Ετικέτες

Σελίδες

menou

Κυριακή 22 Μαΐου 2016



    Rewiew: Για προϊόντα της εταιρίας FROIKA


    Καλημέρα αγαπημένες μου!!!

    Πριν κάποιες μέρες έλαβα ένα δέμα από την εταιρία FROIKΑ DERMOCOSMETICS, που οι περισσότερες φαντάζομαι θα γνωρίζετε, αφού είναι μια από τις πιο καταξιωμένες εταιρίες στο χώρο των δερμοκαλλυντικών αλλά και όσον αφορά προϊόντα στοματικής υγιεινής.

Η ελληνική εταιρία με έτος ίδρυσης το 1955, μετράει πλέον 61 χρόνια συνεχούς καταξίωσης και εμπειρίας στην εξέλιξη και προαγωγή νέων τεχνολογιών στα δερμοκαλλυντικά, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, ικανά να καλύψουν κάθε ηλικιακή ομάδα αλλά και κάθε ανάγκη της σύγχρονης γυναίκας.

Τα προϊόντα θα τα βρείτε σε κάθε φαρμακείο της γειτονιάς σας αλλά και στα Online φαρμακεία.

Μην ξεχάσεις να κάνεις like στην σελίδα της FROIKA στο Facebook, εδώ, ώστε να ενημερώνεσαι συνεχώς για νέα προϊόντα!! 


Τα προϊόντα που είχα την τύχη να δοκιμάσω, ήταν:  το αντιηλιακό Hyaluronic Silk Touch Spf30  και η Hyaluronic Moist Cream Spf 20.


1) Hyaluronic Silk Touch Sunscreen spf 30




















    Tο συγκεκριμένο αντηλιακό προϊόν, όπως και τα υπόλοιπα της σειράς Froika Hyaluronic Silktouch Sunscreen, έχουν σχεδιαστεί με τη νέα τεχνολογία των ελαστομερών 3ης γενιάς, οι οποία παρέχει νέες υφές χωρίς λιπαρότητα και μεταξένιο ματ αποτέλεσμα στο δέρμα.

  1. παρέχει πρωτοβάθμια αντηλιακή προστασία ευρέος φάσματος UVA & UVB
  2. προστατεύει το εσωτερικό του δέρματος χάρη στην δράση της Indanone και των υπόλοιπων αντιοξειδωτικών μορίων.
Όλα τα αντηλιακά αυτής της σειράς περιέχουν:

  • Ιndanone: νέο καινοτόμο μόριο. Μειώνει το δερματικό στρες αλλά ταυτόχρονα προστατεύει από τις βλαβερές συνέπειες.
  • Vitamin E: συντελεί στην του δέρματος από τις ελεύθερες ρίζες
  • Ethyl Feralate & Carnosid: προστατεύουν τα βλαστοκύτταρα και το DNA
  • Yαλουρονικό οξύ: έχει ενυδατική δράση ενώ παράλληλα συντελεί στον πολλαπλασιασμό των κυττάρων και την αναγέννηση των ιστών, προάγοντας την επούλωση των βλαβών του δέρματος
  • Σύγχρονα φωτοσταθερά αντηλιακά φίλτρα UVA & UVB 

Η γνώμη μου

    Καταρχάς με εντυπωσίασε το γεγονός ότι το αντηλιακό είναι σε μορφή τζελ και με αντλία δοσομετρητή για εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση. Προσωπικά αντιπαθώ τα αντηλιακά που έχουν άσπρο χρώμα και παχύρρευστη σύνθεση, αφού νιώθω πως βαραίνουν την επιδερμίδα μου ενώ παράλληλα αποτυπώνεται και η χαρακτηριστική 'ασπρίλα' στο δέρμα.



    
















Με την εφαρμογή στην επιδερμίδα, μετατρέπεται σε ματ μη λιπαρή υφή, ενώ απλώνεται εύκολα και ευχάριστα. Απορροφάται γρήγορα και ενυδατώνει την επιδερμίδα με διακριτικό γλυκό άρωμα, ενώ εγώ την χρησιμοποιώ και ως βάση για το μακιγιάζ γιατί μου αρέσει που δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας και γυαλάδας στην επιδερμίδα.

Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας, καθώς και για δέρματα με τάση ακμής και λιπαρότητας.

















Μην ξεχνάς να απλώνεις το αντηλιακό ομοιόμορφα σε πρόσωπο και σώμα, 15 με 20 λεπτά πριν την έκθεση στον ήλιο, ενώ μετά από 2 ώρες συνεχούς έκθεσης να το ανανεώνεις!!


2)  Hyaluronic Moist Cream Spf 20





















Κρέμα ημέρας με spf 20, που παρέχει φωτοπροστασία ενάντια στην UV ακτινοβολία, ενώ παράλληλα αποτρέπει την πρόωρη γήρανση.

Περιέχει:


  • Νέας γενιάς φωτοσταθερά φίλτρα
  • Φυσικά βλαστοκύτταρα
  • Υαλουρονικό οξύ
  • Βιοσακχαρίτες, φυτοστερόλες, βιταμίνη Ε

Η γνώμη μου

    Με επίσης πρακτική και εύχρηστη συσκευασία, είναι ιδανική για ταξίδια ή για να την κουβαλάς παντού μαζί σου. Η κρέμα είναι λευκού χρώματος και ρευστής υφής, ενώ απλώνεται ευχάριστα χάρη στο δροσερό άρωμά της και απορροφάται γρήγορα, αναζωογονώντας την επιδερμίδα και προάγοντας την αίσθηση φρεσκάδας.

Αφήνει την επιδερμίδα λεία και απαλή, χωρίς αυτήν την ενοχλητική αίσθηση τραβήγματος. Το μόνο αρνητικό είναι πως θα σας τελειώσει γρήγορα, γιατί θα την λατρέψετε τόσο πολύ που δεν θα υπάρξει μέρα χωρίς να την χρησιμοποιήσετε :P



Σας συνιστώ να δοκιμάσετε οπωσδήποτε το αντηλιακό και θα με θυμηθείτε!! Περιμένω τα σχόλιά σας <3


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου