκολα χωρίς να αφήνει άσπρα σημάδια στην επιδερμίδα. Αντιθέτως, αφήνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη χωρίς την κολλώδη αίσθηση, ενώ ταυτόχρονα μυρίζει υπέροχα.


2) ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ

Το δεύτερο προϊόν είναι αντηλιακό γαλάκτωμα με spf 20, κατάλληλο για ευαίσθητα δέρματα και δέρματα ευπαθή σε φωτοαλλεργίες. Έχει επίσης ελαφριά σύνθεση και ωραία μυρωδιά και απορροφάται πολύ γρήγορα από την επιδερμίδα αφήνοντας της απαλή και ενυδατωμένη.

Είναι σε πλαστικό μπουκάλι των 250ml, έχοντας αδιάβροχη σύνθεση ενώ ταυτόχρονα προστατεύει από την UVA/UVB ηλιακή ακτινοβολία. 


3) ΔΡΟΣΙΣΤΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ

Ίσως ένα από τα καλύτερα προϊόντα της κατηγορίας αυτής που έχω δοκιμάσει. Περιέχει aloe vera και εφαρμόζοντάς το στο δέρμα νιώθεις μια αίσθηση δροσιάς που σε ανακουφίζει αμέσως από το αίσθημα 'καψίματος'. Καταπραΰνει το δέρμα αφήνοντας το δροσερό, απαλό και υπέροχα αρωματισμένο!! Πρέπει να το δοκιμάσετε!!

Θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία αντηλιακών προϊόντων στο e-shop της A beauty, εδώ.  


Μέχρι το επόμενο post φιλάκιααα!!




Stay social with me!!

facebook page: https://goo.gl/ByiDI1

Instagram: aggeliki_agrafioti






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου