Ετικέτες

Σελίδες

menou

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017



 Happy Birthday ΜybeautyBox !!! (+ Giveaway)

Hello Beauties,

    To ΜybeautyBox γίνεται 1 έτους και για να το γιορτάσει χαρίζει κουτάκια ομορφιάς, θέλοντας ταυτόχρονα να σας ευχαριστήσει για την αγάπη σας.

    Είχα την τιμή - και τους ευχαριστώ ιδιαίτερα -, να είμαι ανάμεσα στις 14 κοπέλες (bloggers και youtubers), οι οποίες θα γιορτάσουν μαζί σας τα πρώτα γενέθλια του MybeautyBox, δίνοντας την ευκαιρία σε όλες εσάς, να κερδίσετε το κουτί που η κάθε μια από εμάς έφτιαξε, διαλέγοντας 5 προϊόντα από το site του MybeautyBox, εδώ.

    Πάμε λοιπόν να σας παρουσιάσω το δικό μου κουτάκι και ελπίζω να σας αρέσει όσο άρεσε και σε εμένα!!



Τα 5 προϊόντα που επέλεξα και θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε, είναι:





1) W7 Lengthening Mascara




Aυτή η μάσκαρα της W7 υπόσχεται μακριές βλεφαρίδες στο λεπτό. Με εύκαμπτο και λεπτεπίλεπτο βουρτσάκι που σίγουρα θα λατρέψεις αν δεν είσαι fan των σιλικονούχων. Είναι ιδανική για την καθημερινή σου περιποίηση και αρκετά οικονομική. Θα την βρεις εδώ.


2) Ak The Double Touch Lipstick



Αγαπημένο διπλό κραγιόν μακράς διάρκειας, στην απόχρωση 07. Εφαρμόζοντας το χρώμα πετυχαίνεις ματ αποτέλεσμα, σχεδόν ανεξίτηλο θα έλεγα, ενώ βάζοντας από πάνω το Gloss έχεις λαμπερά χείλη στην στιγμή!! Τέλειο;




Με έντονη απόδοση (μια μικρή ποσότητα είναι αρκετή), είναι από τα Top ματ κραγιόν που έχω δοκιμάσει, αφού δεν ξηραίνει τα χείλη, αλλά τα αφήνει μαλακά και ζουμερά. Έχει πραγματικά μεγάλη διάρκεια, και φανταστικό άρωμα. Διατίθεται σε 24 αποχρώσεις και θα το βρεις εδώ.

3) W7 Africa Bronzing Powder


Η συγκεκριμένη πούδρα λάμψης είναι της W7, και αποτελείται από ροζ αποχρώσεις με Bronze λάμψη. Η συσκευασία του την καθιστά ιδανική για μεταφορά, ενώ μαζί περιέχεται και το πινέλο της φωτογραφίας, για εύκολη εφαρμογή ανά πάσα ώρα και στιγμή. Λάτρεψα την συσκευασία!! Εσύ;
Θα την βρεις εδώ.


4) Vivo Verde Ντεμακιγιάζ Ματιών & Χειλιών




Απαλή λοσιόν με τη διφασική σύνθεση, απομακρύνει το μακιγιάζ, καθαρίζει, ενυδατώνει και παράλληλα προστατεύει την ευαίσθητη περιοχή ματιών & χειλιών. Δεν αφήνει την αίσθηση τραβήγματος ή ερεθισμού, ενώ ταυτόχρονα αφαιρεί με μεγάλη ευκολία το μακιγιάζ, θρέφοντας την επιδερμίδα χάρη στο σύμπλεγμα βιταμινών που περιέχει!! 

Θα το βρείτε εδώ.



5) Arcaya Aloe Vera Ampoules








Οι συγκεκριμένες αμπούλες, προσφέρουν απαλή ενυδάτωση, ανακούφιση από την αφυδάτωση και την αίσθηση «τραβήγματος», και άμεση αναζωογόνηση της επιδερμίδας.


Καταπολεμάν δραστικά τους ερεθισμούς και την αφυδάτωση της επιδερμίδας, ενώ ανακουφίζουν άμεσα από την ξηρότητα και την αίσθηση "τραβήγματος" .

Το 100% φυσικό εκχύλισμα Aloe Vera είναι πλούσιο σε βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία.

Με τη χρήση των Aloe Vera Ampoules, ακόμη και το πιο απαιτητικό δέρμα εφοδιάζεται με τα απαραίτητα συστατικά φροντίδας για να ακτινοβολεί η φυσική του ομορφιά, καθώς η μοναδική διαδικασία ανανέωσης της επιδερμίδας γίνεται εμφανής ακόμα και στα ανομοιόμορφα δέρματα, τα δέρματα με ουλές ή τα δέρματα με λιπαρότητα και ρύπους.

Tip: Οι Aloe Vera Ampoules αποτελούν και ένα είδος "πρώτης βοήθειας" για ηλιακά εγκαύματα ή για την αναζωογόνηση του δέρματος μετά από την ηλιοθεραπεία.
     
Είναι βραβευμένο προϊόν και πραγματικά αξίζει να τις δοκιμάσετε!! Τις βρίσκετε εδώ.



*** Ελπίζω να σας άρεσαν τα προϊόντα που επέλεξα. Για πείτε μου στα σχόλια ***




Ο διαγωνισμός θα τρέχει ταυτόχρονα σε facebook, instagram!!! Enjoy <3


facebook page: https://goo.gl/ByiDI1

Instagram: aggeliki_agrafioti
blog: http://angelsbeautyfashion.blogspot.gr/


** Μην ξεχάσεις να τσεκάρεις και τις υπόλοιπες κοπέλες (Bloggers & Youtubers) ***


  • Another make up world
  • Annalamakeup
  • Maggie depp
  • Venia Kiritsi (instagram) - modeonwed
  • The boudoir secrets
  • Nadrobe
  • Flashing diaries
  • The dame O Clock
  • Nothing like fashion
  • Tonia's BeautyWorld Nails & MakeUp
  • Beauty is all around
  • FashiON you
  • Natasha V












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου