Ετικέτες

Σελίδες

menou

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016



   Rewiew: Για το foundation της Loreal από το BeautyInc.gr

  
    
Για την εταιρεία BeautyInc.gr, σου έχω μιλήσει εδώ και εδώ. Σήμερα λοιπόν θα σου μιλήσω για το foundation L'Oreal Nutrilift Gold Anti Ageing Collagen.


Περιγραφή προιόντος

Το L'Oreal Nutrilift Gold Anti Ageing Collagen Foundation είναι ένα make up ιδανικό για ώριμες επιδερμίδες. Η πλούσια σύστασή του με κολλαγόνο και βιταμίνη C κάνει την επιδερμίδα σας πιο απαλή και πιο ελαστική. Τα μικροσωματίδια χρυσού σας χαρίζουν λάμψη και έχουν αντιγηραντικές ιδιότητες. Τα 6 ενεργά συστατικά του καλύπτουν τέλεια τα σημάδια της κούρασης και τις λεπτές γραμμές. Διαθέτει και αντιηλιακό φίλτρο προστασίας SPF 20. Το αποτέλεσμα είναι μία ορατά πιο φρέσκια και αναζωογονημένη επιδερμίδα.

Η γνώμη μου

    Το συγκεκριμένο foundation είναι σε υγρή μορφή, κάτι που προτιμώ γιατί θεωρώ πιο εύκολη και ασφαλή την εφαρμογή τους. Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι το 210 - Golden natural. Αρχικά δίνω μεγάλη βάση στο άρωμα του foundation, διότι μένει για ώρες στην επιδερμίδα μας. Μυρίζει πολύ ωραία προσδίδοντας αίσθηση φρεσκάδας.

    Στρώνει πολύ καλά (τουλάχιστον στην δική μου επιδερμίδα) χωρίς να αφήνει γραμμές ή ανομιομορφίες. Είναι αρκετά καλυπτικό και το χρησιμοποιώ βάζοντας από κάτω ένα primer και μετά την εφαρμογή του μια πούδρα. Η ποσότητα του περιεχομένου είναι στα 25 ml και θα το βρεις από 24,90  μόνο 16,90  (-32% έκπτωση), εδώ.

Bρες τα αγαπημένα σου καλλυντικά με έκπτωση εδώ http://www.beautyinc.gr/ και στην σελίδα της εταιρείας στο facebook: BeautyInc.Gr

Παρακάτω σας βάζω και μια φωτογραφία όπου για το μακιγιάζ μου χρησιμοποίησα το συγκεκριμένο foundation.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου