Ετικέτες

Σελίδες

menou

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015



Lashionista Girl

    Στο σημερινό rewiew θα σας μιλήσω σχετικά με μία ελληνική εταιρεία, με έδρα τα Χανιά Κρήτης, την Lashionista. H Lashionista, προσφέρει χειροποίητες βλεφαρίδες από 100%       φυσική τρίχα και μπορείτε να παραγγείλετε από το sait τους (www.lashionista.gr) όποιο ζευγάρι ή Kit θέλετε και να το λάβετε σε 2-3 μέρες.

    Οι βλεφαρίδες είναι 100% χειροποίητες και διατίθενται σε μια πολύ εκλεπτυσμένη και όμορφη συσκευασία. Από φυσική τρίχα, εύκολες στην χρήση και επαναχρησιμοποιούμενες με χαρακτηριστικό διάφανο band για να μην ξεχωρίζουν με άσχημο τρόπο και φυσικά περιέχουν και την κόλλα (χωρίς λάτεξ)

      Διατίθενται σε πολλά σχέδια με όγκο και μήκη ανάλογα με το βλέμμα που θέλετε να πετύχετε καθώς και σε δύο αποχρώσεις, καφέ και μαύρο!!! Eγώ διάλεξα το Twilight Twinkle και το Moon Mystique για έντονο και εντυπωσιακό βλέμμα. 


                                                                                         

1) Twilight Twinkle





Για άκρως εντυπωσιακό βλέμμα αφού έχουν έντονη καμπυλότητα, μεγάλο μήκος και πλούσιο όγκο. Είναι ιδανικές για smokey eyes <3 στην τιμή των 9,99 ευρώ.





2) Moon Mystique
























Εντυπωσιακά μακριές βλεφαρίδες με έντονη καμπυλότητα οι Moon Mystique είναι ιδανικές αν θέλεις ένα καθηλωτικό και μυστήριο βλέμμα. Τιμή 9.99 ευρώ.



Είμαι πολύ ευχαριστημένη με αυτές της εξαιρετικής ποιότητας βλεφαρίδες, αφού είναι πολύ εύκολες στην χρήση και ελαφριές έτσι ώστε να μην βαραίνουν το μάτι.Τέλος είναι επαναχρησιμοποιούμενες και μέσω της μεγάλης ποικιλίας βλεφαρίδων που διαθέτει η Lashionista μπορείς εύκολα να βρεις και να πειραματιστείς με το στυλ που σου αρέσει !! Μπορείς να τις αγοράσεις από εδώ : www.lashionista.gr και να κάνεις follow στην σελίδα τους στο facebook : https://www.facebook.com/pages/Lashionista/184713541728370?sk=timeline

Εσύ έχεις δοκιμάσει αυτές τις βλεφαρίδες? Και αν ναι ποιο ζευγάρι σου άρεσε??









2 σχόλια:

  1. Πώς τις καθαρίζεις απότην κόλλα;Επίσης πώς καθαρίζεις τα μάτια από την κόλλα;Ποτέ δεν έχω δει να αναφέρουν για τον καθαρισμό των βλεφαρίδων.Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρχικά κατά την αφαίρεση των βλεφαρίδων χρησιμοποιούμε προιόν ντεμακιγιάζ ή αμυγδαλέλαιο , το οποίο το αφήνουμε για λίγη ώρα στα μάτια για να μαλακώσει η κόλλα, και ποτέ δεν τις τραβάμε. Σε περίπτωση που έχει μείνει κόλλα στο μάτι, πάλι το αφαιρούμε με το ντεμακιγιάζ. Από τις βλεφαρίδες μπορείς εύκολα να αφαιρέσεις την κόλλα με ένα τσιμπιδάκι φρυδιών, αφού θα έχει κρυώσει πρώτα. :)

      Διαγραφή