Ετικέτες

Σελίδες

menou

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Rewiew: Papoutsanis Olivia Silky Hair Oil




    Καλημέραααα κοριτσάκια μου!!!



Τι κάνετε; Είμαι εδώ με ένα rewiew post σχετικά με τα νέα φυσικά λαδάκια μαλλιών που κυκλοφορούν από την Papoutsanis Olivia.





Μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά στο site: www.olivia.gr


1)  ΦΥΣΙΚΟ ΛΑΔΙ ΜΑΛΛΙΩΝ ΛΑΜΨΗΣ 

Το λάδι μαλλιών Olivia  είναι ένα φυσικό προϊόν σχεδιασμένο για κάθε τύπο μαλλιών. Προσφέρει Λάμψη και λείανση στα μαλλιά σας ενώ τα προστατεύει από τον ήλιο. Περιέχει 4 πολύτιμα λάδια, Έλαιο Argan, Αμυγδαλέλαιο, Ελαιόλαδο & Inca Omega, για να επωφεληθείτε από τις ιδιότητές τους.

Πολλαπλές Χρήσεις:

1. Προστασία από τα προϊόντα styling
2. Εκθαμβωτική λάμψη και πειθαρχία 
3. Προστασία κάτω από τον ήλιο
4. Εντατική ενυδάτωση


Τρόπος Χρήσης

Χρησιμοποιείστε το λάδι μαλλιών, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε
1. Προστασία από την θερμότητα και τα προϊόντα styling: Πριν το στέγνωμα, ψεκάστε μικρή ποσότητα στις παλάμες και ταμπονάρετε απαλά, σε νωπά μαλλιά.
2. Εκθαμβωτική λάμψη και πειθαρχία: Μετά το χτένισμα, ψεκάστε ελάχιστη ποσότητα στα δάχτυλα σας και φορμάρετε τις άκρες.
3. Προστασία κάτω από τον ήλιο: Εφαρμόστε όταν είστε στην παραλία ή κάνετε ηλιοθεραπεία.
4. Εντατική ενυδάτωση: Πριν το λούσιμο, ψεκάστε σε μήκη και άκρες. Τυλίξτε τα μαλλιά σας με μεμβράνη και αφήστε το προϊόν να δράσει για 30 λεπτά. Αφαιρέστε το λούζοντας καλά τα μαλλιά σας. 





2)  ΦΥΣΙΚΟ ΛΑΔΙ ΜΑΛΛΙΩΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ  

Το λάδι μαλλιών Olivia  είναι ένα φυσικό προϊόν σχεδιασμένο για κάθε τύπο μαλλιών. Αποτελεί μία θεραπεία θρέψης και φροντίδας για τα μαλλιά σας, ενώ παράλληλα τα διατηρεί ενυδατωμένα και λεία. Περιέχει 4 πολύτιμα λάδια, Αμυγδαλέλαιο, Ελαιόλαδο, Έλαια Ηλίανθου & Chia, για να επωφεληθείτε από τις ιδιότητές τους.

Πολλαπλές Χρήσεις:

1. Ενδυνάμωση και λείανση τρίχας
2. Σαγηνευτική λάμψη
3. Ενισχυμένη ενυδάτωση
4. Θεραπεία θρέψης

Τρόπος Χρήσης

Χρησιμοποιείστε το λάδι μαλλιών, ανάλογα με το απότελεσμα που θέλετε να πετύχετε
1. Για ενδυνάμωση και λείανση τρίχας: Πριν το στέγνωμα, ψεκάστε μικρή ποσότητα στις παλάμες σας και ταμπονάρετε απαλά τις άκρες των μαλλιών σας, όσο είναι ακόμα νωπά.
2. Για σαγηνευτική λάμψη: Μετά το χτένισμα, ψεκάστε ελάχιστη ποσότητα στα δάχτυλα σας και φορμάρετε τις άκρες.
3. Για ενισχυμένη ενυδάτωση :  Aναμείξτε μία με δύο δόσεις του Olivia Silky Hair Oil Ultimate Repair με τα Olivia Hair Conditioners ή με το Hair Mask. Αφήστε το μίγμα να δράσει 2-3 λεπτά και αφαιρέστε λούζοντας καλά τα μαλλιά σας. 
4. Για θεραπεία θρέψης : Πριν το λούσιμο, χρησιμοποιήστε γενναιόδωρη ποσότητα σε μήκη και άκρες. Τυλίξτε τα μαλλιά σας με μια μεμβράνη και αφήστε το προϊόν να δράσει για 30 λεπτά. Aφαιρέστε λούζοντας καλά τα μαλλιά σας. 


Η γνώμη μου

Καταρχάς να σας πω ότι και τα δύο λαδάκια μυρίζουν μεθυστικά υπέροχα. Με έχει ξετρελάνει η μυρωδιά τους!! Ιδίως το Colour Shine μυρίζει τέλεια έχοντας ένα δροσερό άρωμα. Τα μαλλιά μένουν αρωματισμένα για ώρες και πολύ απαλά.

Έχω δοκιμάσει για το καθένα και τους 4 τρόπους εφαρμογής και το καλύτερο αποτέλεσμα το είδα όταν άφηνα το λαδάκι στα μαλλιά για μισή ώρα πριν το λούσιμο. Τα μαλλιά μου έπειτα ήταν τόσο λαμπερά και μεταξένια, που αν δεν τα δοκιμάσετε δεν μπορείτε να καταλάβετε τι εννοώ!!

Η συσκευασία είναι των 130ml και είναι αρκετά εκλεπτυσμένη σε χρυσούς υποτόννους!! Τα έχω λατρέψει και σίγουρα θα τα λατρέψεις και εσύ!!

Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα δύο λαδάκια; Σου άρεσε;

Τα λέμε στο επόμενο Post!! Φιλάκιααα!!

Stay social with me!!


facebook page: https://goo.gl/ByiDI1

Instagram: aggeliki_agrafioti

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου