Ετικέτες

Σελίδες

menou

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Book Rewiew: Το στοίχημα_Jennifer Crusie



Ένα βιβλίο αποτελεί την τέλεια λύση χαλάρωσης, ιδίως τον χειμώνα που συνήθως περνάμε περισσότερες ώρες μέσα στο σπίτι συγκριτικά με το καλοκαίρι.

Νομίζω πως τελευταία όλο και περισσότερες γυναίκες διαβάζουν ρομαντικά μυθιστορήματα. Αυτό μάλλον συμβαίνει γιατί λόγο της εποχής οι άνθρωποι έχουν κλειστεί περισσότερο στο καβούκι τους και κάπου έχει ξεφτίσει η ανεμελιά και ο έρωτας...

Ας μην μακρηγορώ όμως. Σήμερα θα σας μιλήσω για το βιβλίο ''Το στοίχημα'' της Jennifer Crusie που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και το οποίο διάβασα πρόσφατα.




Λίγα λόγια για το βιβλίο


Εκείνη ξέρει πως χάπι εντ έχουν μόνο οι ταινίες. Πώς να ελπίζει σε μια ευτυχή κατάληξη άλλωστε: ο άντρας που ζήτησε να τη βγάλει για φαγητό το έκανε μόνο και μόνο για να κερδίσει ένα στοίχημα. Βέβαια οφείλει να παραδεχτεί πως ο Κάλβιν Μόρισεϊ είναι κούκλος.

Εκείνος ξέρει πως δεν πρόκειται να δεσμευτεί, ειδικά με μια γυναίκα τόσο γκρινιάρα όσο η Μιν Ντομπς, παρά τα σέξι παπούτσια της και την εξυπνάδα της. 
Στο τέλος της βραδιάς που περνούν μαζί είναι σίγουροι πως δεν πρόκειται να ξανασυναντηθούν. 

Η μοίρα όμως έχει άλλα σχέδια για εκείνους και έτσι πολύ γρήγορα η Μιν κι ο Καλ έχουν να αντιμετωπίσουν: παρεμβατικούς φίλους, έναν ζηλιάρη πρώην, μια αποφασισμένη ψυχολόγο, μια έξαλλη νύφη και περισσότερες ριψοκίνδυνες προκλήσεις απ’ όσες θα μπορούσαν ποτέ να σκεφτούν, μαζί με το μεγαλύτερο στοίχημα όλων – την άνευ όρων αγάπη.

Πάμε στοίχημα ότι δεν θα μπορείτε να το αφήσετε από τα χέρια σας;


Η γνώμη μου

    Πρόκειται για ένα βιβλίο αρκετά εύθυμο και διασκεδαστικό που πραγματικά απολαμβάνεις να διαβάζεις. Οι πρωταγωνιστές της ιστορίας είναι ρεαλιστικοί χαρακτήρες και η συγγραφέας καταφέρνει να ταυτίσει πολλούς ανθρώπους με τους κεντρικούς ήρωες. Το βιβλίο προσφέρει γερές δόσεις χιούμορ, ενώ αν και το μυθιστόρημα είναι ρομαντικό, ωστόσο δεν καταλήγει σαχλό ή καθαρά ερωτικό. Βέβαια κάποιες πτυχές τις ιστορίας τις θεωρώ λιγάκι υπερβολικές αλλά σημασία έχει πως ήταν διασκεδαστικές.

    Η ιστορία κυλάει ομαλά και αναπάντεχα όπως ακριβώς και στην πραγματική ζωή, και μας κάνει να αναλογιστούμε πως είναι μάταιο να είμαστε απόλυτοι και κάθετοι όσον αφορά τον έρωτα, αφού αυτός παίζει τα πιο τρελά παιχνίδια στο μυαλό μας. Τα ετερώνυμα έλκονται άλλωστε, και όσο και να το θέλουμε το πεπρωμένο δεν μπορούμε να το αποφύγουμε.

Μία ιστορία αγάπης αποτυπωμένη με ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο, που κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνώστη.

Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε εδώ.



Stay social with me!!



facebook page: https://goo.gl/ByiDI1

Instagram: aggeliki_agrafioti












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου