Ετικέτες

Σελίδες

menou

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Rewiew: Βιολογικό τζελ αλόης // Aloven



    Καλησπέρα ομορφιές μου, 



Καλώς ήρθατε σε άλλο ένα post αυτού εδώ του blog.

Πριν λίγο καιρό, παρέλαβα ένα προϊόν με καταγωγή από την όμορφη Νάξο, που μου έστειλε η εταιρεία ALOVEN. Πρόκειται για το βιολογικό τζελ αλόης, που παράγεται από το φυτό αλόη, το οποίο καλλιεργείται στην Νάξο. Πριν όμως σας πω περισσότερα για το προϊόν, θα σας συστήσω την εταιρεία ALOVEN.


   

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Η Αλόε Βέρα Νάξου ξεκίνησε στις αρχές του 2014 και είναι μια από τις πρωτοπόρες εταιρίες καλλιέργειας και επεξεργασίας αλόης με έδρα την Νάξο. Δραστηριοποιείται στην καλλιέργεια και επεξεργασία αλόης της ποικιλίας Aloe Vera barbadensis Miller. Aποτελείται από μια ομάδα παραγωγών αλόης, οι οποίοι ξεκίνησαν με όραμα να προβάλουν την βιολογική καλλιέργεια της αλόης και να την αναπτύξουν δημιουργώντας μια καινοτόμο μονάδα επεξεργασίας πρώτης ύλης.

Ο εξοπλισμός της εταιρίας με τα κατάλληλα μηχανήματα των οποίων η ανάθεση για την κατασκευή τους έγινε σε ελληνικές εταιρίες και σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης (CE), την καθιστά μοναδική στο να παράγει φιλτραρισμένο και επεξεργασμένο τζελ αλόης.

Σήμερα η Αλόε Βέρα Νάξου παράγει υψηλής ποιότητας βιολογικό τζελ αλόης καθώς και παρασκευάσματα επ’αυτού με την μεγαλύτερη περιεκτικότητα αλόης στην αγορά.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το site της εταιρείας:
http://www.aloeveranaxos.com αλλά να την βρείτε και στα υπόλοιπα social media, στο facebook  , στο Instagram: aloeveranaxos , στο youtube & στο twitter. 



Περιγραφή προϊόντος 

   Το προϊόν με την επωνυμία Aloven μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την φροντίδα και την περιποίηση του δέρματος. Αναζωογονεί και καταπραΰνει ταλαιπωρημένο και ξηρό δέρμα και προσφέρει άμεση ανακούφιση σε διάφορες δερματικές παθήσεις, αλλεργίες, ερεθισμούς και έκζεμα. Είναι πολύ αποτελεσματική στη θεραπεία των εγκαυμάτων, της ακμής, τσιμπήματα εντόμων και κοψίματα.
   Επίσης η αντιγηραντική δράση της Aloven προωθεί την φυσική αναγέννηση του δέρματος, ενθαρρύνοντας την παραγωγή κολλαγόνου και βελτιώνοντας την ελαστικότητα με αποτέλεσμα τη μειωμένη εμφάνιση ρυτίδων, ραγάδων και πανάδων γήρανση.
   Είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος, και είναι ιδιαίτερα ευεργετική για δέρμα εκτεθειμένο σε ακραίες κλιματολογικές συνθήκες (ήλιος, άνεμος, κρύο, ρύπανση, κλπ). Επίσης αντιμετωπίζει και ενισχύει ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά.


Εφαρμογή

   Το Aloven μπορεί να εφαρμοστεί καθημερινά για την περιποίηση πρόσωπου, το σώματος και μαλλιών. Ιδανικά χρησιμοποιείται μετά το μπάνιο σε καθαρό, ζεστό, υγρό δέρμα, για περαιτέρω ενισχύσεις απορρόφησης του τζελ. Επειδή η αναγέννηση και επανόρθωση του δέρματος εμφανίζονται κατά τη διάρκεια του ύπνου χρησιμοποιείτε και ως κρέμα νύχτας. Απλώστε μια μικρή ποσότητα με ανοδικές κινήσεις στο πρόσωπο και λαιμό.



Η γνώμη μου

Όλοι γνωρίζουμε τις θεραπευτικές ιδιότητες του φυτού αλόη (ρίξε μια ματιά εδώ για να τα δεις συγκεντρωτικά). Η αλήθεια είναι πως δεν είχα δοκιμάσει κάποιο άλλο καλλυντικό προϊόν με αλόη στο παρελθόν, παρόλο που έχει κατακλυστεί η αγορά από προϊόντα που περιέχουν αλόη. Ωστόσο στις περισσότερες περιπτώσεις η αλόη περιέχεται σε πολύ μικρή ποσότητα και με πολύ μεγάλη επεξεργασία, κάτι που την καθιστά λιγότερο δραστική όσον αφορά τις ευεργετικές της ιδιότητες.

Βέβαια αυτό δεν συμβαίνει με την ALOVEN, διότι η αλόη καλλιεργείται σε πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες (eco-bio). Tα φύλλα της αλόης επεξεργάζονται αμέσως μετά τη συγκομιδή. Η διαδικασία ξεκινάει με προσεκτικό πλύσιμο των φύλλων και μετά ακολουθεί ο διαχωρισμός της γέλης από το εξωτερικό φλοιό. Το εξωτερικό δέρμα (20 έως 30 mm βάθος) των φύλλων αφαιρείται και παραμένει το καθαρό φιλέτο γέλης. Αυτή η μέθοδος λέγετε φιλετάρισμα. Ο πολτός που λαμβάνεται αναμειγνύεται, ομογενοποιείται και υποβάλλεται σε στάδια διήθησης, αποστείρωσης και σταθεροποίησης. Η παστερίωση επιτυγχάνεται με τη μέθοδο μέτριας θερμοκρασίας – σύντομου χρόνου διατηρώντας τη βιολογική δράση ανεπηρέαστη.


Το τζελ σφραγίζεται αεροστεγώς σε ασηπτικά σακιά και αποθηκεύετε σε στεγνές, δροσερές αποθήκες. Χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις ανάγκες της εταιρίας και με τα προϊόντα που παράγει. Οι χαρακτηριστικοί μέθοδοι καλλιέργειας, συγκομιδής, αφαίρεσης και σταθεροποίησης επιτρέπει στην Αλόε Βέρα Νάξου να παράγει ένα βιολογικό προϊόν ανώτερης ποιότητας, το οποίο είναι εύκολα συγκρίσιμο με τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά της Αλόης. 


Το προϊόν όπως βλέπετε, περιέχεται σε γυάλινο βαζάκι κάτι το οποίο καθιστά εύκολη την χρήση του τζελ αλλά ταυτόχρονα το γυαλί αποτελεί την καταλληλότερη επιλογή φύλαξης του προϊόντος, διατηρώντας αναλλοίωτα τα ωφέλιμα συστατικά του. Μεταφέρεται εύκολα στην τσάντα χωρίς να στάζει ή να έχει διαρροές το τζελ!!


Όσον αφορά την σύσταση, πρόκειται για ένα αρκετά σταθερό προϊόν, ενώ παράλληλα στην υφή καταλαβαίνεις την γνήσια μορφή του τζελ αλόης. Έχει μια διακριτική όμορφη μυρωδιά και απλώνεται πάρα πολύ εύκολα στην επιδερμίδα. Προσωπικά λειτούργησε πολύ καλά στην δική μου επιδερμίδα, αφού δεν την ένιωθα ούτε ξηρή (με την αίσθηση τραβήγματος) αλλά ούτε και λιπαρή (μιας που έχω μεικτή προς λιπαρή επιδερμίδα). 



Το χρησιμοποιώ ανελλιπώς αφού πρώτα έχω καθαρίσει το πρόσωπο μου, και είμαι πολύ ευχαριστημένη, αλλά ταυτόχρονα χαίρομαι ιδιαίτερα που η Ελλάδα παράγει τόσο αξιόλογα προϊόντα.

Το δέρμα μου ύστερα από όλον αυτό τον καιρό που το χρησιμοποιώ, είναι καθαρό χωρίς κοκκινίλες ή μικρά σπυράκια.

Επίσης λόγω της αλόης, είναι μεγάλη η επουλωτική δράση που προσφέρει και για αυτό άλλωστε λειτουργεί θαυμάσια σε εγκαύματα επουλώνοντας τα γρήγορα.

Ελπίζω να σας άρεσε το post μου. Ραντεβού στο επόμενο post!! 

Φιλιά!!

Stay social with me!!


facebook page: https://goo.gl/ByiDI1

Instagram: aggeliki_agrafioti

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου