Ετικέτες

Σελίδες

menou

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016



   Rewiew: Foaming hand soap - Σαπούνι ελαιολάδου σε αφρό για τα χέρια από την εταιρεία Papoutsanis 





    Το 1870 στο πλούσιο από ελαιόδεντρα Ελληνικό Νησί της Λέσβου, ο Δημήτρης Παπουτσάνης συγκροτεί το πρώτο ατμοκινούμενο εργοστάσιο παραγωγής ελαιολάδου, το οποίο όμως δεν εξήγαγε μόνο ελαιόλαδο άριστης ποιότητας αλλά και αγνό σαπούνι ελαιολάδου.

Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι να ικανοποιεί τις ανάγκες του καταναλωτή δημιουργώντας νέα, πρωτοποριακά προιόντα σε εξαιρετική ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές.

"ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ" η Ελληνική Εταιρεία που με τις πρωτοπορίες και τα βραβεία της, συνεχίζει μέχρι σήμερα να φροντίζει για την ενυδάτωση και περιποίηση στο σώμα, το πρόσωπο και τα μαλλιά.


   Όλοι μας γνωρίζουμε και πιστεύω οι περισσότεροι αγαπάμε το κλασικό πράσινο σαπούνι, που αγάπησαν εδώ και τόσα χρόνια οι παλαιότερες γενιές. Εγώ λοιπόν είχα την τύχη να δοκιμάσω τα νέα σαπούνια ελαιολάδου σε αφρό.


    Τα σαπούνια περιέχουν 100% ελληνικό, αυθεντικό ελαιόλαδο, εμπλουτισμένο με βιολογικά εκχυλίσματα καρπών και φύλλων ελιάς. Καθαρίζουν απαλά το δέρμα των χεριών χωρίς να το ξηραίνουν, ενώ παράλληλα προσφέρουν αντιοξειδωτική προστασία, αφήνοντας την επιδερμίδα καθαρή και αναζωογονημένη. Επίσης περιέχουν έλαιο τεϊόδεντρου, για ήπια, φυσική αντιβακτηριακή προστασία.

 Με ευκολία στην χρήση χάρη στην αντλία, τα σαπούνια ελαιολάδου σε αφρό μπορούν να χρησιμοποιηθούν άνετα και από τα παιδιά, προσφέροντας μεγαλύτερη διάρκεια σε σχέση με τα απλά σαπούνια.



Διατίθενται σε τρία αρώματα: ελιάς, λεβάντας και λουίζας σε συσκευασία των 265 ml!!

Εγώ δοκίμασα την ελιά και την λεβάντα και μου άρεσε περισσότερο το άρωμα που αφήνει η λεβάντα στην επιδερμίδα!!

Τα προϊόντα θα τα βρεις εδώ: http://www.papoutsanis.gr/ 

αλλά και στο facebook:  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου