Ετικέτες

Σελίδες

menou

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Απολαμβάνουμε το καλοκαίρι προστατευμένοι!!




     Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη περίοδος των περισσότερων ανθρώπων και αυτό γιατί υπάρχει ένα διάχυτο κλίμα ανεμελιάς και τρέλας στην ατμόσφαιρα.

Και σε ποιόν δεν αρέσει να απολαμβάνει την θάλασσα ώρες ολόκληρες, πίνοντας ένα δροσερό ρόφημα και κάνοντας μπάνιο; Στους περισσότερους αρέσει.. Ας μην ξεχνάμε όμως πως για να τα απολαμβάνουμε όλα αυτά κρίνεται απαραίτητη η προστασία του καθενός μας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

Αυτό το καλοκαίρι, σύμμαχός μου ήταν δύο νέα προϊόντα που λάνσαρε η εταιρεία Castalia, της σειράς 'Helioderm'.


Αυτή η σειρά όπως καταλαβαίνετε και από το όνομα, είναι συνυφασμένη με την αντηλιακή πολυπροστασία. Πάμε λοιπόν να δούμε αναλυτικά τα προϊόντα. 


1) Helioderm Velvet Mist SPF 50+

To Helioderm Velvet Mist SPF 50+ είναι ένα αντηλιακό σπρέι προσώπου και σώματος πολύ υψηλής προστασίας με διάφανη, μη λιπαρή, βελούδινη υφή, κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

 Δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας, απλώνεται εύκολα και προστατεύει την επιδερμίδα δημιουργώντας ένα βελούδινο, διάφανο φιλμ. Δεν περιέχει άρωμα και Parabens και είναι δερματολογικά ελεγμένο.
Περιέχει συνδυασμό αποτελεσματικών φίλτρων τα οποία παρέχουν ισχυρή προστασία από τις βλαπτικές επιδράσεις της UV ακτινοβολίας και την πρόωρη γήρανση και Βιταμίνη Ε που παρέχει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία ενάντια στις ελεύθερες ρίζες. Κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά!

*Οδηγίες χρήσης: Απασφαλίστε την αντλία πριν τη χρήση, περιστρέφοντας το βελάκι που βρίσκεται κάτω από αυτήν.



Πολύ βολικό αντηλιακό κατά την γνώμη μου, ιδίως για οικογένειες, αφού κάνει και για ενήλικες και για παιδιά. Οπότε δεν χρειάζεται να κουβαλάς πολλά προϊόντα. Επίσης μου άρεσε πολύ το γεγονός ότι έχει ψεκαστήρι και άρα απλώνεται πανεύκολα ενώ ταυτόχρονα είναι διάφανο, κάτι που λατρεύω αφού απλώνεται ομοιόμορφα χωρίς να αφήνει αντιαισθητικά άσπρα σημάδια ή αίσθηση λιπαρότητας!!


2) Helioderm Lait Apres Soleil – Travel Size 75ml

Νέο μέγεθος για το γαλάκτωμα προσώπου και σώματος Lait Apres Soleil της σειράς Helioderm από την CASTALIA, ιδανικό για την περιποίηση της αφυδατωμένης επιδερμίδας που έχει εκτεθεί στον ήλιο.

Είναι εμπλουτισμένο με ενυδατικούς και καταπραϋντικούς παράγοντες και εκχύλισμα σουσαμιού που βοηθά στην αποκατάσταση της υδρολιπιδικής ισορροπίας της επιδερμίδας, ενώ η βιταμίνη Ε που περιέχει, μέσω της αντιοξειδωτικής της δράσης, προστατεύει από τις βλαβερές συνέπειες των ελεύθερων ριζών. Έχει εύχρηστη και πρακτική συσκευασία κατάλληλη για χειραποσκευή αεροπλάνου και ασφαλή μεταφορά.


Με διακριτικό άρωμα και ελαφριά σύνθεση, αυτό το γαλάκτωμα προσφέρει άμεση ενυδάτωση και αίσθηση ανακούφισης στην αφυδατωμένη επιδερμίδα. Με βολεύει το γεγονός ότι είναι σε Travel size, αφού στα ταξίδια μου δεν θέλω να έχω μεγάλο όγκο πραγμάτων.


3) Dermopur Crème Solaire SPF 30+ Teintee 40ml

Είναι μια μη λιπαρή, ενυδατική, αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα, για την κάλυψη των ατελειών. Προσφέρει αποτελεσματική ηλιοπροστασία, ενυδάτωση, αντιγήρανση και ματ όψη καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το φωτοσταθερό σύστημα φίλτρων TinosorbTM M® S® που περιέχει, χάρη στην τριπλή του δράση -απορρόφηση, διάχυση, αντανάκλαση της ηλιακής ακτινοβολίας – παρέχει υψηλή προστασία από τη UVA και UVB ηλιακή ακτινοβολία. Επιπλέον, τα φυσικά Λιγνάνια που περιέχει βοηθούν στη μείωση της έκκρισης του σμήγματος και στην καταστολή των πόρων.

Παράλληλα, οι φυτοστερόλες σόγιας καταπραϋνουν το ερεθισμένο δέρμα και συμβάλλουν στην αναγέννησή του, προσδίδοντας έτσι στην επιδερμίδα υγιή και ματ όψη. Είναι ανθεκτική στο νερό. Ιδανική για μικτές, λιπαρές επιδερμίδες με ατέλειες.
Εφαρμόστε ομοιόμορφα 15-30 λεπτά πριν τη έκθεση στον ήλιο.


Αυτή η κρέμα ανήκει στην σειρά Dermopur, η οποία είναι σειρά που αφορά την ολοκληρωμένη εντατική φροντίδα της λιπαρής επιδερμίδας με ατέλειες. Έχει δείκτη προστασίας 30spf και είναι αρκετά βολική και σε μέγεθος αλλά και στην χρήση. Εγώ έχω μεικτή προς λιπαρή επιδερμίδα, και δεν θα έλεγα ότι στο δικό μου πρόσωπο ήταν τελείως ματ, αλλά μου άφηνε μετά από ώρα μια μικρή λιπαρότητα.


Αυτό ήταν το rewiew μου, ελπίζω να σας άρεσε και μην ξεχνάτε πως τα προϊόντα Castalia θα τα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία. Να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι!!


Stay Tuned!!


  • Instagram: aggeliki_agrafioti

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου