Ετικέτες

Σελίδες

menou

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

BeautyAZ & Azade products Rewiew


Γεια σας κορίτσια!!



 Πως είστε; Στο σημερινό post θα μιλήσουμε για περιποίηση και ομορφιά, για αυτό φτιάξτε καφεδάκι και ελάτε να εξερευνήσουμε παρέα διάφορα καινούργια πραγματάκια, αγαπημένων εταιρειών.
   
Τα προϊόντα που θα σας παρουσιάσω θα τα βρείτε στην σελίδα BeautyAZ ,  αλλά και ηλεκτρονικά στο site: www.beautyaz.gr/ και www.azade.com/ τα οποία είναι μόνο ηλεκτρονικά καταστήματα.
    Το site είναι άκρως λειτουργικό, το προσωπικό πολύ εξυπηρετικό και ταυτόχρονα διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία επώνυμων brands, όπως: Essence, Physicians Formula, Papoutsanis, Beverly Hills Formula, Catrice και πολλές άλλες. Επίσης τα περισσότερα προϊόντα μπορείτε να τα βρείτε και στα Hondos Center.

Πάμε να σας παρουσιάσω τα προϊόντα που δοκίμασα





Η εταιρεία μου έστειλε όλα αυτά τα προϊόντα (και την ευχαριστώ πολύ).

1) Beverly Hills Formula Οδοντόκρεμα Perfect White Gold 125ml & Beverly Hills Formula Οδοντόκρεμα Perfect White Black 100ml







    Οι δύο οδοντόκρεμες που δοκίμασα, είναι της Beverly Hills Formula και συμβάλλουν στην λεύκανση αλλά και την καλή υγεία των δοντιών, χωρίς την χρήση φθορίου ή βαριών καθαριστικών.
Έχουν και οι δύο ωραία γεύση και άρωμα, ενώ κάνουν έντονο αφρό - κάτι που μου αρέσει πολύ-.

    Εντυπωσιάστηκα με την μαύρη οδοντόκρεμα, αφού δεν είχα ξαναδεί κάτι ανάλογο. Η συγκεκριμένη περιέχει ενεργό άνθρακα, ένα συστατικό δηλαδή που ενεργοποιεί την λεύκανση των δοντιών με φυσικό τρόπο.



Δεν είναι πραγματικά εντυπωσιακή;

Η συνιστώμενη χρήση τους είναι 2-3 φορές ημερησίως. Εγώ τις λάτρεψα!! Θα βρεις την λευκή εδώ και την μαύρη εδώ.



2) Physicians Formula Mineral Wear Talc-Free Mineral Airbrushing Pressed Powder SPF 30 Translucent 7.5g &  AZADE FAN BRUSH



   Όπως οι περισσότερες από εσάς θα γνωρίζετε, λατρεύω το μακιγιάζ, οπότε έχω πολλά πινέλα!!! Το συγκεκριμένο πινέλο είναι της εταιρείας azade, και είναι σε σχήμα βεντάλιας, με έντονες φούξια τρίχες!! 
    Αυτού του τύπου τα πινέλα, χρησιμοποιούνται για την εφαρμογή του ρουζ, για να αφαιρέσετε τα υπολείμματα σκιάς που συνήθως βρίσκονται κάτω από τα μάτια μετά το βάψιμο, και τέλος για να εφαρμόσετε την διάφανη πούδρα και να σταθεροποιήσετε το μακιγιάζ σας.

Το συγκεκριμένο μου άρεσε πολύ, αφού οι τρίχες του είναι τόσο απαλές και λεπτές, σχεδόν μεταξένιες, αγκαλιάζοντας όμορφα την επιδερμίδα του προσώπου. Eίναι πολύ βολικό και σας συνιστώ να το δοκιμάσετε.

Θα το βρείτε εδώ



    Η πούδρα είναι της εταιρείας Physicians Formula και κατασκευάζεται στον Καναδά. Έχει ανάγλυφη υφή, σαν μικρά κυματάκια και ένα πολύ όμορφο διακριτικό άρωμα. Καλύπτει ομοιόμορφα την επιδερμίδα, αφήνοντας την λεία και λαμπερή, ενώ παράλληλα μειώνει τους πόρους του προσώπου. 

    Η συσκευασία περιέχει και βουρτσάκι, ενώ αξίζει να αναφέρω πως περιέχει δείκτη προστασίας 30spf, κάτι που την καθιστά κατάλληλη και απαραίτητη καθ΄όλη την διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού, και όχι μόνο.

Επίσης ΔΕΝ περιέχει parabens και γλουτένη!! Τέλειο;;

Θα την βρείτε εδώ.



3) Mineral Water & Foaming Gel



Τα επόμενα δύο προϊόντα που δοκίμασα είναι το νερό καθαρισμού και το καθαριστικό προσώπου, από την Papoutsanis Olivia.

    To πρώτο χρησιμοποιείται για την αφαίρεση των ρύπων ή του μακιγιάζ και είναι κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες. Δεν ερεθίζει τα μάτια, αλλά ούτε αφυδατώνει την επιδερμίδα. Το καθαριστικό προσώπου έχει πολύ ωραία υφή, ενώ κάνει έντονο αφρό αφαιρώντας αποτελεσματικά την λιπαρότητα και τις ακαθαρσίες.

Θα βρείτε ολόκληρη την συλλογή εδώ


4) Κραγιόν Essence






    Σίγουρα όλες γνωρίζετε την εταιρεία essence, αφού εκτός από ποιοτικά έχει και αρκετά οικονομικά προϊόντα. Εγώ δοκίμασα 2 εντελώς διαφορετικά χρώματα. 

    Το πρώτο είναι ένα πολύ απαλό nude (no. 02 cute nude) της σειράς perfect match, ιδανικό για πρωινές ώρες και όταν θες να πετύχεις ένα εντελώς φυσικό αποτέλεσμα. Έχει ωραία σύσταση και θα το λατρέψετε όσες προτιμάτε αυτές τις αποχρώσεις. Εγώ προσωπικά τόσο απαλά χρώματα τα αποφεύγω γιατί μου αρέσουν τα πιο έντονα και ζωηρά!!

Θα το βρείτε εδώ.






    To δεύτερο κραγιόν που δοκίμασα, είναι ένα ζωηρό φουξορόζ χρώμα (no. 12 blush my lips), της σειράς longlasting. Έχει πολύ καλή απόδοση ενώ παράλληλα ενυδατώνει τα χείλη και τους προσφέρει έντονο χρώμα που διαρκεί για αρκετές ώρες. Δεν τα ξηραίνει, ούτε αφήνει αυτήν την άσχημη αίσθηση στα χείλη. Το φοράω όλες τις ώρες, από το πρωί ως το βράδυ!!

Θα το βρείτε εδώ






  Στην παραπάνω εικόνα μπορείτε να δείτε και τα δύο χρώματα!! Εσάς ποιο σας αρέσει;




Ελπίζω να σας άρεσε το σημερινό Post!! Αφήστε μου τα δικά σας σχόλια και πείτε μου αν έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα προϊόντα. Τα λέμε σύντομα !!

Stay social with me!! 

  • Instagram: aggeliki_agrafioti
  • e-mail: adarkangel17@gmail.com








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου