Ετικέτες

Σελίδες

menou

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Rosegal Rewiew


  Καλημέρα καλημέρα!!!

    Σήμερα σας ετοίμασα ένα fashion post, αυτή τη φορά για ρούχα που προμηθεύτηκα από το site Rosegal






   Πρόκειται για ένα κινέζικο site με ρούχα αρκετά καλής ποιότητας και προσιτές τιμές. Τα ρούχα που θα σας δείξω έφτασαν αρκετά σύντομα (3 βδομάδες περίπου), οι συσκευασίες τους ήταν πολύ προσεγμένες και δεν είχα γενικότερα κάποιο πρόβλημα με το δέμα μου. 

Πριν σας δείξω τα ρούχα που επέλεξα, να σας πως πως τώρα στο site 'τρέχει' μια καμπάνια : Rosegal pink-casual-dressss  spring 2017 Promotion, όπου μπορείτε να βρείτε μια τεράστια γκάμα σε φορέματα με έκπτωση. Με τον κωδικό:  RosegalChen έχετε επιπλέον έκπτωση!!

Δείτε εδώ.   

    Τα τελευταία χρόνια έχουν μπει οι ολόσωμες φόρμες στη ζωή μας, που όχι μόνο μας προσφέρουν άνεση αλλά ταυτόχρονα είναι πολύ μοδάτες και τις λατρεύω απλά!! Έτσι λοιπόν διάλεξα μια ολόσωμη φόρμα μακριά και μία σορτσάκι!!




    Η πρώτη φόρμα είναι σε λευκό χρώμα με κάθετες ρίγες στις οποίες μπορείτε να διακρίνετε λεπτομέρειες. Από μέσα περιέχει φόδρα για να μην είναι διάφανη και εφαρμόζει ωραία με τιράντες που αυξομειώνονται. 



   Την παρήγγειλα σε medium και δεν χρειάστηκε να την κοντύνω. Καλό είναι να μετρηθείτε πριν αποφασίσετε πιο νούμερο θα επιλέξετε. 

Δείτε εδώ την ολόσωμη φόρμα.

Στη συνέχεια επέλεξα πάλι μια ολόσωμη φόρμα, αυτή τη φορά σε σορτσάκι και με εντυπωσιακό ντεκολτέ αλλά και πλάτη.







    Είναι αρκετά κοντή αλλά αέρινη, σε κόκκινο χρώμα και με μικρά λουλουδάκια σε όλη την έκτασή της. 









































Κάτω από το στήθος όπως βλέπετε είναι πιο στενή ώστε να τονίζει όμορφα την σιλουέτα.



















Εδώ βλέπετε την πλάτη, την οποία θα χαρακτήριζα αρκετά εντυπωσιακή, με κορδόνι που δένει και λάστιχο για άνετη εφαρμογή. Εγώ την λάτρεψα!!


Αγόρασέ την εδώ


Τέλος επέλεξα ένα σετ φούστα μπλούζα με εντυπωσιακό print και υπέροχη ποιότητα.

 Δυστυχώς το μπλουζάκι δεν μου κάνει (είναι αρκετά φαρδύ) σε αντίθεση με την φούστα που είναι αρκετά στενή γραμμή. Οπότε θα σας δείξω μόνο την φούστα!!




   Συνδυάζεται υπέροχα με ένα λευκό ή μπεζ Top. Είναι σχετικά ψηλόμεση αλλά αρκετά κοντή. Σας βάζω και πιο κοντινή φωτογραφία για να δείτε την ποιότητα και το χρώμα ακριβώς. 



 Δείτε το σετ εδώ


   Και για το τέλος άφησα τα γυαλιά ηλίου που είναι απαραίτητα σε κάθε μας εμφάνιση. Εγώ διάλεξα γυαλιά σε μαύρο χρώμα, με χρυσές λεπτομέρειες. Είναι λίγο πιο κλασικό στυλ, ενώ μπορούν να φορεθούν και από άντρες. 


Δείτε τα εδώ.


Ελπίζω να σας άρεσαν οι επιλογές μου. Εσείς τι ρούχα προτιμάτε για το καλοκαίρι;


Stay social with me!!

facebook page: https://goo.gl/ByiDI1

Instagram: aggeliki_agrafioti


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου