Ετικέτες

Σελίδες

menou

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015



    Rewiew: Βερνίκι νυχιών China Glaze Mrs. Claus



    Καλησπέρα κορίτσια μου!! Έχουμε μπει για τα καλά στο πνεύμα των Χριστουγέννων και σίγουρα δεν θα μπορούσα να μην δεν σας κάνω rewiew για χριστουγεννιάτικο βερνίκι νυχιών με Glitter!!! Γιατί οι γιορτές είναι λάμψη και χρώμα !!!

Το βερνίκι μου έστειλε η εταιρεία BeautyInc.gr, Για την οποία σου έχω μιλήσει εδώ 


Βερνίκι νυχιών China Glaze Mrs. Claus

    


Περιγραφή προϊόντος

    Το China Glaze Mrs. Claus είναι ένα επαναστατικό βερνίκι νυχιών, που σας προσφέρει επαγγελματικό αποτέλεσμα! Η μοναδική φόρμουλά του περιέχει ειδικές ρητίνες και την πατενταρισμένη σκληρυντική βάση China Clay, που σκληραίνει τα νύχια σας και ενισχύει την ανθεκτικότητα του χρώματος. Η oil-based σύστασή του διατηρεί την "πορσελάνινη γυαλάδα" του χρώματος για πολλές μέρες ενώ το επαγγελματικό πινέλο του προσφέρει πλήρη κάλυψη.

Τα βερνίκια νυχιών China Glaze δεν περιέχουν DBP, φορμαλδεΰδη και τολουένιο. Κατασκευάζονται στην Αμερική. 

Περιεκτικότητα: 14 mL

Η γνώμη μου

    Δεν είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζω βερνίκι νυχιών της εταιρείας China Glaze, αλλά είναι από τις αγαπημένες μου εταιρείες. Το χρώμα είναι αρκετά έντονο και λαμπερό, ενώ ταυτόχρονα απλώνεται με μεγάλη ευκολία, χάρη στο εύκαμπτο βουρτσάκι του. Όπως όλα τα βερνίκια αυτής της εταιρείας, έτσι και αυτό έχει μεγάλη διάρκεια και δεν ξεβάφει εύκολα από τα νύχια...και μάλιστα χωρίς την προσθήκη top coat. Η ποσότητα είναι αρκετά μεγάλη και μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορους συνδυασμούς με αυτό το μανό.

Θα το βρεις εδώ με έκπτωση - 45% (Αρχική τιμή: 12.80--> τελική τιμή: 6.99€).















1 σχόλιο: