Ετικέτες

Σελίδες

menou

Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Κάνε τον ήλιο φίλο σου!! (Ag pharm sunscreens)





    Σας καλωσορίζω και πάλι στο Blog μου για να σας μιλήσω για 2 προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από την καθημερινότητα καμιάς κοπέλας.   

    Βρισκόμαστε ήδη στα μέσα Μαΐου, με το καλοκαίρι να βρίσκεται προ των πυλών και την θερμοκρασία να έχει σημειώσει αξιόλογη άνοδο τις τελευταίες ημέρες. Για αυτό λοιπόν κρίνεται απαραίτητη η χρήση αντηλιακής προσώπου αλλά και σώματος, από τώρα ώστε να αποφύγουμε τις βλαβερές επιπτώσεις (π.χ. πανάδες, πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας) που επιφέρει η υπερβολική έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία.







     Φέτος δοκίμασα αυτά τα δύο προϊόντα της φωτογραφίας, της εταιρίας Ag pharm, για την οποία σου έχω ξαναμιλήσει εδώ. Η σειρά αποτελείται από το αντηλιακό γαλάκτωμα σώματος με spf30 και την αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα, με spf50 (+)


1) Aντηλιακό γαλάκτωμα σώματος με spf30





    Το αντηλιακό γαλάκτωμα σώματος με δείκτη προστασίας 30 και φίλτρα UVA/UVB εφαρμόζεται στην επιδερμίδα 20 λεπτά πριν την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία. Είναι με άρωμα Μονόη, ενώ περιέχει μεταξύ άλλων εκχύλισμα ροδιού και πράσινου τσαγιού, βιταμίνη Ε και πανθενόλη.

Δρα ενάντια των ελεύθερων ριζών, ως αντιοξειδωτικό, ενώ ταυτόχρονα δεσμεύει τις ελεύθερες ρίζες προστατεύοντας την επιδερμίδα από την φωτογήρανση και την ηλιακή ακτινοβολία.


Η γνώμη μου


    Αρχικά δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στο υπέροχο, μα υπέροχο άρωμα αυτού του αντηλιακού. Το άρωμα μονόη που περιέχει το κάνει τόσο ιδιαίτερο και ξεχωριστό από τα υπόλοιπα αντηλιακά προϊόντα που έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής. Ανάλαφρο και διακριτικό άρωμα που αφήνει την επιδερμίδα τόσο όμορφα αρωματισμένη.

    Η υφή του είναι μεταξένια και ανάλαφρη, συντελώντας στην γρήγορη απορρόφησή του από την στοιβάδα της επιδερμίδας. Δεν βαραίνει το δέρμα και επίσης δεν αφήνει αυτήν την απαίσια κολλώδη αίσθηση ή τα αντιαισθητικά άσπρα σημάδια. Τέλος μου άρεσε πολύ το γεγονός πως αφήνει μία όμορφη αίσθηση στην επιδερμίδα χωρίς να την κάνει να γυαλίζει!!


2)  Αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα, με spf50 (+)







    Η συγκεκριμένη αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα, περιέχει υαλουρονικό οξύ, αλόη, ρόδι, προβιταμίνη Β5 και βιταμίνη Ε. Τα φίλτρα UVA & UVB που περιέχει συντελούν στην προστασία της επιδερμίδας από τις βλαβερές συνέπειες την ηλιακής ακτινοβολίας αλλά ακόμη δρουν ενάντια στην φωτογήρανση.


Η γνώμη μου


   Kαταρχάς ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της αντηλιακής αυτής κρέμας, είναι το γεγονός πως περιέχει χρώμα. Μπορεί να μην είναι καλυπτική όπως ένα foundation, αλλά προσφέρει ελαφριά κάλυψη ιδανική για τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες που θέλουμε την επιδερμίδα μας όσο λιγότερο φορτωμένη γίνεται.

    



    Έχει λεπτόρρευστη υφή και απλώνεται εύκολα και ομοιόμορφα στο πρόσωπο, αφήνοντας το ενυδατωμένο, φωτεινό και αρωματισμένο.



    Επίσης η εφαρμογή του προϊόντος γίνεται με δοσομετρητή και έτσι είναι εύκολος ο έλεγχος της ποσότητας που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε!! Αγαπώ τις αντλίες γιατί εκτός του ότι ελέγχω την ποσότητα, ταυτόχρονα διατηρώ καθαρή την συσκευασία του προϊόντος. 




Μην ξεχνάτε πως 5 από εσάς θα κάνετε δική σας την σειρά!! Προλαβαίνετε μέχρι αύριο (14/05/17) να δηλώσετε συμμετοχή!!


   Εγώ λοιπόν έκανα τον ήλιο φίλο μου. Εσύ;


Stay social with me!!

facebook page: https://goo.gl/ByiDI1

Instagram: aggeliki_agrafioti

blog: http://angelsbeautyfashion.blogspot.gr/





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου