Ετικέτες

Σελίδες

menou

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Βαθιά Ενυδάτωση & Καθαρισμός Για Πολύ Ξηρές Επιδερμίδες_A Beauty




Καλημέρα κοριτσάκια μου,

Ελπίζω να είστε καλά. Θυμάστε ένα post που σας είχα κάνει με κάποια προϊόντα από A Beauty; (δείτε το πιο πρόσφατο εδώ).

 Σήμερα λοιπόν θα σας μιλήσω για μια κρέμα ημέρας και ένα τζελ καθαρισμού προσώπου για ξηρές επιδερμίδες.




1) ΤΖΕΛ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ & ΣΩΜΑ 200ML UREA 5%

Σταθεροποιεί το υδρολιπιδικό φιλμ προστασίας και ρυθμίζει τα επίπεδα υγρασίας.
Το ήπιο τζελ καθαρισμού αναπτύχθηκε να καθαρίζει τα εξαιρετικά ξηρά και ευαίσθητα δέρματα. Η ιδιαίτερη φόρμουλα με τα κατάλληλα λιπίδια αναπλήρωσης και Hydrolactol®, σταματά την απώλεια υγρασίας.
Το φιλικό στο δέρμα Ph 5.5 σταθεροποιεί τον όξινο μανδύα στο πολύ ευαίσθητο δέρμα και έτσι ενισχύει τη φυσική αντοχή του. Δεν περιέχει parabens, mineral oils, PEG & silicone oils.

Η γνώμη μου

Σε πρακτική συσκευασία μιας που διαθέτει αντλία, αυτό το τζελ καθαρισμού είναι άοσμο και κάνει ελάχιστο αφρό. Μια κανονική ποσότητα είναι αρκετή για να καθαρίσει το πρόσωπο. Δεν έχω ξηρή επιδερμίδα, ωστόσο εμένα προσωπικά μου ταίριαξε το προϊόν αφού το ένιωθα ενυδατωμένο και χωρίς την ενοχλητική αίσθηση τραβήγματος.
Ωστόσο χρησιμοποιείται και ως καθαριστικό σώματος, κάτι το οποίο και δεν δοκίμασα, καθώς όσον αφορά το σώμα θέλω να χρησιμοποιώ αρωματικά προϊόντα

Μπορείτε να το βρείτε εδώ.


2) ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ & ΟΥΡΙΑ

Απαλή ρευστή κρέμα ημέρας προσώπου για στεγνά, ξηρά και ευαίσθητα δέρματα που περιέχει την ισχυρή ουρία και το ευεργετικό υαλουρονικό οξύ, παρέχει στο δέρμα υγρασία για μεγάλο διάστημα και αποφεύγει την δημιουργία αλλεργιών.
Η κρέμα προσώπου είναι κατάλληλη και για βάση make – up.
Το αποτέλεσμα: Το δέρμα του προσώπου νοιώθει λιγότερο τεντωμένο, απαλό και λείο. Δεν περιέχει parabens, mineral oils, PEG & silicone oils.

Η γνώμη μου

Όπως σας είπα και πριν, η επιδερμίδα μου είναι μεικτή προς λιπαρή. Οπότε όσον αφορά την κρέμα νομίζω πως περισσότερο θα ταίριαζε σε πιο ξηρές επιδερμίδες, καθώς μου δημιουργούσε κάποια λιπαρότητα. Σαν υφή είναι λεπτόρρευστη και πραγματικά χρειάζεται μια πολύ μικρή ποσότητα για να απλωθεί σε όλο το πρόσωπο. Η επιδερμίδα μένει απαλή και φυσικά ενυδατωμένη.

Μπορείτε να την βρείτε εδώ.


Stay social with me!!


facebook page: https://goo.gl/ByiDI1

Instagram: aggeliki_agrafioti



2 σχόλια:

  1. καλησπέρα!μου άρεσε πολύ το άρθρο σου γιατί έχω και εγώ μεικτή προς λιπαρή επιδερμίδα και μου είναι πάντα δύσκολο να βρω τα σωστά καλλυντικά για εμένα! Έχω βρει εδώ https://www.atticabeauty.gr/proioda-omorfias/prosopo/kremes-prosopou-enydatosi-antigiransi/ κάποιες κρέμεσ προσώπου, που μου φαίνονται πολύ καλές, αλλά θα ήθελα την γνώμη σου προς τα που να κατευθυνθώ από όλες αυτές τις επιλογές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλησπέρα Ισμήνη!! Σε ευχαριστώ πολύ!! Έχω δοκιμάσει αυτή που είναι απο messinian spa και σε προσιτή τιμή, και μου άρεσε αρκετά!! https://www.atticabeauty.gr/proioda-omorfias/prosopo/kremes-prosopou-enydatosi-antigiransi/imeras/messinian-spa-enydatiki-krema-proswpoy-24wri-gia-lipares-miktes-epidermides-00000046393/

      Διαγραφή