Ετικέτες

Σελίδες

menou

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016



    Rewiew: Προϊόντα του φαρμακείου Upharm




Kαλησπέρα σε όλους σας και καλό μήνα. Σήμερα θα σας μιλήσω για κάποια προϊόντα από το φαρμακείο Upharm αφού πρώτα συστηθούμε με την εταιρεία.

    Το φαρμακείο ιδρύθηκε στη Πάτρα το 1985. Στόχος αυτού είναι η ενίσχυση του ρόλου του σαν πρωτοβάθμια βαθμίδα υγείας δίνοντας συμβουλές και ενημερώνοντας για θέματα υγείας,πρόληψης,εναλλακτικής θεραπευτικής,ευεξίας και ομορφιάς. Στο φαρμακείο, θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από καλλυντικά, βιολογικά καλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής,ομοιοπαθητικά φάρμακα, βότανα, φυτοθεραπευτικά σκευάσματα, ανθοοιάματα Βach, ορθοπεδικά είδη, είδη στοματικής υγιεινής.

Μπορείτε να κάνετε εύκολα τις αγορές σας μέσω της ιστοσελίδας: http://www.uPharm.gr και της σελίδας στο facebook: upharm


1) Youth Lab CC Complete Cream Oily Skin 50ml


Περιγραφή προϊόντος 

Η νέας τεχνολογίας  CC Complete Cream SPF 30 Oily Skin είναι πολυδραστική ενυδατική κρέμα με χρώμα, που εξασφαλίζει ομοιόμορφη κάλυψη, ρυθμίζει τη λιπαρότητα και ταυτόχρονα, δίνει στη λιπαρή επιδερμίδα το επιθυμητό ματ αποτέλεσμα. Η ενισχυμένη σύνθεση της περιέχει το φυτικό εκχύλισμα Uniluchent, που δίνει λάμψη και φωτεινότητα στην επιδερμίδα, βιταμίνη PP για ενυδάτωση και ρύθμιση των επιπέδων μελανίνης και φυσικά, υψηλή προστασία από τη UV ακτινοβολία και τις ελεύθερες ρίζες. 

Δερματολογικά ελεγμένη και μη φαγεσωρογόνα σύνθεση, χωρίς parabens, με χρωστικές ορυκτής προέλευσης, ιδανική για το λιπαρό δέρμα.

Η γνώμη μου

Είναι ένα προϊόν που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει, ιδίως όταν έχει ελάχιστο προσωπικό χρόνο. Αυτή η ενυδατική κρέμα με χρώμα, αντικαθιστά επάξια την εφαρμογή ενός Foundation, αφού έχει άψογη καλυπτική δράση, ενώ απλώνεται γρήγορα, εύκολα και ομοιόμορφα. Δεν φράζει τους πόρους, ούτε βαραίνει το δέρμα. Αντίθετα προσδίδει φωτεινότητα απορροφώντας την λιπαρότητα, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει προστασία από την UV ακτινοβολία.

Η συσκευασία είναι των 50ml, και θα το βρεις εδώ.

2) Anti-Oiliness Shampoo της FROIKA 


Περιγραφή προϊόντος 

Σαμπουάν κατά της λιπαρότητας & της σμηγματογέννεσης
ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΟΦΕΛΗ
- Μειώνει τη λιπαρότητα
- Ρυθμίζει τη σμηγματογέννεση
- Καταπραϋνει το ερεθισμένο τριχωτό
- Ανακουφίζει από τον κνησμό
- Χαρίζει ζωντάνια & όγκο στα λιπαρά μαλλιά

Η γνώμη μου

Ένα σαμπουάν με αρκετά ευχάριστο άρωμα για λιπαρά μαλλιά. Τα μαλλιά γίνονται πιο λαμπερά και ευωδιαστά. Θα ήθελα να κάνει περισσότερο αφρό με την εφαρμογή του. Βέβαια όσον αφορά τον κνησμό δεν μπορώ να πω αν βοηθάει ή όχι γιατί δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Ναι όντως μειώνει την λιπαρότητα και σίγουρα τα μαλλιά αποκτούν πιο λαμπερή όψη. Θα το βρεις με έκπτωση εδώ.

3) Hyaluronic Foam της FROIKA 




Περιγραφή προϊόντος 

    Ενυδατικός αφρός καθαρισμού για καθημερινή αναζωογόνηση και ντεμακιγιάζ. Παράλληλα με τον απαλό καθαρισμό,το υαλουρονικό οξύ αφήνει ένα βελούδινο ενυδατικό φιλμ εμπλουτισμένο με καταπραϋντικά συστατικά,βιταμίνες και πεπτίδια, που αποκαθιστά και διατηρεί την βέλτιστη υδατική ισορροπία στο δέρμα,καθιστώντας το σφριγηλό και νεανικό. Μετά τον καθαρισμό χαρίζει ένα αίσθημα ευχαρίστησης,φρεσκάδας και άνεσης.

Η γνώμη μου

Από τους καλύτερους αφρούς που έχω δοκιμάσει, διότι δεν ξηραίνει το δέρμα. Αντίθετα καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα, την ενυδατώνει και την αναζωογονεί απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, το σμήγμα και ίχνη μακιγιάζ. Μετά τον καθαρισμό νιώθεις έντονη φρεσκάδα και καθαριότητα <3. Μπορείς να τον βρεις με -50% έκπτωση εδώ

Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα? Ποιά η γνώμη σου?









    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου