Ετικέτες

Σελίδες

menou

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015



Καλημέρα beauties, πως είστε??

  Σίγουρα οι περισσότερες από εσάς θα γνωρίζετε την εταιρία Skouras Cosmetics  

όπου μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα καλλυντικών, αρωμάτων και είδη δώρων και μακιγιάζ, με χαρακτηριστικό την υψηλή ποιότητα σε συνδυασμό με την χαμηλή τιμή. Μπορείς να βρεις την εταιρία 


Skouras Cosmetics, εδώ  και εδώ  . Σήμερα θα σας παρουσιάσω τα προϊόντα της σειράς Victoria Beauty, που μου έστειλε η εταιρία προς δοκιμή. 








Περιγραφή προϊόντος: 

   
    Το Μικκυλιακό Νερό Καθαρισμού της Victoria Beauty είναι ένας αποτελεσματικός συνδυασμός μικυλλιακών δομών σε καθαρό νερό. Τα σφαιρικά μικκυλιακά μόρια περιέχουν ένα υδρόφιλο και ένα υδρόφοβο τμήμα που αλληλεπιδρούν φυσικά με το νερό και τις διαλυτές ουσίες. Πάνω στο πρόσωπό σας, το υδρόφοβο μέρος “συγκρατεί το νερό”, ενώ το υδρόφιλο επικοινωνεί με τα λιπίδια της επιδερμίδας σας και αρχίζει να καθαρίζει το δέρμα και να απομακρύνει το μακιγιάζ. 



Ένα καταπληκτικό πλεονέκτημα του μικκυλιακού νερού είναι η ιδιότητά του να καθαρίζει διεξοδικά και αποτελεσματικά το πρόσωπό σας και την περιοχή των ματιών, χωρίς να χρειάζεται να το ξεπλύνετε μετά από κάθε χρήση. Το προϊόν αυτό όχι μόνο απομακρύνει το μακιγιάζ και τους ρύπους από το πρόσωπο, αλλά επηρεάζει και την υδρολιπιδική ισορροπία της επιδερμίδας, ενυδατώνει σε βάθος και τονώνει το δέρμα σας, χάρη στο εκχύλισμα σαλιγκαριού που περιέχει. Δρα ως καταπραϋντικός παράγοντας και αποτρέπει τους ερεθισμούς.

Δεν περιέχει Paraben, φθαλικές ενώσεις ή χρωστικές ουσίες. 

Η γνώμη μου: 

  Η αλήθεια είναι πως σχετικά με αυτό το προϊόν με φόβισε το γεγονός πως περιέχει εκχύλισμα σαλιγκαριού :P . Ωστόσο το άρωμά του με διέψευσε, καθώς είναι δροσερό και ευχάριστο. Το χρησιμοποιώ καθημερινά για να αφαιρέσω το μακιγιάζ από το πρόσωπό μου, ενώ αφαιρεί πολύ εύκολα την μάσκαρα χωρίς να χρειάζεται να τρίβουμε και να τρίβουμε ερεθίζοντας τα μάτια μας. Η συσκευασία είναι εύχρηστη και σε διάφανο μπουκάλι, οπότε μπορείτε εύκολα να βλέπετε την ποσότητα του προϊόντος που έχει απομείνει. Η συσκευασία είναι των 400ml και η τιμή του ανέρχεται στα 11.20€.

Μπορείτε να το βρείτε εδώ


Συμβουλή Ομορφιάς: Καθαρίστε το δέρμα σας σε δύο στάδια. Πρώτον απλώστε μια μικρή ποσότητα μικκυλιακού νερού σε ένα κομμάτι βαμβάκι και αφαιρέστε το μακιγιάζ και όλους τους ρύπους που έχουν συσσωρευτεί κατά τη διάρκεια της ημέρας. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα άλλο κομμάτι βαμβάκι και απλώστε απαλά για να σχηματίσετε ένα στρώμα μορίων νερού, εστέρων λιπαρών οξέων και πολυσακχαριτών, το οποίο θα προστατεύει και θα ενυδατώνει την επιδερμίδα σας.

2) DETANGLING HAIR PROTECT CONDITIONER for colored and treated hair (ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΜΑΛΑΚΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑ βαμμένων και ταλαιπωρημένων μαλλιών). 



Περιγραφή προϊόντος: 

Ειδική θεραπεία που δεν χρειάζεται ξέπλυμα! Ειδική σύνθεση με βούτυρο μάνγκο, προβιταμίνη Β5, μικροκρυστάλλους και φίλτρα UV που προστατεύουν το χρώμα των μαλλιών σας σε βάθος. Ξεμπλέκει και θρέφει τα μαλλιά, τα κάνει ευκολοχτένιστα και τους χαρίζει μεταξένια υφή, απαλότητα και λάμψη. Τα φίλτρα UV προστατεύουν από την καθημερινή φθορά και παρέχουν επιπλέον προστασία ενάντια στην απώλεια του χρώματος. 

Το σπρέι είναι κατάλληλο για βαμμένα μαλλιά ή μαλλιά με ντεκαπάζ και μαλλιά που στεγνώνονται με πιστολάκι.


Οδηγίες Χρήσης: Ανακινήστε καλά και ψεκάστε ομοιόμορφα πάνω σε καθαρά, νωπά ή στεγνά μαλλιά. Μην ξεπλύνετε! Φορμάρετε όπως επιθυμείτε.

Η γνώμη μου: 

    Το συγκεκριμένο προϊόν είναι διφασικό και χρειάζεται να το ανακινήσετε πριν να το χρησιμοποιήσετε. Είναι σε μορφή σπρέι οπότε μπορεί εύκολα να εφαρμοστεί σε όλα τα μαλλιά. Τέλος τους προσδίδει λάμψη και όμορφο άρωμα. Όσον αφορά το ξεμπέρδεμα, εγώ προσωπικά έχω μακρυά μαλλιά, οπότε χρησιμοποιώ πάντα μαλακτική κατά το λούσιμο και έπειτα κάποιο σπρέι, οπότε υποθέτω πως θα δουλεύει καλύτερα σε μεσαίου μήκους μαλλιά.

Η συσκευασία είναι των 150ml και είναι στα 5.98 €.

Βρείτε το εδώ




Περιγραφή προϊόντος: 

Η μάσκα απολέπισης προσώπου VICTORIA BEAUTY με αργανέλαιο, το οποίο είναι πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα, σε συνδυασμό με τους θρυμματισμένους πυρήνες βερίκοκου που είναι φυσικό απολεπιστικό, καθαρίζει σε βάθος, θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα. Αυτή η λεπτή μάσκα peeling απομακρύνει αποτελεσματικά από την επιδερμίδα τους ρύπους και τα νεκρά κύτταρα και αυξάνει την μικροκυκλοφορία. Το αποτέλεσμα είναι ένα φρέσκο, λαμπερό και απαλό δέρμα σαν μετάξι.

Οδηγίες χρήσης: Πλένετε το πρόσωπό καλά. Απλώνετε μία στρώση μάσκας απολέπισης προσώπου σε υγρό δέρμα και κάνετε μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στις περιοχές με αυξημένη λιπαρότητα. Αφήνετε στο δέρμα για άλλα 5-10 λεπτά, στη συνέχεια ξεπλένετε με χλιαρό νερό. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια .

Συνιστάται για κανονικό, ξηρό και ευαίσθητο δέρμα. Χρησιμοποιήστε 1-2 φορές την εβδομάδα. Για καλύτερα αποτελέσματα, μετά τη μάσκα απλώστε στο δέρμα την κρέμα προσώπου της VICTORIA BEAUTY με αργανέλαιο. Απολαύστε την μεταξένια αίσθηση που αφήνει στο δέρμα σας!

Η γνώμη μου: 

    Αυτή η μάσκα απολέπισης περιέχει μικρόκοκκους οι οποίοι δεν φθείρουν την επιδερμίδα. Αντίθετα την απολεπίζουν στον βαθμό που πρέπει, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και αφήνοντάς την λαμπερή και καθαρή. Μου άρεσε πολύ, αφού δεν ξηραίνει την επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα μυρίζει και όμορφα, χάρη στο αργανέλαιο που περιέχει. Αρκετά μεγάλη συσκευασία και είναι στα 9.80 €.

Αγόρασέ το εδώ




Περιγραφή προϊόντος: 

Το αγνό αργανέλαιο είναι ένας 100% φυσικός σύμμαχος ομορφιάς που παρέχει θρεπτικά συστατικά στο πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Πλούσιο σε αντιγηραντικά αντιοξειδωτικά, βιταμίνη Ε και απαραίτητα λιπαρά οξέα, καταπραΰνει, θρέφει, αναζωογονεί και προστατεύει το δέρμα από την ξηρότητα, του χαρίζει λάμψη και μεταξένια υφή και μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων. Αποτελεί αποτελεσματική θεραπεία για την ακμή, το έκζεμα, τις ουλές και τα εγκαύματα. Έχει ευεργετική επίδραση στα μαλλιά και το ξηρό δέρμα της κεφαλής. Επανορθώνει την κατεστραμμένη δομή της τρίχας, ενυδατώνει, θρέφει και αποκαθιστά τη φυσική απαλότητα και τη λάμψη των μαλλιών. Θεραπεύει τα νύχια, ενυδατώνει το δέρμα των χεριών και μαλακώνει τα πετσάκια γύρω από τα νύχια, τα οποία μπορούν στη συνέχεια να αφαιρεθούν εύκολα. 


Το λάδι αργκάν είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες



Οδηγίες χρήσης: Χρησιμοποιήστε το μόνο του ή σε συνδυασμό με κρέμα. Απλώστε μερικές σταγόνες στην επιθυμητή περιοχή (πρόσωπο, χέρια, σώμα) και κάντε απαλό μασάζ. Για τα μαλλιά, τρίψτε μερικές σταγόνες στην προβληματική περιοχή του τριχωτού της κεφαλής.


Η γνώμη μου: 

    Αγαπώ το αργανέλαιο απλά, και κάθε προϊόν που περιέχει αυτό το τόσο σημαντικό έλαιο!! Είναι λαδάκι που μπορείτε να το εφαρμόσετε στο πρόσωπο και το σώμα, ανάλογα με τις ανάγκες σας κάθε φορά. Μια μικρή ποσότητα είναι αρκετή!! Τα αποτελέσματά του είναι εντυπωσιακά, ύστερα από την χρήση του σε σημάδια και ουλές τις επιδερμίδας. Μυρίζει υπέροχα και ενυδατώνει τέλεια την επιδερμίδα. Η συσκευασία είναι των 30ml, κοστίζει 16.40 € και θα το βρείτε εδώ.























Περιγραφή προϊόντος: 

    Η συμπυκνωμένη σύνθεση της κρέμας νυκτός – μάσκας με αργανέλαιο, η οποία είναι πλούσια σε βιταμίνες Α, Ε και F, ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα και την προστατεύει από την πρόωρη γήρανση. Έχει ισχυρή θρεπτική, αναπλαστική και μαλακτική δράση. Δίνει στο δέρμα βελούδινη και απαλή υφή, φρεσκάδα και λάμψη. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, ιδιαίτερα τα ερεθισμένα και ευαίσθητα δέρματα.

Οδηγίες: Απλώστε το βράδυ σε καθαρό δέρμα, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών

Η γνώμη μου: 

    Η κρέμα αυτή περιέχει επίσης αργανέλαιο. Το δέρμα μου είναι μεικτό προς λιπαρό, ωστόσο η εφαρμογή της κρέμας δεν άφηνε λιπαρότητα και πολύ έντονη γυαλάδα στην επιδερμίδα μου. Με διακριτικό και όμορφο άρωμα αυτή η κρέμα-μάσκα νυκτός θρέφει και αναζωογονεί την επιδερμίδα. 

Βρες την εδώ στα 9.80€.

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα? Πως σας φάνηκε?



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου