Ετικέτες

Σελίδες

menou

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016



  Το πιο μυρωδάτο post <3 - Papoutsanis SA rewiew/σειρά aromatics


 Hello Beauties,

 Eλπίζω να είστε καλά!!

  Eπιτέλους σας ετοίμασα ένα post γεμάτο όμορφες μυρωδιές, εμπνευσμένες από την ελληνική φύση και παράδοση!! Η εταιρεία Papoutsanis, γιορτάζοντας τα 145 (!!!) χρόνια λειτουργίας, δημιούργησε την νέα σειρά Aromatics, που αντλώντας στοιχεία από τις ελληνικές μυρωδιές και γεύσεις, μας ταξιδεύει νοερά στις ελληνικές ομορφιές.



Η σειρά Aromatics,  αποτελείται από αφρόλουτρα, κρέμες σώματος και σαπούνια. Πάμε να γνωρίσουμε μαζί ένα μέρος αυτής.






Η δική μου συλλογή αποτελείται:




















Από τα αντρικά αφρόλουτρα Tabac και Spicecake αντίστοιχα. 

  • Tabac:  Φρέσκια, δυναμική και κλασσικά αρρενωπή μυρωδιά με κυρίαρχες νότες από κέδρο και κεχριμπάρι. Με ανανεωμένη σύνθεση εμπλουτισμένη με ενυδατικούς παράγοντες, γλυκερίνη, φυτικό εκχύλισμα Αλόης και βιταμίνη Ε, γνωστή για τις αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες της, το Aromatics Tabac περιποιείται, αναζωογονεί και φροντίζει την επιδερμίδα.

  • Spicecake: Πικάντικο, απόλυτα αισθησιακό άρωμα από επιβλητικό σανταλόξυλο και εξωτική πιπερόριζα. Με ανανεωμένη σύνθεση εμπλουτισμένη με ενυδατικούς παράγοντες, γλυκερίνη, φυτικό εκχύλισμα αλόης και βιταμίνη Ε, γνωστή για τις αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες της, το Aromatics SpiceCake περιποιείται, τονώνει και φροντίζει την επιδερμίδα. 





















Aπό το ξεχωριστό κρεμώδες αφρόλουτρο καλοκαιρινός κήπος

  • Καλοκαιρινός κήπος: Εμπλουτισμένη με φυτικούς ενυδατικούς παράγοντες, γλυκερίνη, φυτικό εκχύλισμα Αλόης και βιταμίνη Ε, γνωστή για τις αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες της, το Aromatics Καλοκαιρινός Κήπος θρέφει, ενυδατώνει και φροντίζει το δέρμα.
Το συγκεκριμένο άρωμα, θα σας μεταφέρει στις γλυκιές θερινές βραδιές της Ελληνικής εξοχής, αφού περιέχει άρωμα γιασεμιού, ερωτική γαρδένια και μεθυστικό νυχτολούλουδο.





















Από το αφρόλουτρο Musk και την αντίστοιχη κρέμα σώματος

  • Musk (αφρόλουτρο): Βελούδινη υφή και άρωμα από βανίλια Μαδαγασκάρης που ταξιδεύει τις αισθήσεις. Με ανανεωμένη σύνθεση εμπλουτισμένη με ενυδατικούς παράγοντες, γλυκερίνη, φυτικό εκχύλισμα αλόης και βιταμίνη Ε, γνωστή για τις αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες της, το Aromatics Musk  θρέφει, ενυδατώνει και φροντίζει την επιδερμίδα. 

  • Musk (κρέμα σώματος): Με βελούδινη υφή και μαγευτικό άρωμα από βανίλια Μαγαδασκάρης, η κρέμα σώματος AROMATICS MUSK ταξιδεύει τις αισθήσεις. Απολαύστε το λείο, απαλό και ενυδατωμένο δέρμα, με διάρκεια έως 24 ώρες, χάρη στο Aromatics Care + System, που περιποιείται ιδανικά την επιδερμίδα σας. Εμπλουτισμένη με εκχύλισμα βανίλιας, είναι κατάλληλη για όλες τις επιδερμίδες.





















Από το αφρόλουτρο Περίπατος στο βουνό και την αντίστοιχη κρέμα σώματος

  • Περίπατος στο βουνό (αφρόλουτρο): Εμπλουτισμένη με φυτικούς ενυδατικούς παράγοντες, γλυκερίνη, φυτικό εκχύλισμα Αλόης και βιταμίνη Ε, γνωστή για τις αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες της, το Aromatics Περίπατος στο Βουνό θρέφει, ενυδατώνει και φροντίζει το δέρμα.

  • Περίπατος στο βουνό (κρέμα σώματος): Με βελούδινη υφή και ευχάριστο άρωμα μελιού, η κρέμα σώματος Aromatics Περίπατος στο Βουνό σας ενυδατώνει άμεσα, με διάρκεια έως 24 ώρες, χάρη στο νέο Aromatics Care+ System, αφήνοντας την επιδερμίδα σας λεία και απαλή. Εμπλουτισμένη με αγνό μέλι, η κρέμα σώματος είναι ειδικά σχεδιασμένη για κανονικές προς ξηρές επιδερμίδες.
Με το συγκεκριμένο άρωμα, θα μεταφερθείτε στην Ελληνική Ορεινή Ύπαιθρο, αφού το πληθωρικό άρωμα μελιού και το ζεστό κεχριμπάρι, συνδυασμένο με την διακριτική φρεσκάδα του κρίνου και το γεμάτο άρωμα του κέδρου παραπέμπουν σε μαγικά ορεινά ελληνικά τοπία.























Και τέλος από το αφρόλουτρο Παραδοσιακές Καραμέλες Γάλακτος, και την αντίστοιχη κρέμα σώματος

  • Παραδοσιακές Καραμέλες Γάλακτος (αφρόλουτρο): Εμπλουτισμένη με φυτικούς ενυδατικούς παράγοντες, γλυκερίνη, φυτικό εκχύλισμα Αλόης και βιταμίνη Ε, γνωστή για τις αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες της, το Aromatics Παραδοσιακές Καραμέλες Γάλακτος θρέφει, ενυδατώνει και φροντίζει το δέρμα.

  • Παραδοσιακές Καραμέλες Γάλακτος (κρέμα σώματος): Με βελούδινη υφή και γλυκό άρωμα καραμέλας, η κρέμα σώματος Aromatics Παραδοσιακές Καραμέλες Γάλακτος σας ενυδατώνει άμεσα, με διάρκεια έως 24 ώρες, χάρη στο νέο Aromatics Care + System, αφήνοντας την επιδερμίδα σας λεία και απαλή. Εμπλουτισμένη με πρωτεΐνη γάλακτος και καταπραϋντικό εκχύλισμα αλόης, είναι ειδικά σχεδιασμένη να θρέφει και να φροντίζει τις ξηρές επιδερμίδες.

Το αγαπημένο μου άρωμα είναι οι παραδοσιακές καραμέλες γάλακτος!!! Το λάτρεψα, αφού είναι τόσο γλυκό και μεθυστικό που αναζωογονεί τις αισθήσεις μου!! Όλη η σειρά έχει αξεπέραστα αρώματα που πραγματικά είναι λίγο δύσκολο να ξεχωρίσεις κάποιο.

Τα αφρόλουτρα δημιουργούν έντονο αφρό ενώ η συσκευασία είναι των 650ml για να τα χορτάσετε με την ησυχία σας!! Όσον αφορά τις κρέμες σώματος είναι πάρα πάρα πολύ ενυδατικές, χαρίζοντας απαλότητα και άρωμα που διαρκεί για ώρες, ενώ οι συσκευασίες είναι αρκετά μεγάλες θεωρώ (300ml)!!


Εσείς ποιο άρωμα έχετε δοκιμάσει; Γράψτε που σε σχόλια!!! <3

Μην ξεχάσεις να κάνεις like στην σελίδα μου : Angel's Beauty και να με ακολουθήσεις στο instagram: aggeliki_agrafioti

Φιλάκιααα <3






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου