Ετικέτες

Σελίδες

menou

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Rewiew: Η Παγωμένη Πριγκίπισσα



    Καλημέρα αγαπημένες μου,


    Κρύος ο καιρός και σήμερα και όσο περνάνε οι μέρες νομίζω γίνεται ακόμη πιο παγωμένος και χουχουλιάρικος. Θέλω όλη μέρα να διαβάζω βιβλία κάτω από την αγαπημένη μου κουβέρτα και να πίνω ζεστό τσάι..

Όμως θέλω να μοιράζομαι μαζί σας τις ιστορίες που μου κρατάνε συντροφιά, γιατί κάθε βιβλίο έχει την δική του ιστορία, την δική του μαγική στιγμή..



Σήμερα λοιπόν θέλω να μοιραστούμε την ιστορία ενός αστυνομικού μυθιστορήματος, της Camilla Lackberg, την Παγωμένη Πρισκίπισσα.


Λίγα Λόγια για το Βιβλίο

  Η συγγραφέας Ερίκα Φαλκ επιστρέφει στο πατρικό της, στο παγωμένο ψαροχώρι Φιελμπάκα, ύστερα από τον αιφνίδιο θάνατο των γονιών της για να βρει μια κοινότητα στο κατώφλι της τραγωδίας. Η παιδική της φίλη Άλεξ, την οποία η ίδια βρίσκει νεκρή στην μπανιέρα της, είναι η αφετηρία για ένα επώδυνο φλας μπακ στο παρελθόν, το οποίο θα φέρει στο φως τα θαμμένα μυστικά που κρύβονται κάτω από την ειδυλλιακή όψη της Φιελμπάκα, αλλά και για μια γενναία απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή της Ερίκα. 


Η γνώμη μου

Το συγκεκριμένο βιβλίο είναι σε έκδοση pocket και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.  Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Πρόκειται για ένα αρκετά ελαφρύ αλλά ενδιαφέρον αστυνομικό μυθιστόρημα. Η γραφή είναι ανάλαφρη χωρίς υπερβολικά στοιχεία, ενώ η πρωταγωνίστρια, η Ερίκα είναι ένα πρόσωπο που το νιώθεις αρκετά κοντά σου και οικείο.

Τώρα όσον αφορά την πλοκή είχε αρκετή αγωνία και σίγουρα μέχρι τελευταία στιγμή τα πράγματα μοιάζουν τόσο μπερδεμένα, που δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ποιος είναι ο δολοφόνος. Κάποια σημεία της υπόθεσης είναι αρκετά βαθύτερα και σε κάνουν να προβληματιστείς αρκετά ή ίσως και να φοβηθείς.

Ενώ η ιστορία εκτυλίσσεται πολύ ωραία καθόλη την διάρκειά της, ωστόσο θεωρώ πως το τέλος ήταν πραγματικά απρόσμενο και εμένα προσωπικά με άφησε ανικανοποίητη και με αρκετά κενά (όπως για παράδειγμα τι απέγινε ο Λούκας). Θα ήθελα ένα διαφορετικό τέλος. Παρόλα αυτά όμως είναι ένα μυθιστόρημα που αξίζει να διαβαστεί!! 



facebook page: https://goo.gl/ByiDI1

Instagram: aggeliki_agrafioti


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου